Adrian Mole – Léta v divočině přehled
Sue Townsend

Deníky Adriana Molea série
Čtvrté pokračování populárních deníků věčného smolaře a outsidera Adriana Molea zastihuje našeho antihrdinu mezi 1. lednem 1991 a 15. dubnem 1992, tedy v době, kdy třiadvacetiletý Adrian čelil nepřebernému množství osobních problémů a trápení: milovaná Pandora se provdala za bisexuála a Adriana už nemíní nadále trpět v šatně svého bytu, jeho šéf na Oxfordu jej podezírá (právem), že pro svou práci není dostatečně kvalifikován, rozvedení rodiče si (zřejmě v nějakém pominutí smyslů) vybrali naprosto nevhodné životní partnery, Adriánův zbrusu nový plnovous se nikomu nelíbí, a místo aby imponoval dívkám, magicky přitahuje jen míchaná vajíčka, Bertu Baxterovi je sto, odmítá umřít a nepřestává vyžadovat stříhání nehtů (i u nohou!), první román se nedaří a nedaří, zatímco úhlavní nepřítel Barry Kent píše bestsellery! Kdy to všechno skončí?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2011 , Mladá frontaOriginální název:
Adrian Mole: The Wilderness Years, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adrian Mole – Léta v divočině. Přihlašte se a napište ho.

Kniha se čte v dobře to je jediné pozitivem knihy. Kniha nudí čekal jsem deníky něco jako Mladí v hajzlu ale tohle je trápení a ještě horší jsou přidané pasáže z připravované knihy hlavního hrdiny prostě špatně.

" 'Jářku! Copak to tu máme za božího tvorečka?' zahýkal Twyselton-Fife."
A já hýkám s ním nad dokonalostí každé hlášky každého dne. Adrian v nejlepší formě!
Kniha Adrian Mole – Léta v divočině v seznamech
v Mé knihovně | 120x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2003 | ![]() |
2011 | ![]() |
2004 | ![]() |
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
Po viac ako troch rokoch som sa k tejto sérii konečne vrátil, tentokrát už v anglickom origináli a opäť ma to kompletne dostalo!
Smršť mrzuto-vtipných zápiskov zo života ma znovu chytila hneď od prvej strany a až do konca nepustila. Jediné pasáže, ktoré ma nebavili boli úryvky z fiktívnej knihy, na ktorej Adrian pracuje...
Inak to bolo pre mňa úplne perfektné čítanie, dúfam, že sa k ďalším dielom dostanem čo najskôr!