Marfiinek Marfiinek komentáře u knih

☰ menu

Vražedné kafe Vražedné kafe Katy Cooper

Za mě super kniha. Přečteno jedním dechem. Když jsem uviděla obálku knihy tak už jsem byla nalomena si ji přecist a po přecteni anotace bylo jasný, ze si ji musim přečíst. Líbila se mi chemie mezi hlavními hrdiny, napětí akce prostě vše co kniha má mít tak měla. Knihu můžu jen vřele doporučit.

26.09.2024 5 z 5


Šťastně až po smrti Šťastně až po smrti Eleanor Corvin (p)

Neskutečně výborná kniha. Vůbec mě nepřekvapuje jak skvělá je, jako předchozí díly. Jako knihy předešlé i tahle je plná humoru, sarkasmu, ale i přátelství lásky a naděje. Děj úplně neuvěřitelně nabiral na tempu a já věřím, že jako i díly předtím se k téhle knize vždy ráda vrátím. Za mě top kniha.

03.12.2023 5 z 5


Dvanáct měsíců Dvanáct měsíců Eleanor Corvin (p)

Hurá další díl od téhle úžasné duše a já se dočkala pokračování. Nečekala jsem nic jiného než úžasnost a také jsem se ji dočkala. Kniha mě pohltila od první stránky a od trhnout se od ní pro mě byl problém.
Prožívat s Annou její trápení a bez moc, ale vidět jak se nevzdává jak jí neopouští naděje bylo úžasné. Taky se mi líbí jak je Lucien jinej než Anna jak se k sobě hodí. Ema a její ironie a prořízlá pusa. Eskar a jeho žárlivost. Samozřejmě Erik nesměl chybět a jeho vtípky.
Musím se přiznat, že jsem měla prvních pár kapitol problém se střídáním, po prvním díle kdy to bylo psáno jen s pohledu Emy, ale za chvíli mi Anna přirostla k srdcy jako Ema a už to jelo. Přišlo mi, že Ema je tam zezačátku míň, pěkně se to doplňovalo s povídání z pohledu Anny. Ať už jsou vypravěčky každá z jiného těsta i tak se pro mě aspoň k sobě hodili.
Musím vychálit autorky styl psaní, který mi sedl úplně ve všem. Napínavé od začátku do konce. Pro mě to nemělo chybu. Ruiny a svět okolo, prostě od a do z propracované do sebe menších detailů. Jen doufám, že se můžeme těšit na další díl. Páč já mám spoustu otázek ohledně Tessy.

22.02.2023 5 z 5


Jeden rok Jeden rok Eleanor Corvin (p)

Takhle dlouho jsem se nezasmála u knihy. Smála jsem se a nahlas což se mi jen tak nestává. Bylo tam vše jak hodně dobře mířené hlášky, trochu té romantiky, smíchu, tak i napětí. Hlavní hrdinka když něco řekla tak to stálo za to, její sarkasmus byl super. Jak bránila kamarádky, svoji rodinuTessu a Annu a jak společně řešili okolí a svoje problémy. Erik jak ji bránil, jeho strach o Emu, dokázal ji říct když udělala něco blbě dokázal ji seřvat, ale i utěšit a být tam pro ni. Eskar prostě týpek jak hora, samej sval, smrťák, kterého by jste nechtěli naštvat, ale Ema to zvládá za všechny. Lucien, Charo, Káleb prostě všechny postavy byly dokonalé a skvěle se doplňovali. Musím říct, že je to prvotina, ale opravdu mě nadchla. Začetla jsem se v práci v 19:00 a ve 4:15 bylo dočteno. A hned jsem psala a druhej díl bude?! Prostředí, postavy prostě něco nového a já opravdu smekám klobouček

01.09.2021 5 z 5