Mates84 komentáře u knih
V období synovi fascinace mhd nas casty spolecnik
Knížka pro nejmenší obsahující fotografie na téma statek.
U nás měla knížka úspěch.Malému se líbilo,když mohl při čtení mačkat zvukový čudlík a vláček houkal.
Jedna z prvnich knizek naseho maleho.A dlouhou dobu jeho nejoblibenejsi.
Rikala sem si,ze Merlinova saga uz urcite nebude tak dobra,ale libi se mi jeste vic jak Corwinova
Nebylo to vubec spatne,ale ten konec mi najednou prisel strasne rychlej a zkracenej.
Cetla jsem,ze dalsi dily tehle serii jsou horsi nez prvni,ja tvrdim opak.Za me cim dal zajimavejsi.
Super knizka.Puvodne pujcena pro syna,ale maminku nadchla vic:)
Druhy dil se mi libil vic jak prvni.Zacina to byt zajimavejsi a napinavejsi!
nebyt tolika kladnych recenzi tak bych knihu po par strankach odlozila.Kniha nebyla spatna,urcite jdu na druhy dil.Ale jak uz tu nekdo psal trochu mi vadil styl jazyka hlavnich postav.Uplne me to tam nesedlo.Bylo to jako by vzal nekdo postavu z detektivky z 80 let a dal ji do fantasy .Rozhodovala sem se mezi 3-4hvezdickama .idealne bych dala 3,5.
Zachycená dřívější podoba města na dobových fotografií.Svitaváci určité si ji pujčte.
Pro všechny kdo bydlí ve Svitavách,nebo mají k tomuto městu kladný vztah moc doporučuji.Je tady takový výtah toho nejzajímavějšího z historie města (napr.navsteva T.G.Masaryka,svitavské vily,židovský hřbitov atd)