maryzka komentáře u knih
Sice dobré čtení, ale nějak jsem té hlavní hrdince občas nepřišla na chuť a i hlavní hrdina se mi v některých chvílích znechutil
Jedním nebo dvěma slovy- nudný a nerealistický příběh i když anotace knihy docela čtenáře přitáhne, aby je při čtení unudila
Špionáš a romantika - docela rychlé a bleskové čtení. Na čtení do vlaku prima.
Nejpříšernější harlequinka, která se mi dostala do rukou
Já jsem šťavňatější pode mnou je komentář slušnější- U této knihy bych si dala vedle něco ostřejšího k pití
Romeo a Julie v moderním světě- pohádka, která končí happyendem
Laická ošetřovatelka a mrzutý mladý muž co přišel o zrak a může oslepnout to je kombinace, škoda, že ne v životě, V ženských románech je to pěkná pohádka
Dávám jednu hvězdičku- pravda školní jídelny jsou kapitoly sami pro sebe, ale zdravá výživa- pokud se jedná o tohle tak to tedy ne. To nejsem moc objektivní, ale pro mě je tohle zapomenutý příběj
Nevím nějak mě ta kniha zklamala. Je pravda, že jsem si početla osudy rodiny Hohenberg- taky jsem na ně byla zvědava, ale zklamalo mě málo fotek a taky si myslím, že tam alespoň chyběl rodokmen této rodiny.
Opět báječná kniha této autorky, jen si říkám, že je škoda, že naše generace už zažila poslední vlnu slávy. Po roce 89 se člověk nestačil ani divit. Ještě jednu ironii. ,, Procestovala jsem známé památky po Evropě- no někde se mi líbilo, někde ne- tak si říkám, že prodává už místo a známý název. no ale u nás už známý značky a jména mizí.
Docela ušla, docela správný dědeček, který rád manipuluje s lidmi a shání nebo spíš líčí na ženichy vnuček a zároveň sleduje (teoreticky svoje pomsty a obchody) docela jsem zvědavá na pokračování
Chtěla jsem nějak dát do odpadu, ale nevím proč jsem se rozhodla alespoň jednu hvězdičku- snad proto, že kniha není nějak duchaplná, ale u této knihy jsem si říkala, že by se z člověka stal e,,,,,,,,n neno o,,,,,,,,,,,ista, ale radši si to domyslet.
Tak to je o chlup lepší než příběh ,, Zachráněné dědictví" Obě knihy docela stojí za přečtení
Kdysi jsem četla i první vydání a moc se mi líbilo. Tohle vydání je velmi citlivě popsané, přesně podle toho prvního. Spíš nakladatelství se snaží udržet její způsob psaní i mluvy, řeči v oblasti Ždárských hor