martiline komentáře u knih
Slibovala jsem si, že od Dagmar Kludské toho přečtu víc, ale nikdy k tomu nedošlo. Ale nikdy neříkej nikdy. Jen si pamatuji, že kniha se četla lehce, příjemně ... prostě je skvěle napsaná.
Nádherné zpracování. Vím, že jsem se při čtení smála a smála ... nadchla mne daleko víc než pak samotný film. Ale i ten není špatný. :-)
I když jsem ji četla již před patnácti lety, oslovila mne. Zajímavý příběh, který se lehce a příjemně četl.
Osobitý a silný příběh. Čte se jedním dechem a nechává nesmazatelnou vzpomínku.
Měla jsem ráda styl psaní Lenky Kořínkové. Kniha se mi líbila, i když jsem nikdy dělit stravu dlouho nevydržela. :-)
Ale kamarádka díky ní zhubla přes třicet kilo.
Skvělá kniha. To jsem právě u Sandry Brown měla ráda - milostný příběh s detektivní zápletkou. :-)
Z výpisu z knihovny vidím, že jsem tuto knihu četla, ale neuvízlo mi z příběhu v hlavě vůbec nic. :-) Tak asi mne moc neoslovil.
Romány od Amandy Quick jsem svého času doslova zbožňovala. Krásné příběhy. :-)
Měla jsem příběhy od Sandry Brownové vždycky moc ráda. Vždy krásný příběh s nějakou tou zápletkou. :-)
Danielle Steel a její romány jsem měla kdysi velmi ráda.
Píše úžasně, její příběhy jsou prostě dokonalé.
Sice je tomu už skoro šestnáct let, co jsem tento román četla, ale dodnes si na příběh pamatuji. Moc se mi líbil. :-)
Dojemný příběh. A i když jsem ho četla už před šestnácti lety, pořád si vzpomínám.
Velmi příjemný příběh. Vlastně dva příběhy. :-)
A vcelku mi to připadá "ano, tak to je ... každé rozhodnutí mne zavede jinam, k někomu jinému, do jiného místa, ... vlastně se nemůžu nikdy špatně rozhodnout, a nikdy nic nikde nekončí" :-) ...
"Myslím, že je možné, že existuju i v jiných světech, ale žádný nemůže být tak sladký jako tenhle."
"Myslím, že i když možná existuju v jiných vesmírech, žádný není tak dobrý jako tenhle" :-))