Mates84 Mates84 komentáře u knih

Strážce duší Strážce duší Arnošt Vašíček

Sifra mistra Leonarda po cesku.

24.08.2018 5 z 5

Maska smrti Maska smrti Arnošt Vašíček

Po Ztracene brane a Dablove lsti musim rict,ze jsem byla trosku zklamana:(

17.08.2018 3 z 5

Proč nepožádali Evanse? Proč nepožádali Evanse? Agatha Christie

Asi jako u vetsiny patri k mym nejoblibenejsim detektivkam od A.CH. ty s H.Poirotem a J.Marplovou,ale i ty s amaterskou vysetrovaci dvojci nejsou vubec spatne,ikdyz maji tendenci hodne sklouzavat k cervene knihovne.Ale i tak to je fajn cteni.

14.07.2018 4 z 5

Tajemství Chimneys Tajemství Chimneys Agatha Christie

Pekna knizka,napinava,hezky se cetla.

28.06.2018 4 z 5

Muž v hnědém obleku Muž v hnědém obleku Agatha Christie

Tak trochu jina A.CH.Knizka mi pripomina spise cervenou knihovnu,nez klasickou detektivku na ktere jsem od A.CH.zvykla.Ale pekne pohodove cteni.

25.06.2018

Čárytužka a Bambula Krambambula Čárytužka a Bambula Krambambula Jurij Družkov (p)

Jak ja mu zavidela ze muze chodit do kouzelne skoly a ja musim do normalni:))

04.06.2018 5 z 5

Výlety pana Broučka Výlety pana Broučka Svatopluk Čech

Pan Broucek je proste frajer:)

Stará Praha Stará Praha Zdeněk Wirth

Pokud mate radi knihy pana Herrmanna o stare Praze,nebo jakekoli knihy o stare Praze,tak se vam knihy pana Wirtha budou urcite libit

Pražské ghetto Pražské ghetto Ignát Herrmann

Miluju Herrmanovi knihy o Praze a tato neni vyjimka, spojeni Herrmanna a Wintra je super a k tomu uzasne ilustrace.

21.05.2018 5 z 5

O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi Václav Čtvrtek (p)

Robatko jedna z mych prvnich platonickych lasek:)

21.05.2018 5 z 5

Maková panenka a motýl Emanuel Maková panenka a motýl Emanuel Václav Čtvrtek (p)

Ja ji tak zavidela tu krasnou sukynku,skoro jako Amalce vlasy:)

Modrý medvěd a skřítci Modrý medvěd a skřítci Jana Horynová

U nas ma teda Modry meda velky uspech:-)

15.05.2018 4 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

S kazdym novym dilem,me to bavi vice a vice

14.05.2018 4 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Libilo se mi vice jak Hypnotizer.

14.05.2018 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Ne ze by to bylo spatne,ale po vsech nadsenych doporucenich jsem cekala vic,ze zacatku jsem to cetla fakt na silu.Od pulky o neco lepsi.

09.05.2018 3 z 5

Brouk Pytlík Brouk Pytlík Ondřej Sekora

Oblibena knizka meho detsvi.Pytlik je proste rizek:-))tesim se,az ji budeme cist se synem.

09.05.2018 5 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Ac kolem mne bylo kolem tohoto autora velke silenstvi,kdy ho kazdy cetl a zboznoval,nejak mu nemuzu projit na chut.Ne ze by kniha byla spatna,ale nejak me neohromila.

05.05.2018 3 z 5

Malostranské povídky Malostranské povídky Jan Neruda

Kdybych je nedostala jako povinnou cetbu v 6 tride,tak si myslim,ze bych si je zamilovala.Bohuzel takhle me to naprosto odradilo:-(doted nechapu proc to bylo v povinne cetbe pro takhle male decka.Cist to o nekolik let pozdeji tak si z toho odnesu mnohem vice.Takhle bohuzel zustala jen nechut to znovu otevrit a verim,ze to je velka skoda:-(

05.05.2018 3 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Pro me nejlepsi ze vsech 3 dilu.

05.05.2018 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Dobra knizka,bavila me,ale proste ten konec
s rozuzlenim mi uplne nesedel.U vetsiny detektivek pri odhaleni vraha jsem prekvapena a napnuta a tady se to uplne nepodarilo.Jinak knizka super.Jdu na treti dil:-)

02.05.2018 4 z 5