martinkaLLL | Komentáře u knih | Databáze knih

martinkaLLL martinkaLLL komentáře u knih

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Tohle už je závislost. Nedokážu myslet na nic jiného, myslím jen na ten příběh. A úplně se bojím, že už mi těch knih moc nezbývá. Musím hned otevřít další knihu.

31.05.2023 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Dobrý to bylo. Člověk vypne a jen se nechá vést příběhem, který má v sobě od všeho trochu (romantika, krvák, detektivka atd.) Proč ne? Občas ráda vypnu logiku a beru to jen tak jak je psáno, když to stojí za to.

28.04.2023 5 z 5

Kluci jsou jako žvejkačka Kluci jsou jako žvejkačka Kerstin Gier

Čtení pro mladé puberťačky. I když asi bych nadšená nebyla, kdyby to četla dcera.

15.03.2023 2 z 5

Co za světla není vidět Co za světla není vidět Kerstin Gier

Tak tohle byla jízda. Od začátku až do konce. Vůbec děj nezpomalil za celou dobu. Výborný.

01.03.2023 5 z 5

Nová doba Nová doba Marie Lamballe (p)

Trošku jsem se ztrácela při přecházení postav, ale i tak to byla pecka. Napětí, vtip, romantika, ale i vážnost té doby.

11.03.2021

Tajná přísada láska Tajná přísada láska Poppy J. Anderson

Krásná romantika. Odpočinula jsem si a navíc moc ráda čtu o jídle.

30.04.2020 4 z 5

Krtek ve městě Krtek ve městě J. A. Novotný

Super knížka. Pěkné ilustrace, tak syn měl na co pořád koukat. Pohádka, která ho bavila a mě taky.

25.11.2019 5 z 5

Zahrada Zahrada Jiří Trnka

Pěkná, ale není to top pohádka, kterou bych chtěla číst častěji.

25.11.2019 3 z 5

Zakázané ovoce Zakázané ovoce Jojo Moyes

Tak jediné co bych měla proto, tak je ten přechod z minulosti do přítomnosti. Když už jsem se dostala do děje a užívala si, tak začne vše jinde a o pár let později. Tak to bylo jediné co mi vadilo

05.08.2019 4 z 5

Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Smutný, depresivní a vůbec to není úsměvný.

22.07.2019 1 z 5

Hovno hoří Hovno hoří Petr Šabach

Myslela jsem, že se nebudu bavit, když už ty vtipné scény znám z filmu, ale byla jsem mile překvapená, když to nebylo úplně stejné a vtipných scén tam bylo více jak ve filmu. Takže nakonec to docela šlo.

18.07.2019 3 z 5

Do průvanu za uši tatínci se nevěší Do průvanu za uši tatínci se nevěší Alena Čálková

Výborná knížka. Bavila nejen syna, ale i mne s manželem. Originální a vtipný příběh.

15.07.2019 5 z 5

Mapa dní Mapa dní Ransom Riggs

Už čtvrtá a tak dobrá. Většinou to bývá, že čím více pokračování, tím se to stává nudným. Tady to vůbec neplatí, to vás drží v napětí a musíte číst a číst a číst. Prostě potřebuji pokračování.

08.06.2019 5 z 5

Úzká stezka do vnitrozemí Úzká stezka do vnitrozemí Macuo Bašó

Chápu o čem byl příběh, ale ta omáčka co byla okolo, tak to jsem nepobrala. Tento styl mi nevyhovuje.

28.03.2019 1 z 5

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

Byla lepší jak ta první. Už od začátku to mělo napětí a nebyli tam žádná prázdná nudná místa.

02.03.2019 5 z 5

Geraldova hra Geraldova hra Stephen King

Velké zklamání. Nápad dobrý, ale sepsání bylo opravdu hodně nudné a vleklé. Těšila jsem se na konec.

10.02.2019 1 z 5

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Fuj to jsem se bála. Konečně knížka, která splňuje opravdu žánr takový jaký má psaný. Strachu a obavám zdar.

31.07.2018 5 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Moc krásná knížka se spoustou napětí, romantiky a pár vtípků.

31.07.2018 5 z 5

Co by můj syn měl vědět o světě Co by můj syn měl vědět o světě Fredrik Backman

Je to taková směs slov, co občas dávají smysl. Sem tam se jim člověk zasměje a občas vůbec neví o čem čte. Jsem ráda, že jsem to přečetla v jeden den a nemusela se tím trápit dlouho.

18.02.2018 2 z 5

Pojízdný krámek snů Pojízdný krámek snů Jenny Colgan

Tak začátek jsem se musela prokousat nudnou částí. Ale jen co se přestěhovala, tak už to bylo krásné a děj mě plně pohltil. Už jsem si jen užívala tu romantickou, veselou a vtipnou jízdu, která trvala až do konce.

18.02.2018 4 z 5