Marki019 komentáře u knih
Zajímavý popis zážitků velmi známé farářky. Přesně jak píše v epilogu "kniha zatřese se stereotypem o nudných starých duchovních, kteří neopouští své fary". Nečekala jsem, že tak moc cestuje do různých zemí, a že církev pořádá různorodé setkání. Pro mne pěkný náhled do osobního života Martini Viktorie Kopecké, která se mi jako osobnost velmi líbí. Jen některé pasáže knihy trochu hůře stravitelné a občas jsem se přistihla že ani nevím co čtu.
Krásné fantasy příběhy léčitelky Vimky. Za mě super čtení, miluji tento druh fantasy.
Na knihy od Kinga jsem se chystala delší dobu. Osvícení mám v knihovně už mnoho let. Film jsem neviděla, ale knihu jsem přečetla s velkým zaujetím. Radou na přebalu jsem se držela a četla vždy přes den. Super čtení.
Přečetli jsme s dcerkou během jednoho večera. Pěkný příběh o jedné ze ztracených vil a její hledání děvčaty na dovolené. Určitě jsme nedočkavé co bude v další knize.
Krásná kniha pro děti, hlavně nás zaujala mapa hned na začátku knihy, vše se tím krásně vysvětluje. My jsme ji přečetli za jeden večer, dceři se moc líbila. Už se nemůže dočkat na další díly.
Drsný příběh, jak neuvěřitelně lze přežít něco tak šíleného jako je genocida. Stále přemýšlím jestli je Bůh opravdu takto uslužný - nápomocný nebo .....
Myšlenka velmi dobrá, ale styl psaní mi moc nesedl. Na mě vloženo hodně různých citátů. Rady perfektní, jen to vyprávění celého příběhu trochu zdlouhavé.
Kniha se čte sama, perfektně rozčleněno do menších kapitol. S ohledem na současný stav, se dá jen konstatovat, nepoučili jsme se, dějiny se opakují jen trochu jinak.
Kniha, která je nesmrtelná. Skvělý příběh, popis přírody a zvířat, někdy máte pocit, že jste tam taky a prožíváte vše s Kazanem - Barím.
Nedokážu popsat jestli je kniha úžasná nebo propadák, nemůžu se rozhodnout. Četla se krásně, ale některé pasáže jsem musela přelouskat víckrát. Asi si přečtu i jiné knihy od tohoto autora.
Já si díky čtenářské výzvě vzpoměla na tuhle krásnou knížku z dětství. Teď jsem ji četla spolu s mými dětmi. Prostě super čtení a obrázky.
Knihu jsem četla už kdysi dávno. Díky letošní čtenářské výzvě jsem po ní opět sáhla. Začátek trochu spletitý, ale další povídky super. Příjemné čtení.
Jako u většiny zfilmovaných knih jsem viděla prvně film, takže z čtení knihy jsem měla trochu obavy. Kniha je mnohem lepší, už jen v tom, že je tam mnohé vysvětleno, jak fungoval život gejši. Za mě prostě super kniha.
Krásná kniha, stějně jako první díl. Ráda jsem lépe poznala historii mého kraje. Jen těch jmen je někdy už tak moc, že mi občas trvalo než jsem zjistila kam danou osobu zařadit.
Na knihu jsem se těšila, jelikož moje babička a prababička v této části kraje bydleli, dokud je důlní činnost nedonutila se odstěhovat kousek dál. Je krásné v knize číst i některá slova kterým u nás říkáme "po našimu". Krásné čtení. Ráda si přečtu další díl.
Na komiks moc nejsem, ale toto je opravdu výjmečná kniha. Můžete ji číst kdykoli i děti dokážou pěkně rozvinout fantazii při povídání o obrázcích. Za mě určitě kniha zůstana v knihovně na stálo.
Ještě si ráda poslechnu audioknihu, kterou namluvila pro Škvoreckého. Jinač příjemné čtení doplněné obrázky.
Zjistila jsem že tento žánr není vůbec moje krevní skupina. Nemohla jsem se do knihy zabrat. Jinač je to zajímavý příběh sourozenců.
Kniha která se dá číst kdykoli. Perfektní Sherlock Holmes.
Zajímavě psaný příběh, knihu jsem přečetla snad jedním dechem. Jen ten neuzavřený konec trochu nesedí.