Martin_Happy

Knihy -a spol.- sem objevil až dodatečně. Doma sem měl klasické Boříkovy lapálie, ale pak sem v knihoně objevil svazky a spol. a hodně sem se nasmál u nových příběhů. Opravdu pěkná kniha

Opravdu skvělé, mnohdy velmi zábavné fejetony. Radost číst

Bože můj to byla nuda. Obdiv každému, kdo ze Šabachových knih natočí zábavnou komedii

Pěkné, ale celkem znatelné množství chyb, například je uvedeno, že hlášku řekla jiná osoba než tomu tak bylo ve filmu

Naprosto perfektní zpracování příběhu jednoho z našich nejlepších závodníků

Zatímco film má u mne plný počet, kniha o hvězdu méně. Je to dobré, vážně dobré, ale...

ta kniha není špatná jen pro to, že nemá čísla stránek. Ona podle mne vůbec není špatná. Ale zase mi nepřišla ani dokonalá. Co mi ale připoměla velmi, byl film Zkurvená noc. Vzajmený propletenec příběhů (tedy spíš průse... průšvihů) hlavních hrdinů je zde propleten tak efektně, že jsem se občas špatně orientoval. To byl u filmu klad, protože tam si člověk pamatoval postavy podle ksich... podle obličejů. Pardon, ale těsně po přečtení slušné výrazy nejsou to první, co se vám nas.... nacpe do hlavy.

V antikvariátu jsem do knihy nahlédl a zaujala mne. Bohužel jsem asi koukal zrovna na to nejzajímavější. Zbytek knihy mne totiž tolik nenadchl

Podle mne je to nejzajímavější díl z celé triologie. Dějově mne upoutal rozhodně více, než předchozí i následující

Pěkná kniha, která zaujme nejen děti, ale trochu i jejich tatínky, když jim je budou číst. Ani film nebyl vyloženě špatný, ale kniha je samozřejmě lepší

výborné hlody a glosy. Hlavně je cením za aktuálnost, nicméně i knižní ucelené vydání má své kouzlo

naprosto výborná knížka, pomalu bez dechu napínavě čtete a zoufáte si nad tím, jak čeští účastníci jeden po druhém opouštějí závod. A jen doufáte, že kniha bude mít dobrý konec. Ovšem ten se nakonec dostaví.

Jastli je něco ještě humornější, než klasický Durrell, pak je to Durrell povídkový. Piknik a Panenská plavba mě rozveselí naprosto vždy

Opět výborná kniha pro fanoušky. Tentokrát však není vynechaný žádný automobil. České čtenáře potěší i vozy Škoda a Tatra

Tyhle ilustrace se mi líbily méně, než jiné, ale dějově to je skvělý díl

Slabší než první díl, ale pořád to celkem funguje. Jen mi přijde, že je Adrian trochu moc velký loser a psychopat

Opravdu zajímavé a hodně poutavé. Skvělá kniha pro nadšence do automobilismu, protože příběh rodiny je to neskutečný a zejména zážitky prostředního pana Hrdličky jsou hodně zajímavé