malen komentáře u knih
Zpočátku se mi kniha líbila, najpjatě jsem sledovala osudy Theodory až do chvíle, kdy se stala císařovnou. Tady byl najednou, tedy podle mě, velký skok a kniha začala být čím dál nezáživnější. Samé intriky a pletichy, ve kterých jsem se dost ztrácela a chvílemi hrozně nudila. A konec se mi zdál docela nedotažený.
Souhlasím, že se člověk v postavách chvíli ztrácí, ale pak mě to docela chytlo. Přesně podle názvu si osud s postavami hraje a hrdinové se setkají ve správný okamžik...Ve skutečnosti by to asi byla velká náhoda, ale o tom asi čtení románů bývá - nechat se pohltit osudem hrdinů... Pro mě dobrý !
Taková pohádka pro dospělé. Ale život není pohádka, tak proč se nezasnít aspoň nad knihou. Fajn počtení pro deštivé dny.
Nejdřív jsem nevěděla, co mám čekat a byla mi podivná ta cizí jména od české autorky. Ale příběh měl takový spád, že mi to hned přestalov vadit. Nakonec se z toho vyklubal román pro ženy, ale suprovej. A protože jsem se v poslední době u knížek nudila a tuhle jsem přečetla za dva dny, musím jenom doporučit...
Tohle byla moje první khniha autora. Tak nevím, přestože to byla zajímavá detektivka, nějak jsem se do ní nemohla začít a spád to dostalo až v poslední třetině. Protože je tam rozehráno rodinné zázemí více detektivů, zajímalo by mě , jak se to bude vyvíjet. Ale váhám, jestli nemám napsat, že to byla děsná nuda...
Taky se mi líbila..Trochu jsem si musela zvyknout na dějové skoky, ale bez toho by to asi nebylo ono..
Dětem před spaním, paráda. Noty neumím, to jsem nevyužila, ale písničky jsou většinou známe, pohádky se líbily..A obrázky super.
Tak mi nestačily kapesníky a zítra budu mít asi rýmu. ..Docela silný příběh.. Moc pěkně napsaná kniha .
Já už jednu od tohoto autora četla a myslím, že nebude poslední. Souhlasím s předchozím komentářem a myslím, že žádné pořádné krváky nejsou potřeba, hlavní je, by byl děj zajímavý. A to je..
No, tak já mám rozporuplné pocity z této knihy. Podle toho, co jsem si přečetla na přebalu, čekala jsem nějaké love story v Africe. Ale najednou čtu o životě v Africe tak, jak si ho v teple domova neumíme ani představit. ....A pak najednou jsem zas někde jinde.. Napínavá situace ,popsaná třeba v jedné kapitole, se najednou vyřeší na dvou řádcích, to mi trochu vadilo... A náhle je tu i ta láska.. Ale opět nějak málo rozpracovaná... Ale jinak, určitě stojí za přečtení ,,,A nutí k zamyšlení...
Pohodová detektivka . Děj vypráví střídavě jedna nebo druhá sestra z dvojčat , což je velice působivé.. Protože i knihu napsaly sestry, zajímalo by mne, jestli si při psaní každá vzala jednu postavu . Sice to není žádný strhující příběh, spíš oddychovka, ale velice dobře se to četlo.
Napínavé to bylo, to ano, ale do mé představy dobrého thrilleru to má hodně daleko.
Zpočátku jsem se hodně ztrácela v postavách, i když jsou tam tři různé hrdinky, vždy jsme musela listovat a hledat, která kam patří. Ale celkově to bylo pěkné románové čtení , knížka se mi líbila.
Něco mezi románem pro ženy a červenou knihovnou. Ale dobře se četlo.
Kniha byla opravdu velice napínavá...Narozdíl od předchozích komentářů mi však konec napínavý nepřišel - byla jsem trochu zklamaná..Ale určitě stojí za přečtení
Mám knížky této autorky ráda, ale z téhle jsem zklamaná. Mně tedy děj nepřišel napínavý ( možná ke konci) , naopak musela jsem se nutit, abych knížku dočetla.
Zpočátku mě to moc nebavilo, ale pak jsem se do toho začetla. Docela dobré.
Napínavé, dobře se to čte, ale také si myslím, že těch zápletek by mohlo být o něco méně.