maryzka maryzka komentáře u knih

Okouzlené srdce Okouzlené srdce Bertrice Small

Dvě hvězdičky dávám za to to že je to B. Small. Jinak jsem ráda že jsem si knihu pouze půjčila v knihovně nebot to bylo čtení opět intrik, tlaku, obětování pro někoho no nechtěla bych ji mít ve své knihovně. Zbytečně by tam zabírala místo.

17.11.2012 2 z 5

Rodina Terských Rodina Terských Lo Marx-Lindner

Krásná rodinná romantická sága, která přes všechny obtíže i radosti života překonala láska a rodinná soudržnost.

04.11.2012 5 z 5

Tanec ve tmě Tanec ve tmě Linda Cajio

tak nevim, řeším dilema - feminizace 20 . století nebo 21. století, Příprava na současnou dobu, kdy je většina lidí single, kdy máme nemocenská pojištění nebo kdy máme zdravotnictví za peníze? Nevim kam tu knihu zařadit, ale romantika je to částečná.

03.11.2012 2 z 5

Miliónová bankovka a jiné povídky / The £ 1,000,000 bank-note and other stories Miliónová bankovka a jiné povídky / The £ 1,000,000 bank-note and other stories Mark Twain (p)

Milionová bankovka- jedna humoristická nejlepší povídka od M. Twaina.Srovnávat filmy z americké produkce s Gregory Peckem- tak to byl nejhorší a nezachránil ho, ale šeský film s Jiřím Bartoškou a s báječnýma písničkami- To bylo jiné kafe- lituji že nemohu sehnat DVD s českou Milionovou bankovkou- to nemá chybu.

03.11.2012

Slovanské problémy Slovanské problémy Tomáš Garrigue Masaryk

Tato kniha mě pomohla pochopit slovanstvo obzvláště tehdejší Rusko, i když některý věci jsou nebo spíš byli aktualní do roku 1989. Potom jsem ztratila souvislost, nebot v jedné věci asi si myslím, že Masaryk měl pravdu- Jako slovan se mám držet Ruska. jsou příliš bojovným národem, nebot si podmanili i slovanskou zemi( míněno Polsko) . Jinak je to opravdu výtah do školy nebot je to učebnice.

29.10.2012 3 z 5

Vzrušující předtucha Vzrušující předtucha Linda Cajio

Kdybych si nepřečetla o čem to je tak bych si na tuto knihu ani nevzpomněla

28.10.2012 2 z 5

Zařízeno v nebi Zařízeno v nebi Annette Broadrick

No otec hrdinky chtěl pořádnýho chlapa a ne nějakou měkkotu tak si zahrál na kuplíře a kupodivu jak jinak mu to vyšlo

27.10.2012 3 z 5

Dotek jara Dotek jara Annette Broadrick

Opět zde hraje hlavní roli byt částečně špionáš, i když tam není co řešit. Řeší se tady vztah mezi mužem a ženou, který dovedou ke vzájemné shodě.

Tam, kde je láska Tam, kde je láska Annette Broadrick

Romantika ve světě špionáše no dobrý - vlastní příbuzenstvo ji chce zabít a ona dlouho o tom neví, dozví se to až když se opět sblíží se svým bývalým milencem, který zjistí, že má také i syna.

Zeke Zeke Annette Broadrick

Špatná anotace obrácená harlequinka se Sváděním po texasku

27.10.2012 3 z 5

Svádění po texasku Svádění po texasku Annette Broadrick

Tohle byl taky nejlepší díl, který se dal číst.

Svatba po texasku Svatba po texasku Annette Broadrick

Nejlepší díl ze všech, nejlepší je to, že Cody a Carinin bratr pracuji ve špionáži na stejné straně.

Manželství na chvíli Manželství na chvíli Annette Broadrick

Romantika a špionáš v jednom na konci studené války proč ne, alespon i z tohoto období se vytěží pěkná romance.

Námluvy po texasku Námluvy po texasku Annette Broadrick

Paní učitelka si všimne žačky, která trpí nedostatkem otcovské lásky a proto se rozhodne udělat nápravu to se dostane do smršti citu, že nakonec oba hrdinové se veznou.

Láska po texasku Láska po texasku Annette Broadrick

Správná romantika - oba si užijí, zapomenou na ochranu no a pak se diví - samozřejmě to všechno dobře dopadne. Jedna z harlequinek, která má takovou rodinou ságu.

Manželka pro krále Manželka pro krále Rebecca Winters

tuto knihu jsem kdysi četla, ale nějak mi nesedla, ani nevim proč snad pro takovou těžkou dějovou komplikaci.

25.10.2012 1 z 5

Rebelka Rebelka Helen Dickson

Mohu říct, že se k ní vracím mnohokrát, když jsem naštvaná na partnera. Nejlepší kapitola o tom jak ji honil po Holandsku od jejího exsnoubence, poté se ji snažil udržet u domácího krbu, on pak musí jít no spíš zapojit se do politických bojů,nasledně si to vyřídí i s vrahem svého otce no a nakonec se ukončí boje a ono stráví štastný život pokud to jde v letech1684

24.10.2012 5 z 5

Pirátova dcera Pirátova dcera Helen Dickson

No nic moc špatný překlad opět takže některé věty nedávali smysl,

24.10.2012 1 z 5

Cesty za oponu času 3 - Bomba pro T.G. Masaryka a další příběhy hrdinství a zločinu Cesty za oponu času 3 - Bomba pro T.G. Masaryka a další příběhy hrdinství a zločinu Stanislav Motl

Pan Motl mě opět nezklamal i když je vidět, že se moc neprozrazovalo novinářum jako dříve. Opravdu by mě zajímalo jak to stát udržoval v tajnosti. Několik věci jsem znala tak jsem byla překvapena především Annou Letenskou nebo Závětí Lídy Bárové. Ovšem čím jsem byla překvapena to byli kauzy Vlčích dětí nebo Osudy sourozenců Bienertových.Nebo kauza Lodě piráta Vikiho- je vidět že náš stát od 90.let vedou hochštapleři.

21.10.2012 4 z 5

Až bude padat hvězda Až bude padat hvězda Valja Stýblová

Nejlepší kniha, kterou autorka napsala pro mládež

17.10.2012 4 z 5