Adrian Mole – léta v divočině přehled
Sue Townsend
Deníky Adriana Molea série
Konečně jsou tady ona toužebně očekávaná léta v divočině světa, ale žádná sláva to není. Třiadvacetiletý Adrian musí opět čelit nepřebernému množství osobních problémů a trápení. Svět kolem něj je jako vyšinutý: Pandora se provdala za bisexuála, rozvedení rodiče si (zřejmě v nějakém pominutí smyslů) vybrali naprosto nevhodné životní partnery, a co opravdu nelze skousnout, je, že z úhlavního nepřítele Barryho se stal slavný spisovatel, zatímco Adrianův první román se nedaří a nedaří. Kdy to všechno skončí?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2003 , Mladá frontaOriginální název:
Adrian Mole: The Wilderness Years, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adrian Mole – léta v divočině. Přihlašte se a napište ho.
" 'Jářku! Copak to tu máme za božího tvorečka?' zahýkal Twyselton-Fife."
A já hýkám s ním nad dokonalostí každé hlášky každého dne. Adrian v nejlepší formě!
Po minulém díle velmi příjemné překvapení. Adrianovi je 23 a je to ještě větší loser než dřív. Na začátku knihy je to dokonce tak do očí bijící, že jsem se několikrát přistihl nad myšlenkou začít na toho člověka hlasitě křičet, jenže on by mi nejspíš odpověděl nějakou premoudřelou frází a pak by mě ve svém románu Hle.. nechal trpět. Pak Adrian postupně padne na dno, někoho potká, zase ztratí, zase někoho potká, trochu absurdně cestuje... Já bych nerad spoileroval, tahle knížka si to nezaslouží.
Nejhorší na tom všem je, že jsem právě zjistil, že žiju ve lži. Myslel jsem, že jsou Léta v divočině poslední. A ono ne, takže jdu shánět Léta u kapučina..
Kniha Adrian Mole – léta v divočině v seznamech
2003 | Tajný deník Adriana Molea |
2011 | Adrian Mole – Léta v divočině |
2004 | Inkognito |
2010 | Adrian Mole – Léta u kapučína |
2013 | Žena, která si šla lehnout a rok nevstala |
Kniha se čte v dobře to je jediné pozitivem knihy. Kniha nudí čekal jsem deníky něco jako Mladí v hajzlu ale tohle je trápení a ještě horší jsou přidané pasáže z připravované knihy hlavního hrdiny prostě špatně.