marcela3655 komentáře u knih
Zatím nemohu panu Hrabaloví přijít zcela na chuť....Kniha byla jak houpačka fantastická..nudná..zajímavá...odkládaná.. Je to plácaní o ničem a o všem ,kniha má silný politicky podtext.
Geniální autorka!!!!Moje dcera 11let nerada čte,vždy jsem ji musela do čtení nutit..Tohle je její první kniha v životě co jí šíleně bavila a četla jak život.Bravo!!!!
Oddychová detektivka...Dobře se četla. ...Mě to celkem i bavilo....Dávám hvězdu navíc ,že to nenapsala spisovatelka ,ale "obyčejná žena"..
Kniha se mi líbila,celkem se zde kritizuje obálka knihy, ale mě se moc líbí. Kniha je taková milá, sladká, vtipná pohádka,,,, určitě stojí za přečtení.
Poslouchala jsem audio knihu...Vše myšlenky tam řečené (kdo má rád toto téma zná)...Nebavil mě styl psaní, prostě tomu něco strašně moc chybělo.
Z této série už jsem četla Chata ve Švýcarsku........Už od první stránky víte konec....Docela mě zarazil příběh ,byl stejný jako v Chatě ve Š.. jen jiné prostředí......Myslím ,že jsem už zakončila čteni této serie .Kniha mě nebavila ,zklamala.
Četla jsem kdysi....Erotická kniha.Na tu dobu to bylo opravdu hodně vzrušuji čtení...Kniha má místo u mě v knihovně.
Ops....To byla blbina...Krásný úvod.Jinak čím více jsem četla , tím více se nudila....Možná kdyby mi bylo 13 byla bych nadšená......
Drsná realita.Nebudeme zavírat oči, dějí a budou se dít na světě zvěrstva....mnohem i horší...Co se týče knihy je čtivá,příběh smutný....Jediné co mě zaráží je že Oxana nejela zpět domů....Kdybych byla v její kůži jà ,asi bych utekla dříve a hned bych jela za děckama..
Čtenářská výzva, moc jsem se na knihu těšila. Přečteno...... Asi jsem čekala Wau.... které se nekonalo. Kniha mě neoslovila, nikdo mě nějak extra k srdci nepřirostl (což se mě jinak nestává) ....... Tak nějak divně napsaná.... Sice se četla skoro sama....... Bohužel 3 hvězdy jen z respektu k nemoci.
Nejdříve trochu nuda, pak bomba, nemohla jsem se odtrhnout,...Za mě krásné čteni.prostě doporučuji,stojí za to
Četla jsem od něj více knih... Mám autora řada, jen nechápu jednu věc knižní od něj mě baví , ale jen u něj rychle zapamenu o čem byla