Marisa Marisa komentáře u knih

Dárek Dárek Pia Hagmar

Moc hezké kniha, 100% si chci koupit i druhý díl. Moc se těším :)

07.03.2014 5 z 5

Titanic - Příběh legendární lodi Titanic - Příběh legendární lodi Philip Wilkinson

Úžasná kniha, je v ní vše od postavení ,,Nepotopitelné lodi,, až do jejího ztroskotání. Oceňuji i zajímavosti a seznam webových stránek o Titanicu. Doporučuji :)

07.03.2014 5 z 5

Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Knížky naprosto zbožňuji, právě začínám číst třetí díl. Zatím si nemůžu stěžovat, akorát někde je malý překlep, ale co na tom záleží :). Doporučuji :)

05.02.2014 5 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Prostředí kde se tento příběh odehrává je krásně vybrané. Anna byla trošičku divná, ale i tak se mi kniha moc líbila :)

Střípky duší Střípky duší Mary Lindsey

Je zajímavé že je ta kniha pojatá jako fantasy, ale je úžasná :)

Poslouchej! Poslouchej! Sarah Dessen

Nejúžasnější kniha na světě. Hned si mě získala. Tady je zajímavý způsob vyprávění. DOPORUČUJI!

Hradní intrikáři Hradní intrikáři Lena Valenová

Místy mi kniha připadala lehce zdlouhavá, ale i tak příběh sympaticky navázal na napínavý konec prvního dílu. Zvraty, ke kterým zde došlo, jsem vůbec nečekala a díky tomu se těším na další pokračování.

06.08.2023 3 z 5

Nártoun Olin vypráví Nártoun Olin vypráví Patrik Klán

Krásná knížka, která potěší dítě i dospělého :)

16.02.2020 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Byla jsem napjatá až do konce

26.07.2017 5 z 5

Fatima: Neberte mi moje dítě Fatima: Neberte mi moje dítě Fatima Mirembe

Velice poučná. Fatimy mi bylo opravdu líto.

15.03.2017 5 z 5

Game Game Anders de la Motte

Knihu jsem měla po pár dnech přečtenou, nedokázala jsem jí dát z ruky, ale hvězdu strhávám za již pode mnou zmíněné anglické fráze (ačkoli mi angličtina nedělá problém, štvalo mě to) a za konec, který jsem tak trochu nepochopila, asi se ale pustím do dalších dílů :)

06.12.2016 4 z 5

Léto na druhý pokus Léto na druhý pokus Morgan Matson

Příběh, co chytí za srdce

07.07.2016 5 z 5

Smrtelné Smrtelné Sara Shepard

Opět skvělé čtení :)

09.04.2016 5 z 5

Poblázněné Poblázněné Sara Shepard

Jeden z nejlepších dílů vůbec, už bych ale chtěla konec :D

29.08.2015 5 z 5

Napálené Napálené Sara Shepard

Jeden z nejlepších dílů :) . Jdu číst další :D

27.08.2015 5 z 5

Úžasné Úžasné Sara Shepard

Autorčina tvorba prostě neomrzí :). Další úžasný díl, jdu hned na další :D

23.08.2015 5 z 5

Kruté Kruté Sara Shepard

Shepardová prostě nikdy nepřestane bavit :D . Tento díl byl obzvlášť zajímavý, hned jdu část další :)

16.08.2015 5 z 5

Tweety s city Tweety s city Elizabeth Rudnick

Kniha mě zaujala svým stylem, opravdu žádnou jinou, která by byla podobně napsaná jsem neviděla a ani nečetla, takže tímto si u mě kniha získala nějaké body. Ovšem děj, to už je jiná kapitola. Nebylo to zlé, ani špatné, ale kniha je spíše pro čtenáře, kteří si potřebují odpočinout. I tak ale hodnotím kladně :)

14.08.2015 3 z 5

Oběť Oběť Martine Ayotte

Kniha je velmi zajímavá a celkem těžká na psychiku. Nicméně byla čtivá a měla nějaký smysl. Hodnotím kladně.

14.07.2015 5 z 5

Zmatené Zmatené Sara Shepard

Tento díl byl také bomba. Hořím zvědavostí, kdo je A :D . Čekala jsem, že i tento díl bude mít (jako všechny předešlé) také tak napínavý konec. Ale to se nestalo, ale to nevadí, protože tenhle konec tak nebyl špatný, byl zajímavý a když si ta tak vezmu, tak i hrůzostrašný :D. Lhářky jedou! 5*

17.03.2015 5 z 5