malen malen komentáře u knih

Císařovna Císařovna Tessa Korber

Zpočátku se mi kniha líbila, najpjatě jsem sledovala osudy Theodory až do chvíle, kdy se stala císařovnou. Tady byl najednou, tedy podle mě, velký skok a kniha začala být čím dál nezáživnější. Samé intriky a pletichy, ve kterých jsem se dost ztrácela a chvílemi hrozně nudila. A konec se mi zdál docela nedotažený.

15.05.2014 3 z 5

Hry osudu Hry osudu Cynthia Victor

Souhlasím, že se člověk v postavách chvíli ztrácí, ale pak mě to docela chytlo. Přesně podle názvu si osud s postavami hraje a hrdinové se setkají ve správný okamžik...Ve skutečnosti by to asi byla velká náhoda, ale o tom asi čtení románů bývá - nechat se pohltit osudem hrdinů... Pro mě dobrý !

02.05.2014 4 z 5

Domek na pláži Domek na pláži Jane Green

Taková pohádka pro dospělé. Ale život není pohádka, tak proč se nezasnít aspoň nad knihou. Fajn počtení pro deštivé dny.

28.04.2014 3 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Nejdřív jsem nevěděla, co mám čekat a byla mi podivná ta cizí jména od české autorky. Ale příběh měl takový spád, že mi to hned přestalov vadit. Nakonec se z toho vyklubal román pro ženy, ale suprovej. A protože jsem se v poslední době u knížek nudila a tuhle jsem přečetla za dva dny, musím jenom doporučit...

16.04.2014 5 z 5

Podzimní vražda Podzimní vražda Mons Kallentoft

Tohle byla moje první khniha autora. Tak nevím, přestože to byla zajímavá detektivka, nějak jsem se do ní nemohla začít a spád to dostalo až v poslední třetině. Protože je tam rozehráno rodinné zázemí více detektivů, zajímalo by mě , jak se to bude vyvíjet. Ale váhám, jestli nemám napsat, že to byla děsná nuda...

15.04.2014 3 z 5

Anděl temnoty Anděl temnoty Tilly Bagshawe

Taky se mi líbila..Trochu jsem si musela zvyknout na dějové skoky, ale bez toho by to asi nebylo ono..

31.03.2014 4 z 5

Dětem Dětem Zdeněk Svěrák

Dětem před spaním, paráda. Noty neumím, to jsem nevyužila, ale písničky jsou většinou známe, pohádky se líbily..A obrázky super.

22.03.2014

...a postarej se o Elišku ...a postarej se o Elišku Lucie Müllerová

Tak mi nestačily kapesníky a zítra budu mít asi rýmu. ..Docela silný příběh.. Moc pěkně napsaná kniha .

20.03.2014 5 z 5

Vina Vina Jonathan Kellerman

Já už jednu od tohoto autora četla a myslím, že nebude poslední. Souhlasím s předchozím komentářem a myslím, že žádné pořádné krváky nejsou potřeba, hlavní je, by byl děj zajímavý. A to je..

19.03.2014 5 z 5

Černý oheň Černý oheň Katharina Franck

No, tak já mám rozporuplné pocity z této knihy. Podle toho, co jsem si přečetla na přebalu, čekala jsem nějaké love story v Africe. Ale najednou čtu o životě v Africe tak, jak si ho v teple domova neumíme ani představit. ....A pak najednou jsem zas někde jinde.. Napínavá situace ,popsaná třeba v jedné kapitole, se najednou vyřeší na dvou řádcích, to mi trochu vadilo... A náhle je tu i ta láska.. Ale opět nějak málo rozpracovaná... Ale jinak, určitě stojí za přečtení ,,,A nutí k zamyšlení...

07.03.2014 4 z 5

Dvojitá vražda Dvojitá vražda Barbara Taylor McCafferty

Pohodová detektivka . Děj vypráví střídavě jedna nebo druhá sestra z dvojčat , což je velice působivé.. Protože i knihu napsaly sestry, zajímalo by mne, jestli si při psaní každá vzala jednu postavu . Sice to není žádný strhující příběh, spíš oddychovka, ale velice dobře se to četlo.

23.02.2014 5 z 5

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Napínavé to bylo, to ano, ale do mé představy dobrého thrilleru to má hodně daleko.

17.02.2014 3 z 5

Léto plné tajemství Léto plné tajemství Alison Lucy

Zpočátku jsem se hodně ztrácela v postavách, i když jsou tam tři různé hrdinky, vždy jsme musela listovat a hledat, která kam patří. Ale celkově to bylo pěkné románové čtení , knížka se mi líbila.

13.02.2014 4 z 5

Život té druhé Život té druhé Adele Parks

Něco mezi románem pro ženy a červenou knihovnou. Ale dobře se četlo.

07.02.2014 4 z 5

Úkryt před světlem Úkryt před světlem Barbara Erskine

Kniha byla opravdu velice napínavá...Narozdíl od předchozích komentářů mi však konec napínavý nepřišel - byla jsem trochu zklamaná..Ale určitě stojí za přečtení

02.02.2014 4 z 5

Kniha skoro všech blbostí Kniha skoro všech blbostí Vratislav Ebr

Docela mě to pobavilo.

02.02.2014 4 z 5

Poslední útočiště Poslední útočiště Patricia Cornwell

Mám knížky této autorky ráda, ale z téhle jsem zklamaná. Mně tedy děj nepřišel napínavý ( možná ke konci) , naopak musela jsem se nutit, abych knížku dočetla.

27.01.2014 3 z 5

Na hraně temnoty Na hraně temnoty David Morrell

Zpočátku mě to moc nebavilo, ale pak jsem se do toho začetla. Docela dobré.

12.01.2014 4 z 5

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Napínavé, dobře se to čte, ale také si myslím, že těch zápletek by mohlo být o něco méně.

11.01.2014 5 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Zatím moje 1. knížka od tohoto autora a určitě ne posledni..

11.01.2014 5 z 5