ManželéMannovi komentáře u knih
Výborný. Všichni jsme si rovný, ale někdo je si rovnější. To vždy bylo a vždy bude a kdo říká opak je utopista.
Výborná kniha. Někdy hodně depresivní, ale proč ne. Popis totalitních režimů je dokonalý. Ale nedělejme si iluze o tom, že sledování není běžnou věcí. Amerika a její bezpečnostní úřady, fungují dávno jako velký bratr. Když jste jednou v nějaké evidenci nikdy se z ní už nedostanete. Ani v Evropě příliš nezaostáváme. Díky bezpečnostní situaci bude v tomto ohledu přituhovat. Co kupujete, na co se po večerech díváte, co prohlížíte na internetu, kde máte uzavřené pojistné smlouvy, kam nejčastěji chodíte, kolik máte na učtu peněz, s kým si telefonujete, co mu říkáte atd. atd., se dnes díky technologiím dá velmi dobře sledovat. Kamery jsou dnes na každém rohu, v obytných domech, ulicích, obchoďácích. A díky chytrým telefonů, kterým se zatím úspěšně vyhýbám se to ještě zhoršuje. Velký bratr nás sleduje na každém kroku.
Pěkná knížka. Pro mě trochu těžké čtení, četl jsem to déle než jiné knihy, ale dá se to.
Mann
Jak je tohle možný. Udělat knihu ze statusů na facebooku. Prolétl jsem v knihkupectví a otočil, aby si tohoto skvostu moc lidí nevšimlo. Když jsou ale lidi schopní číst a hlavně hodnotit např. Deníček moderního fotra pěti hvězdami, tak určitě utratí peníze i za tento skvost. Ještě by ji mohli zvolit za knihu roku. Škoda, že tenhle typ papíru špatně hoří.
Mann
Pěkná kniha - první ze které jsem čerpal na referát na VŠ, takže trochu nostalgie.
Základní práce pro dějiny správy
Mann
Výborná kniha o nedoceněném muži československé historie.
Mann
Pro soudruhy z Klubu českého pohraničí asi dobrý.
Mann
Prolétl jsem v knihkupectví a děkuju to fakt ne. Každý jsme ale jinej, já zůstanu u kuchařek skutečných kuchařů.
Mann
Hezky napsaná kniha o těžkém období jednoho kvalitního hokejového obránce.
Čtivá knížka. Ačkoliv Dominika Haška moc nemusím, tak knihu jsem si přečetl a nelitoval.
Mann
Manžel knihu ohodnotil, jako naprostý odpad a škoda papíru, tak jsem se chtěla přesvědčit jestli je kniha opravdu tak hrozná. Musím říct, že opravdu je. Humor, který není vůbec vtipný a často až trapný. Někomu se kniha bude jistě líbit, ale já mezi ně nepatřím.
Mannová
Úžasná nadčasová kniha. Když si člověk odmyslí Trifidy, tak je kniha výborný návod k tomu, co dělat až se něco podobného stane. Viz. kniha Vteřinu poté. Kniha mě po celou dobu nenudila a opravdu stojí za přečtení.
Mann
Nemám moc rád historické romány, ale po shlédnutí filmu jsem se rozhodl si knihu přečíst a nebyl jsem zklamán. Doporučuji