Martin, Vyškov komentáře u knih
Durrellovi povídky mě opět nezklamaly, skvělá kniha pro dobrou náladu :-)
Tato kniha se Durrellovi opět moc povedla, velmi hezky napsané a úsměvné příběhy, většinou i s dobrým koncem.
Tato kniha mě oproti ostatním Hosseinových knih trochu zklamala, příběh byl sice velmi dobře myšlený, ale některé pasáže mi připadaly zcela zbytečné. I konec knihy jsem čekal trochu jiný. Přesto se mi velmi dobře četla, způsob jeho tvorby je velmi poutavý.
Opět velmi vydařené povídky a zážitky z Durrellova života
Super, i když je hlavní hrdina trochu kretén, tak pořád dokáže překvapit :-)
Opět se potvrdilo, že čtenář nemůže u Nesba nikdy odhalit vraha :-) prostě úžasný!!!
Moje první knížka od Nesba a určitě ne poslední, tento autor mě fakt dostal :-)
Úžasná kniha, úžasný příběh a úžasný konec. Konečně se člověk také něco dozvěděl o Joonovi. Snad se dočkáme i dalšího pokračování.
Stejně jako Lars Kepler mě mile překvapila, velmi propracovaný a zajímavý krimi příběh s nečekaným koncem.
Další příběh s neuvěřitelnou africkou mentalitou, zajímavý, smutný, ale bohužel i v dnešní době pořád reálný!
Tak tento spisovatel je moje srdcová záležitost, každá jeho další kniha je prostě lepší a lepší :-)
Jedním slovem "zklamání" a to velké. Snad se ale Kepler vrátí do starých kolejí.
Knížka byla super, příběh poutavý a napínavý až do konce. Jen mi přijde trochu zvláštní, že se autorovi zápletky až moc dotýkají jeho nejbližších. Ale i přesto se už moc těším na další pokračování.
Moje první a určitě ne poslední knížka od G. Flynn, úžasný příběh s koncem, který nemůže nikdo čekat :-)
Opět velmi zajímavé zážitky z Durrellových cest s poněkud netradičním smutným koncem. Ne vždy se všechno podaří jak bychom chtěli.
Zajímavé, poučné a opět humorné vyprávění nejen o zvířatech
Dlouho, nebo snad nikdy jsem se u žádné knížky nenasmál tak, jako o této. super povídky :-)