V zemi bílého oblaku přehled
Sarah Lark (p)
Třídílná sága z Nového Zélandu série
1. díl >
1. díl rodinné ságy z Nového Zélandu. Dvě mladé ženy se vydávají na dlouhou plavbu. Na Novém Zélandu je čeká zcela nový život a budoucí manželé, o nichž téměř nic nevědí. Sedmnáctiletá šlechtična Gwyneira se má provdat za syna bohatého „ovčího barona“ a o deset let starší guvernantka Helen za farmáře. Jejich nová vlast je jim vylíčena jako ráj na zemi. Naleznou na druhém konci světa štěstí a lásku?... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2010 , Knižní klubOriginální název:
Im Land der weisen Wolke, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V zemi bílého oblaku. Přihlašte se a napište ho.
Čtivá, romantická sága z Nového Zélandu. Popis přírody je tak přitažlivý, že bych se tam hned jela podívat.
Nevím, jestli bych si chtěla přečíst další díly, abych nebyla zklamaná.
Dobře napsaný, poutavý příběh, ať už svou dobou nebo místem děje. Kniha je obsáhlá, přesto nenudí a čtenář se s ní nerad loučí. Doporučuji všem milovníkům dobrého příběhu, romantiky a krásné přírody
Kniha V zemi bílého oblaku v seznamech
19. století německá literatura Nový Zéland Maoři kolonizace farmáři ságy historické romány farmy, hospodářství
2011 | Ranhojička |
2010 | V zemi bílého oblaku |
2014 | Ostrov tisíce pramenů |
2011 | Maorčina píseň |
2012 | Volání ptáka kivi |
Krásně sepsaný romantický příběh, který vtáhne do děje a nechcete se od něj odloučit. Jsem zvědavá, co přináší druhý díl. Chci ho a moc se na něj těším.