martina1797 komentáře u knih
Bože, tak tohle bylo dokonalé. Začátek mi přišel trošku pomalejší a než se rozjelo napětí mezi hlavními hrdiny, chvilku to trvalo. Ale pak... ta knížka se prostě nedala odložit. Skvělé, skvělé a ještě jednou skvělé.
Tak tohle bylo velké překvapení. V poslední době mám štěstí na skvělé knížky od českých autorů. Byla tam romantika i krutost války. Je to trošku náročnější kniha k zamyšlení, ale rozhodně doporučuji přečíst. Stojí za to.
Obsahově rozsáhlejší, ale krásná. Celá série se mi moc líbila. Není to jenom jednoduchý románek, ale občas přiměje k zamyšlení. Postavy sympatické a příběh plný napětí, zvratů a romantiky. Co víc si od dobré knihy přát.
Tahle série je prostě skvělá. Je v tom vždycky zajímavý příběh, sympatické postavy, romantika a přitom je to lehce pikantní, ale přesně tak akorát. Navíc se mu líbí jak se děje prolínají. Moc dobře se četla.
Mám dočteno a tak nějak nevím. Četla jsem na přeskáčku, z prvního dílu jsem byla nadšená, třetí mi přišel taky moc fajn, ale tohle mi nějak nesedlo. Nelíbilo se mi jak je tady Brook ukňouraná a celý život se jí zmenší pouze na Remyho a nic jiného pro ní neexistuje. To mě trochu rozčilovalo. Docela mi vadilo i časté opakování některých frází a slov, místy toho bylo prostě moc a narušovalo to celkový dojem.
Tenhle druh knížek prostě můžu. Zajímavý námět, svižně se čte, je tam spousta emocí a opravdu je to hezky napsané. Autarka prostě nezklame.
Po skvělém hodnocení tady jsem čekala asi trošku víc. Nebylo to špatné, taková odpočinkové čtení na dva večery. Ale určitě mám oblíbenější kousky v tomto žánru.
Krásná a dojemná kniha. Velice čtivě napsaná. Určitě zkusím i další romány od této autorky. Doporučuji.
Kniha zakládající se na historických faktech, ale jak sama autorka píše, z části fiktivně smyšlená. Co se rozhodně nedá upřít je neskutečná čtivost. A ne tak často popisované prostředí gulagů.
Tohle bylo opravdu krásné. Od autorky jsem četla celou sérii Dublin Street, tohle bylo trošku jiné, ale rozhodně neméně skvělé. Bylo to mnohem více emocí a to se mi moc líbilo. Hlavní postavy pro mě skvělé, Noře jsem v mnoha ohledech moc dobře rozuměla. Když připočítám styl psaní není k tomu co dodat. Mohu jen doporučit, je to určitě kniha, se kterou stojí za to strávit pár večerů.
Nádherný a dojemný příběh o síle lásky. Nemám slov, ke konci jsem si i poplakala. Takovou romantickou lásku, která vydrží na věky, by chtěl zažít asi každý.
Krásná, romantická a odpočinková knížka. Moc se mi to líbilo. Je to sice taková pohádka, ale proč ne.
Noo, nebylo to špatné, ale tentokrát musím říct, že mi hlavní postavy úplně sympatické nebyly. Román má stejnou konstrukci jako ostatní autorčiny knihy, na začátku vtipná zápletka a dominantní hlavní hrdina. Za mě na prvním místě zůstává Turbulence.
Nebylo to špatné, kniha se čte dobře. Jen místy pro mě trošku nepravděpodobné. Ale jako oddechové čtení, proč ne.
Vzhledem k ne moc vysokému hodnocení tady, jsem si nebyla jistá co čekat, ale zaujala mě anotace a dala jsem knížce šanci. A rozhodně jsem dobře udělala, protože mě to prostě bavilo. Skvěle se četla, a když bych ráno nevstávala do práce, měla bych jí za večer přečtenou. Za mě určitě doporučuji.
Opět skvělý román. Celá série byla výborná a neskutečně jsem si čtení užila. Za mě nejlepší díly ze série London Road a Jamaica Lane.
Už nevím co napsat abych se neopakovala, tahle série je prostě skvělá. Další podařený příběh.
Tak tohle bylo super čtení. Je tam romantika, zajímavá zápletka a mezi hlavními postavami to tak správně jiskří. Navíc se moc dobře čte. Už mám nachystaný druhý díl... ????
Bože, řekněte mi někdo, že to bude mít pokračování!!! Tohle mě neskutečně baví. Je v tom napění a spousta zvratů. Když už si člověk myslí, že ví co bude přijde otočka o 180 stupňů. Za mě super napínavé čtení.
Nejdřív to vypadalo, že knížku odložím, zaskočilo mě poměrně velké množství vulgarismů. Ale je to příběh z prostředí drogových dealerů, takže spisovný slovník by asi úplně neladil. Když se od toho člověka oprostí, tak příběh je super se spoustou napětí a zvratů. Nakonec mě děj vtáhl a knížku jsem přečetla za jeden den.