martina2540 komentáře u knih
Kniha se mi na jednu stranu moc líbila pro svou čtivost, na druhou stranu jsem takhle konec čekala a chyběl mi tam wow efekt, takže trošku zklamání.
Kniha se mi moc líbila pro svou čtivost, i když byl příběh hodně smutný, doporučuji ji k přečtení.
První třetinu pro mě kniha nebyla moc čtivá, bylo tam hodně náznaků, ale potom se děj rozjel a celkově se mi líbila.
Naprosto dokonalá kniha, kterou jsem nedokázala odložit a konec mě překvapil.
Kniha se mi moc líbila pro svou čtivost, konec jsem nečekala.
Kniha se mi líbila, byť jsem od ní čekala víc, nebyla pro mě taková, že bych ji nedokázala odložit. I přesto ji doporučuji k přečtení.
Perfektní kniha, v ději se stupňovalo napětí, konec jsem nečekala.
Kniha se mi líbila, hlavně od druhé poloviny byla hodně čtivá.
Kniha se mi líbila, četla jsem ji jedním dechem. Výhradu mám snad jen k tomu, že se tam stalo tolik moc událostí, až to na mě působí nereálně (mám ráda příběhy, které se "mohly stát").
Kniha mě velmi zaujala, dobře se četla a stejně mě překvapila, i když část závěru jsem odhadla za půlkou knížky.
Mám moc ráda čínské thrillery Petera Maye a ani tento mě nezklamal.
Kniha se mi líbila, byla napínavá, a zaujalo mě vykreslení venkovské atmosféry plné lží.
Kniha se mi četla jedním dechem, hlavně její poslední třetina. I když už jsem jednou četla thriller s podobnou zápletkou i průběhem, stejně jsem nedokázala uhodnout, jak vše dopadne.
Kniha se mi moc líbila, je to první kniha od autora, určitě brzy sáhnu po další, i když výjimečně jsem konec tušila dřív. Na druhou stranu ne až takhle detailní, to pro mě bylo překvapením.
Byl to jiný příběh, než na které jsem zvyklá, kniha mě zaujala, velmi dobře se mi četla, úsměv na rtech mi vytvořil děda se svými zavařeninami. Doporučuji ji.