markuc markuc komentáře u knih

Syn větru a prsatý muž Syn větru a prsatý muž Josef Formánek

Sice porad docela dobra kniha, ale pro me asi nejslabsi od Formanka, byl jsem od nej zvykly na lepsi pribehy. Tento mi prisel takovy utahany a nudnejsi a hlavne predvidatelnejsi.

01.04.2014 3 z 5

Konec vosí sezóny Konec vosí sezóny Denise Mina

Kniha me docela zklamala, pribeh je dost slaby a vlastne bez "zapeklitych" pasazi. Skoda, spis nuda.

01.04.2014 2 z 5

Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

skvele pocteni, presne to jsem potreboval po tech nudnych knizkach predtim...

23.10.2013 5 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Velmi dobra kniha, hezky se cte, pribeh je trosku drastictejsi (ale prave proto cteme severskou krimi, ze?) - zaver je trosku predvidatelny, ale v zapalu deje to vlastne vubec nevadi.

01.08.2013 4 z 5

Kniha mne velmi pobavila a mezi kriminalkami a thrillery (ktere ctu prevazne) se jednalo o velmi prijemne zpestreni. Rozhodne doporucuji.

09.07.2013 5 z 5

Problémové partie Problémové partie Mark Haddon

Nic extra zajimaveho, celkem ctiva knizka, ale z celkoveho pohledu je zde asi 30 stranek vtipnych, zbytek je docela balast. Mozna pro nekoho starsiho je to dobra kniha.

03.07.2013 3 z 5

Den zkázy v Britském muzeu Den zkázy v Britském muzeu David Lodge

tak tohle hodne pobavilo, rozhodne prectu i dalsi knihy autora

Mstitel Mstitel Frederick Forsyth

Velmi napinava a ctiva kniha - precetl jsem behem par dnu a stranky jsem vyslovene hltal a nemohl jsem se dockat konce.

03.07.2013

Bouře mečů 1 Bouře mečů 1 George R. R. Martin

skvela kniha, zatim se mi asi z cele sagy libila nejvic...

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Knizka me bavila, muj salek kavy, spravne temna atmosfera s prekvapivym koncem...velmi dobre se cte, i kdyz neni zrovna nejkratsi.

Jsem zvedavej na dalsi knihy stejneho autora (lepe receno autorske dvojice).

Motocyklové deníky Motocyklové deníky Ernesto Che Guevara

Kniha mne zklamala celkem, cekal jsem od ni vice (hlavne pres ten "hype", ktery kolem knihy koluje).

03.07.2013 3 z 5

Obchodník se smrtí Obchodník se smrtí Hugh Laurie

vtipna kniha, pribehove nic moc, ale hlasky vyhravaji na plne care

20.06.2013 4 z 5

Dokonalá podoba Dokonalá podoba Tana French

strasne roztahane a hrozne popisne, az se mi chce rici, ze to je jasne, kdyz to napsala zena (ale cetl jsem od autorek-zen jine knihy a rozhodne jsou daleko lepsi), tohle je proste jen ztrata casu

20.06.2013 2 z 5

Afterdark Afterdark Haruki Murakami

Nicmoc cteni (asi jsem nebyl naladen na tu spravnou esoterickou vlnu), docela nezajímavé a vagni - vyhodu spatruji v tom, ze to je kratke, docela dobre se kniha cte a Japonsko bych nekdy rad navstivil...

27.02.2018 3 z 5

Perunova krev I. Perunova krev I. František Kotleta (p)

narez od zacatku az do konce, skoda kratkosti knihy (spis muj povzdech, nez kritika) - druhy dil z meho pohledu nutnosti

12.07.2017 4 z 5

Mona Mona Dan Torsten Sehlberg

dobra kniha, velmi ctiva, zajimavy pribeh (i kdyz misty mi pripada trochu pritazeny za vlasy a předvídatelny)

01.06.2017 4 z 5

Splynutí Splynutí Julianna Baggott

takova utopisticko-romanticka scifi, ale na me moc malo scifi a zbytecne hodne romantiky
(pozn. prvni dil jsem necetl a treti asi cist nebudu)

12.07.2015 3 z 5

Ostrov Antrax Ostrov Antrax Nelson DeMille

Kniha se mi libila, je velmi ctiva a chytlava. Humor hlavniho hrdiny je velmi suchy, ale takovy mi sedi. Pribeh je trosku predvidatelny, ale nic hrozneho.

19.07.2014 4 z 5

Bod návratu Bod návratu Otomar Dvořák

Sbirka povidek to neni vubec spatna, vetsina se povedla (hlavne ta sci-fi), ale zbytek je docela prumer, nektere az nudi.

27.02.2014 3 z 5

Dračice Dračice Jan Hlávka

Clovek by nerekl, ze se bude dobre bavit u takoveto knihy. Velmi prijemne pocteni, od ktereho jsem se po dlouhe dobe nemohl odtrhnout. Dobra prace.

03.12.2013 5 z 5