Martinacertik Martinacertik komentáře u knih

☰ menu

Boj o pozornost Boj o pozornost Filip Kahoun

Kniha se velmi dobře četla až jsem se musela brzdit ať čtu pomaleji, abych vnímala pořádně obsah jednotlivých odstavců.

Rozhodně je to kniha, kterou si v blízké budoucnosti přečtu znovu. Věřím, že na mě zapůsobí při druhém čtení jiné pasáže než při prvním. Tentokrát mě nejvíce utkvěla v paměti část knihy o pozornosti k jídlu a našemu metabolismu.

Autor mě svou knihou donutil se zamýšlet nad jednotlivými kapitolami, pozastavit se nad svým životem a nad některými situacemi, které v životě tak dobře znám, ale chyběl mi nadhled.

Třešničkou na pomyslném dortu je, že jsem se u knihy nejednou zasmála, ač je to kniha k seberozvoji.

02.08.2021


Kamenná opice Kamenná opice Jeffery Deaver

U této knížky jsem se nemohla začíst, začátek děje mě vůbec neoslovoval, když jsem se prokousala dál knížka se hezky rozjela a četla se sama. Líbila se mi linie čínského detektiva. Škoda, že už nebude v dalších knihách.

30.07.2017 4 z 5


Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Líbil se mi nápad. Děj mi utíkal sám a Lincoln mě prostě bavil jako vždy. Jsem z autora nadšená na to, že se mi do rukou dostal vlastně úplně náhodou a nečekaně.

30.07.2017 5 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Osobně jsem se hodně dlouho ztrácela a nemohla se začíst. Když jsem se začetla utíkala knížka opět sama, pro mě je to slabší Harry. Snad se jednou dostanu k tomu přečíst celou sérii znovu a hezky po sobě.

30.07.2017 4 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Velmi se mi líbí nápad čtení jednoho příběhu ze dvou stran. Knížka se mi dostala do ruky zrovna ve chvíli, kdy podobnou situaci jsem zažívala i já. Rozhodně stojí za přečtení

30.07.2017 5 z 5


Očistím tě od hříchu Očistím tě od hříchu J. D. Robb (p)

Jako vždy oddechová knížka, která se čte sama.

30.07.2017