Marki019 komentáře u knih
K odpočinku a dobré náladě, stále dobré čtení.
Pěkné čtení. Někdy jsem musela hodně zavzpomínat, když přišli na řadu jména z předchozí knihy.
Krásně psané vyprávění příběhu z pohledu psa.
Když se pořád smějete jak kůň i při pátém dílu, tak je to dost dobré.
Čtení, které pořád baví. Hlavně ty hlášky, no ňi.
Pořád dobré čtení na horší časy.
Pořád dobré čtení, člověk se nasměji i když nechce.
Krásná kniha, člověk si u ní oddychne i dost zasměje. Budu muset zkusit i audioknihu nebo možná i přímo divadlo.
Samozřejmě jsem film viděla dříve než jsem se ke knize vůbec odhodlala přiblížit. Velká chyba, krásné čtení.
Zajímavé příběhy o boxerech, nečekala jsem, že i v takovém prostředí jako byly válečné tábory, se dělo i něco "celkem sportovního". Ale je to spíše kniha pro osobu, kterou zajímá box a trochu něco o uvedených jménech ví.
Tak tohle je super čtení. Zajímavá historická část o ústavu pro duševně choré, jak lehké se tam bylo dostat a už se nikdy nevrátit do normálního života.
Takové oddechové čtení. Možná by to chtělo trochu hlubší popis vesnice, lidí okolo.
Pořád nad knihou přemýšlím, jestli jo nebo ne. Osud jednoho dědy, který je pěkný protiva, ale malými nedopatřeními se dokáže změnit v docela ucházejícího muže jménem Ove. Uvidíme.
Nádherná kniha pro děti. Jednoduchý příběh, který se dětem moc líbil. A ty ilustrace no prostě paráda.
Zajímavé počtení, budu muset zkusit další knihy autorky.
Zajímavý smyšlený příběh, ještě že to tak opravdu neskončilo. Dobré čtení co by kdyby...
Takové oddychové čtení. Kniha nenadchne ani neurazí. Za mně příjemné počtení na víkend, ale že by kniha zůstala v knihovně, asi půjde dál do světa.
No Páni. Skvělé počtení, konec mě trochu překvapil, hlavně převaděč/ka. Po dočtení jsem musela nakouknout co říká internet o oblasti (tábor Prameny Vltavy). Škoda, že už nejsou některá místa fyzicky označena.
Příběhy Hercule Poirota snad nikdy neomrzí. Vždy mě překvapí, jakým malým detailem přišel k řešení zločinu.
No možná před těmi X lety to bylo fajn, ale teď už to ztratilo svůj šmrnc.