Martasek5 komentáře u knih
Tahle autorova prvotina byla mou třetí v pořadí. Předešlé dvě mi velmi sedly, tady to říct nemůžu. Styl psaní jako vždy dobrý, ale příběh celkem nudný
Kniha mě velice rychle chytla. První kapitoly paráda, pak už docela předvídatelné, a pomalejší tempo. Konec nepřekvapil
Na romanťárny normálně nejsem ( s vyjímkou než jsem tě poznala) ale léto u jezera se mi objevilo v knihovně, já neměla co číst, tak jsem tomu dala šanci :) začátekjsem úplně nedávala, říkala jsem typická slátanina. Iris mě štvala od začátku, její matka taky. Cooper děti a Lea mi to vynahradily. Po knize znovu určitě nesáhnu
Měla jsem od knihy velké očekávání. Těšila jsem se na ní,ale už v půlce jsem si řikala jako na tohle ses těšila? Nemohla jsem se začíst, děj v minulosti byl strašně nudný, hromada postav, zaslepelená a bezcitná hlavní hrdinka. Chce si dokázat že na to má, pak lituje že šla soutěžit. Posledních 50 stránek nějaká akce, ale jinak zklamání
Velice zajímavé téma, avšak znova po knize nejspíš nesáhnu. Schyzofrenický hlavní hrdina mi byl sympatický, jeho kolegyně také. Jen ten závěrečný epilog mohli klidně vynechat.
Super čtení, Joannie mi byla i vzhledem k své obživě velmi sympatická, i jejího syna John Johna jsem si oblíbila..Jen mě kniha nedostala tolik jako předchozí co jsem četla od autorky, Maniak - ten byl o kapánek lepší.Ale jak říkám, pohodové čtení
Po předešlých Sedmilhářkách jsem od teto knihy
neměla moc velké očekávání.. Začátek byl slibný, třetina slabší, ale konec mě dostal. Tato kniha je důkazem toho, že za "blbost" se platí
Noo. Ani nevím proč jsem knihu dočetla. Tak moc natahovane a sladké až mě z toho bolí zuby.
Nečekala jsem toho od knihy moc, a taky to tak dopadlo. Carlose jsem měla mnohem radši, Natalya mi byla moc sympatická. Celá Donátovic rodina jak z Venezuelské telenovely, čekala jsem lepší zvrat. Vlastně nic mě nepřekvapilo
Tak tohle se mi moc líbilo :) Začala jsem číst Veroniku, a jsem ráda. U žádné pasáže nejste dlouho, autor se během jedné kapitoly posune třeba i o 2 roky. Líbí se mi psaní z retrospektivy. Jáchym byl ze začátku nudnější, ale postupem to bylo jen lepší. Autor měl výborný nápad, jak napsat stejnou věc z pohledu dvou lidí. Končila jsem Jáchymem, no těch 5 posledních stránek to moc překombinoval, ale budiž. Celkový dojem z knihy mi to nezkazilo
Třetí knížka od Cole. Kvalita v mých očích pomalu klesá. Celá knížka byla strašně předvídatelná, od samého začátku Vám naivní Donna leze na nervy, u Georgia je jasné že nebude takový svaťoušek ja tvrdí své ženě, ale bordel s dětma? To je silné kafe..Konec se četl skvěle, jedním dechem narozdíl od začátku knihy dočteno..jo a Alana Coxe jsem žrala teda od začátku, ten se autorce povedl :)))
Má třetí knížka od autorky. Neurazila, ani nenadchla. Prosté pohodové čtení, žádné zvraty, žádné WAU zde nenajdete. Trojčata mi celkem sedla,v postavách jsem se neztrácela.
Kniha mě od začátku nudila..Příběh o ledových mumiích zcela nezajímavý..Snad jen poslední dvě kapitoly byly čtivé. Proto jedna hvězda
Hezká knizka. Povedená myšlenka, zajímavý nápad. Pěkně se četla. Snad bude i filmové zpracovani
Začátek se mi moc líbil. Ale po 70ti stránkách nuda, knihu jsem pomalu dočetla, žádnej strhující závĕr nemá
No..dejme tomu. Od knihy velike očekáváni, ale nuda, nuda. Poslednich 50 stranek nějaká ta akce, ALE - po třech dnech už ani nevím o čem vlastnĕ ta nudná kniha byla