MartinaF

Tenká knížečka s příběhy o dráčku Kokosáčkovi a jeho kamarádce Matyldě, dikobrazí holčičce. Je zde jen několik pohádek, ale jsou dostatečně dlouhé/krátké tak, aby se udržela pozornost dětí.

Biografie Jiřího Muchy vypráví tragický příběh o jeho ženě Vitce Kaprálové, která se stala první českou dirigentkou. Na pozadí příběhu se odehrává druhá světová válka, která zasáhla do života všem. Nejen Vitce a Jiřímu, ale i ostatním přátelům, kteří v té době žili v Paříži.

Příjemná oddychová kniha s detektivní zápletkou. V hlavní roli Jakub Protiva a jeho přítel mnich Blasius. Kniha se mi líbila, dobře se četla. Sice jsem měla zpočátku zmatek ve jménech s přídomky, ale pak už jsem si zvykla.

To by člověk nevěřil, jaké krásné věci jdou z těstovin vyrobit. Jen nemám tolik rozmanitých druhů doma, abych se mohla pokusit něco vyrobit.

Před chvílí jsem knihu dočetla a jsem nerozhodnutá, jestli se mi má kniha líbit nebo ne. Čtivá byla, četla se jedním dechem, ale ten příběh...Děsivý a plný nenávisti malého kluka.

Tuto knížku mám doma. Z krabiček od zápalek lze udělat opravdu krásné věci. Vše je dopodrobna popsáno, takže přeměnit krabičku zvládne i méně šikovný člověk jako např. já. :-)

Moc nádherná knížka plná básnických obratů, lyrického popisu. Dobře se četla a já ji jen můžu doporučit.

Naprosto bezkonkurenční knížka. Je plná lásky, přátelství, ale není to klasický zamilovaný román. Knížka mě bavila od začátku do konce.

Nejdřív jsem to chtěla taky odložit, ale dala jsem knize šanci. Udělala jsem dobře, protože příběh se docela rozběhl a už to bylo mnohem lepší.

Krátké pohádky, které nejsou složité a dobře se čtou. Vhodné pro malé čtenáře, protože pohádky jsou psané větším písmem. Nejhezčí pohádka byla ta poslední o tom, jak šel Kuba hledat štěstí a jak ho našel doma u mámy a táty.

Třináctý díl ságy rodu Whiteoakových. Je až s podivem, že je pořád o čem psát a hlavně psát tak, aby to bavilo. Je fakt, že tihle lidé z Jalny mají svoje chyby, ale když už s nimi prožívám skoro dva roky života, tak mi přirostli dost k srdci i s těmi jejich chybami.

Krásná knížečka o velkém kamarádství dvou ušáčků - králíčka Jujdáska a zajíčka Hejáska. Příběh je psán tak, aby ho pochopili i malé děti.

Krásné a krátké pohádky, které potěší dětskou dušičku.

Knížka byla pěkná, ale hodně temná a připadala mi hodně pochmurná a smutná. Příběh byl hezky zpracovaný a místy jsem se i bála.