Maria95 komentáře u knih
Myslela jsem, že Reilly umí psát jen o Starasakovi, ale toto mě mile překvapilo. Hlavní hrdinka a pan Ascham byli velice sympatičtí a děj s nimi hladce utíkal. Takže za mě autor nezkalamal
Pěkně se četla, nemohla jsem se odtrhnout a furt se něco dělo, až teda na ten konec, ten mě teda zamrzel, že to bylo tak rychle odbyte..
Nikdo si zkrátka nemůže vybrat rodiče podle svého a tyto dvě dívky to schytaly naplno.. Dobrá kniha, bylo zajímavé to vidět ze tří pohledu...obětavost Lennieho a síla děvčat, stojí za přečtení
Z knihy mě zaujal obal, byla jednoduchá na čtení a celkem rychle jsem ji přečetla..čekala jsem něco víc strašidelnejsiho
Strhující pravdivý příběh, který člověka pohltí..lidé kteří nemají prostředky nebo nemají známé co je mají, si v Rusku asi moc neskrtnou
Pravdivý příběh, který mrazí..hlavní akterka Hana vlastně nemá na výběr, nevlastní macecha ji do toho zatahne, otec má plnou hlavu své partnerky a neví, jak na tom je vlastní dcera, nakonec však zasáhne a nějak to dopadne..doporučuji přečíst
Z Brownych knih mě asi zaujmula nejmíň, ale to bylo asi tím, že šlo o technologii, jinak tp nebyla špatná kniha
Kniha se mi strašně blbě četla, ztrácela jsem a moc jsem z toho neměla
Shane Schofield opět nezklamal. Akce, dramaticnost a nesmrelnost hlavního hrdiny.. Strasakovy akce mě baví
Lehká oddychovka s romantickým podtextem.. Ten konec byl ale trošku odflaknuty
Pěkný pravdivý příběh plný dramatu.. Aspoň malá představa, jak to bylo v Itálii za války.. Dobrý poctenicko
Musím souhlasit s komentáři níže a to tím, že to byla detektivka. Také to oslovovani mě neskutečně rusilo, kdyby to přeložili do češtiny, nebylo by to od věci. Jinak to byla celkem dobrá detektivka, ikdyz tento žánr moc nevyhledavam
Pěkně se četla, akorát na začátku jsem v tom měla trochu maglajs.. Akční, napínavý a téma 2.svetova,takže za mě super
Akční scény nechyběly, ale ten začátek.. Ztrácela jsem se, nevěděla jsem co se děje a hned do začátku hromada označení několika jednotek a organizac.. Musela jsem knihu na den odložit, a pak už jsem se zacetla
Zajímavé prolínání, a přesto mi tam chybělo něco víc z kelsey. První díl je první díl. Ale nezklamalo a jsem zvědavá jak to dopadne
Jak už nekdo psal, autor nezklamal, ale bylo to nezvykle krátké. Přesto stále zajímavé
Kniha se mi moc líbila, hned jsem zacetla.. Libila se mi charakteristika všech hlavních postav, autorka to provedla bravurně :) avšak mám i negativní zazitky z knihy, děj je vypraven za doby krále klacka, kdy všichni jezdí na koni, bojují meči a najednou tam berou antikoncepci, mají v knihovně Pottera, Hobita..To jediné mě v této knize rusilo, jinak super fantasy.. Jsem zvědavá na další díly a co způsobí ještě Kostej
Přečetla jsem druhou strasakovu knihu a musím říct, že mě ani tento díl nezklamal.. Situace, které jsou normálně nereálné a nelogické, až hloupé a jsou použity v této knize, tak mi vůbec nevadily, ani mě neodrazovaly. Ba naopak mě velice bavilo, těším se na další čtení
3/4knihy dobrá, pěkně se četla, stále se něco dělo..konec už se mi moc nelíbil,ten skok o 70 nebo kolik let už byl moc, už to bylo přehnané a to zkazilo můj dojem.