martina2540 martina2540 komentáře u knih

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Kniha byla čtivá, neměla žádné slepé místo, určitě si přečtu další díly.

04.03.2022 5 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Kniha se mi líbila, doporučuji ji, ale nebyla z těch pro mě top knih.

01.03.2022 5 z 5

Pasažér 23 Pasažér 23 Sebastian Fitzek

Vynikající čtivá kniha, úplně mi připomněla několikadenní plavbu lodí. Doporučuji

26.01.2022 5 z 5

Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Kniha se mi nečetla úplně dobře, byla spíš průměrná, určitě by šla zkrátit, aby dějová linie zůstala zachována, ale po dalším dílu pravděpodobně opět sáhnu.

07.01.2022 4 z 5

Malá lhářka Malá lhářka Lisa Ballantyne

(SPOILER) Celá kniha pro mě byla velmi čtivá a posledních několik kapitol jsem musela přečíst najednou. Pachatele jsem v jednu chvíli tušila hlavně kvůli komentářům zde na databázi, ze kterých mi vyplynulo, že kolem půlky už bych ho měla znát, pak mě autorka tak zmátla, že byl pro mě konec částečně překvapením.

10.12.2021 5 z 5

Poslední lov Poslední lov Deon Meyer

Kniha se mi moc líbila, i když to není žánr, který čtu obvykle, půjčila jsem si ji omylem. Byla napínavá a do poslední chvíle jsem nevěděla, jak dopadne.

24.11.2021 5 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Kniha pro mě byla čtivá, místy humorná a místy smutná. Nebyl to pro mě úplný top, ale doporučuji ji k přečtení.

08.10.2021 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Kniha se mi poměrně líbila, závěr byl překvapující, ale oproti knize Za zavřenými dveřmi jsem se víc nudila.

21.09.2021 4 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Rachel Abbott

Kniha se mi moc líbila, byla napínavá, musela jsem stále pokračovat ve čtení. Doporučuji ji.

15.09.2021 5 z 5

X způsobů smrti X způsobů smrti Stefan Ahnhem

Knížka byla čtivá, ale předchozí díl byl pro mě víc napínavý. Děj mi přišel dost překombinovaný a neuvěřitelný.

10.08.2021 4 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Knihu hodnotím velmi kladně, i když v ní klidně mohlo být méně vyšetřovaných případů, někdy jsem se ztrácela v ději a jménech, ale vždy jsem se za chvíli zorientovala. Hned na obalu knihy je napsané "Motiv X je úvodní část diptychu v rámci série krimipříběhů Fabiana Riska, jeho rozuzlení přinese X způsobů smrti.", takže mám druhý díl připravený a jsem zvědavá, jak vše dopadne.

01.08.2021 5 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Velmi čtivá kniha, doporučuji

04.04.2021 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Kniha se mi líbila, i když mi místy nepřišla moc čtivá.

21.12.2020 4 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Úžasná kniha, na kterou budu dlouho vzpomínat. Po jejím přečtení si ještě víc vážím toho, jak se máme.

06.12.2020 5 z 5

Dítě ohně Dítě ohně S.K. Tremayne (p)

Poměrně zajímavá kniha, ale podruhé bych ji už nečetla. Závěr mě překvapil.

08.11.2020 4 z 5

Deník z Hirošimy Deník z Hirošimy Mičihiko Hačija

Kniha měla zajímavý děj a četla se velmi dobře.

21.10.2020 5 z 5

Muž z ostrova Lewis Muž z ostrova Lewis Peter May

Mám ráda Petera Maye, hlavně jeho čínské detektivky. Kniha pro mě byla dobře čtivá, ale závěr nebyl nijak překvapivý.

01.10.2020

Host Host B. A. Paris (p)

Kniha se mi velmi líbila, byla čtivá, ale od autorky jsem četla i lepší knihy

05.10.2024 4 z 5

Psáno s lítostí Psáno s lítostí Aly Martinez

Kniha byla čtivá a bavila mě

13.10.2023 5 z 5

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

První půlka knihy mi přišla slabá, nic moc se nedělo, ale u druhé poloviny jsem nemohla knihu odložit. Těším se na další díl

02.08.2023 5 z 5