marekB78 komentáře u knih
Knihu jsem přečetl, ale že bych z ní byl nějak nadšený to ani ne. Přišlo mi to hodně strohé, žádné pořádné vyšetřování a i když byl konec zajímavý, nebylo tam žádné stupňující se vyvrcholení knihy. Řekl bych, že kniha nezaujala, ani vyloženě nezklamala :)
Za mě rozhodně spokojenost. Druhá kniha od autora a opět napínavá a čtivá. Určitě si přečtu i další :)
Knížku jsem četl jako první ze série, ale to asi úplně nevadí. Kniha mě naprosto pohltila, je skvěle napsaná a Vanessa Franková je skvělá. Rozhodně si přečtu i další knížky od autorky a doufám, že budu stejně nadšený :)
Musím říct, že kniha je dobře napsaná, ale příběh mi přijde méně zajímavý než Polednice. Ale ani to mě neodradí, abych si přečetl další knížky od autora :)
Já osobně jsem spokojený. Je to taková čtivá oddechovka. Oba hrdinové jsou sympatičtí :)Věřím, že další díly budou ještě lepší a pokračuji ve čtení :)
Moc mě ta knížka bavila. Má to hodně zajímavé téma a není to jako jiné detektivky. Každému to nemusí sednout, ale mě to pohltilo...
Za mě rozhodně 5 hvězd. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavostí a kniha byla velice čtivá.
Zase mě hodně bavila a nakonec jsem byl dost překvapený. Skvěle jsem se odreagoval, protože tyto detektivky mě vždy vtáhnou do děje :)
Klasická Agatha. Spousta podezřelých, spousta motivů, říkám si,že to mohl udělat a ten a pak ten a nakonec je pachatelem někdo jiný :) Bavila mě a doporučuji :)
Začátek mi přišel hodně zajímavý, druhá půlka už byla spíš taková víc akční a nebylo to tak napínavé. Ale kniha je velmi čtivá a přečetl jsem za pár dní. Byla to taková "jiná" detektivka. I tak dávám 4 hvězdy :)
Kniha mi nepřišla úplně špatná, ale znám od Agathy i lepší. Do konce jsem netušil, kdo vraždil, takže konec jako vždy byl překvapivý.
Přistupoval jsem k této knize docela skepticky... Říkal jsem si, co může Agatha psát o starověkém Egyptě. Ale byl jsem velmi mile překvapen. Kniha mě vtáhla hned od začátku a pak začaly přibývat vraždy a říkal jsem si, kdo tak mohl asi všechny chtít zabít. Závěr mě překvapil a nakonec jsem knihu přečetl asi za 5 dní. Rozhodně doporučuji :)
První třetina mi nepřišla úplně zajímavá, ale pak jsem se nechal vtáhnout do děje a konec mě celkem překvapil. Další zajímavá knížka od Agathy :)
Musím říct, že mě tato kniha velmi zaujala. Byla úplně jiná než ostatní knihy od A. Christie. I když se jedná o krátké případy a řešení je většinou jednoduché, nemohu jinak něž dát 5 hvězd. Takový skvělý relax
Ačkoliv jsem čtenářem Agathy Christie, tak tato kniha mě příliš nezaujala. Děj mi nepřišel tak svižný a konec tak překvapivý. Ale 100 lidí, 100 názorů :)
Tak tenhle spisovatel mě hodně baví. Zajímavá knížka nejen ohledně napětí, ale i lidských vztahů na oddělení a vývoje vyšetřování. Určitě musím sehnat i zbývající knihy autora, které jsem ještě nečetl :)
Super kniha z dob dávno minulých. Hodně mě bavila, mělo to spád a nakonec se všechny příběhy seběhly na konci v jeden. Určitě budu číst další knížky od autora.
I když jsem tušil, kdo by to mohl být, tak stejně váš překvapí, co všechno Poirot vypátrá a jak zapojuje malé šedé buňky :) Prostě klasická detektivky od Agathy. Kdo jí má rád, bude se mu líbit, kdo moc ne, vždy bude hledat nějaké chyby :) Ale za mě super...
Půlka knihy mě moc nezaujala, časté střídání dějů a moc jsem se neorientoval v postavách (1. moje kniha od autorky), ale pak se to rozjelo a konec mě celkem překvapil. Celkově knihu hodnotím kladně, ale na 5 hvězd to není :)