Martinacertik komentáře u knih
Kniha se velmi dobře četla až jsem se musela brzdit ať čtu pomaleji, abych vnímala pořádně obsah jednotlivých odstavců.
Rozhodně je to kniha, kterou si v blízké budoucnosti přečtu znovu. Věřím, že na mě zapůsobí při druhém čtení jiné pasáže než při prvním. Tentokrát mě nejvíce utkvěla v paměti část knihy o pozornosti k jídlu a našemu metabolismu.
Autor mě svou knihou donutil se zamýšlet nad jednotlivými kapitolami, pozastavit se nad svým životem a nad některými situacemi, které v životě tak dobře znám, ale chyběl mi nadhled.
Třešničkou na pomyslném dortu je, že jsem se u knihy nejednou zasmála, ač je to kniha k seberozvoji.
U této knížky jsem se nemohla začíst, začátek děje mě vůbec neoslovoval, když jsem se prokousala dál knížka se hezky rozjela a četla se sama. Líbila se mi linie čínského detektiva. Škoda, že už nebude v dalších knihách.
Líbil se mi nápad. Děj mi utíkal sám a Lincoln mě prostě bavil jako vždy. Jsem z autora nadšená na to, že se mi do rukou dostal vlastně úplně náhodou a nečekaně.
Osobně jsem se hodně dlouho ztrácela a nemohla se začíst. Když jsem se začetla utíkala knížka opět sama, pro mě je to slabší Harry. Snad se jednou dostanu k tomu přečíst celou sérii znovu a hezky po sobě.
Velmi se mi líbí nápad čtení jednoho příběhu ze dvou stran. Knížka se mi dostala do ruky zrovna ve chvíli, kdy podobnou situaci jsem zažívala i já. Rozhodně stojí za přečtení