Marki019 Marki019 komentáře u knih

Denik Ostravaka 6 ... za lepši zytřki! Denik Ostravaka 6 ... za lepši zytřki! Ostravak Ostravski

K odpočinku a dobré náladě, stále dobré čtení.

17.11.2024 5 z 5

Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Pěkné čtení. Někdy jsem musela hodně zavzpomínat, když přišli na řadu jména z předchozí knihy.

06.11.2024 4 z 5

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Krásně psané vyprávění příběhu z pohledu psa.

05.11.2024 5 z 5

Denik Ostravaka 5 ...už teho bylo vpysk? Denik Ostravaka 5 ...už teho bylo vpysk? Ostravak Ostravski

Když se pořád smějete jak kůň i při pátém dílu, tak je to dost dobré.

15.10.2024 5 z 5

Denik Ostravaka 4 ... furt vam nědam spočnuť Denik Ostravaka 4 ... furt vam nědam spočnuť Ostravak Ostravski

Čtení, které pořád baví. Hlavně ty hlášky, no ňi.

15.10.2024 5 z 5

Denik Ostravaka 3 ...farame dal, no ni? Denik Ostravaka 3 ...farame dal, no ni? Ostravak Ostravski

Pořád dobré čtení na horší časy.

15.10.2024 5 z 5

Denik Ostravaka 2 ... eště mě nědostali Denik Ostravaka 2 ... eště mě nědostali Ostravak Ostravski

Pořád dobré čtení, člověk se nasměji i když nechce.

01.10.2024 5 z 5

Hrdý Budžes Hrdý Budžes Irena Dousková

Krásná kniha, člověk si u ní oddychne i dost zasměje. Budu muset zkusit i audioknihu nebo možná i přímo divadlo.

10.09.2024 5 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Samozřejmě jsem film viděla dříve než jsem se ke knize vůbec odhodlala přiblížit. Velká chyba, krásné čtení.

06.09.2024 5 z 5

Gladiátoři z táborů smrti Gladiátoři z táborů smrti Andrzej Fedorowicz

Zajímavé příběhy o boxerech, nečekala jsem, že i v takovém prostředí jako byly válečné tábory, se dělo i něco "celkem sportovního". Ale je to spíše kniha pro osobu, kterou zajímá box a trochu něco o uvedených jménech ví.

09.08.2024 3 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Tak tohle je super čtení. Zajímavá historická část o ústavu pro duševně choré, jak lehké se tam bylo dostat a už se nikdy nevrátit do normálního života.

08.07.2024 5 z 5

Starý kraj Starý kraj Dörte Hansen

Takové oddechové čtení. Možná by to chtělo trochu hlubší popis vesnice, lidí okolo.

03.07.2024 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Pořád nad knihou přemýšlím, jestli jo nebo ne. Osud jednoho dědy, který je pěkný protiva, ale malými nedopatřeními se dokáže změnit v docela ucházejícího muže jménem Ove. Uvidíme.

12.06.2024 4 z 5

Půlnoční kocourek Půlnoční kocourek Sonja Danowski

Nádherná kniha pro děti. Jednoduchý příběh, který se dětem moc líbil. A ty ilustrace no prostě paráda.

04.06.2024 5 z 5

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Zajímavé počtení, budu muset zkusit další knihy autorky.

23.05.2024 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Zajímavý smyšlený příběh, ještě že to tak opravdu neskončilo. Dobré čtení co by kdyby...

10.05.2024 5 z 5

Kdo šije u Podolské? Kdo šije u Podolské? Lucie Hlavinková

Takové oddychové čtení. Kniha nenadchne ani neurazí. Za mně příjemné počtení na víkend, ale že by kniha zůstala v knihovně, asi půjde dál do světa.

22.04.2024 3 z 5

Prameny Vltavy Prameny Vltavy Petra Klabouchová

No Páni. Skvělé počtení, konec mě trochu překvapil, hlavně převaděč/ka. Po dočtení jsem musela nakouknout co říká internet o oblasti (tábor Prameny Vltavy). Škoda, že už nejsou některá místa fyzicky označena.

17.04.2024 5 z 5

3x Hercule Poirot 3x Hercule Poirot Agatha Christie

Příběhy Hercule Poirota snad nikdy neomrzí. Vždy mě překvapí, jakým malým detailem přišel k řešení zločinu.

15.04.2024 5 z 5

Kniha pro správné holky: Jak být ve všem jednička Kniha pro správné holky: Jak být ve všem jednička Juliana Foster

No možná před těmi X lety to bylo fajn, ale teď už to ztratilo svůj šmrnc.

15.03.2024 1 z 5