Adrian Mole – léta v divočině (2003) | Databáze knih

Adrian Mole – léta v divočině přehled

Adrian Mole – léta v divočině
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/3627/bmid_adrian-mole-leta-v-divocine-xbx-3627.jpg 4 218 218

Deníky Adriana Molea série

Konečně jsou tady ona toužebně očekávaná léta v divočině světa, ale žádná sláva to není. Třiadvacetiletý Adrian musí opět čelit nepřebernému množství osobních problémů a trápení. Svět kolem něj je jako vyšinutý: Pandora se provdala za bisexuála, rozvedení rodiče si (zřejmě v nějakém pominutí smyslů) vybrali naprosto nevhodné životní partnery, a co opravdu nelze skousnout, je, že z úhlavního nepřítele Barryho se stal slavný spisovatel, zatímco Adrianův první román se nedaří a nedaří. Kdy to všechno skončí?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Mladá fronta

Adrian Mole: The Wilderness Years, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adrian Mole – léta v divočině. Přihlašte se a napište ho.

BrooksWasHere
25.02.2025 4.5 z 5

Po viac ako troch rokoch som sa k tejto sérii konečne vrátil, tentokrát už v anglickom origináli a opäť ma to kompletne dostalo!
Smršť mrzuto-vtipných zápiskov zo života ma znovu chytila hneď od prvej strany a až do konca nepustila. Jediné pasáže, ktoré ma nebavili boli úryvky z fiktívnej knihy, na ktorej Adrian pracuje...
Inak to bolo pre mňa úplne perfektné čítanie, dúfam, že sa k ďalším dielom dostanem čo najskôr!

m2056
20.12.2023 2 z 5

Kniha se čte v dobře to je jediné pozitivem knihy. Kniha nudí čekal jsem deníky něco jako Mladí v hajzlu ale tohle je trápení a ještě horší jsou přidané pasáže z připravované knihy hlavního hrdiny prostě špatně.

Vidlička
08.06.2023 5 z 5

" 'Jářku! Copak to tu máme za božího tvorečka?' zahýkal Twyselton-Fife."

A já hýkám s ním nad dokonalostí každé hlášky každého dne. Adrian v nejlepší formě!

Kniha Adrian Mole – léta v divočině v seznamech

v Mé knihovně120x