Mates84 komentáře u knih
Po Ztracene brane a Dablove lsti musim rict,ze jsem byla trosku zklamana:(
Asi jako u vetsiny patri k mym nejoblibenejsim detektivkam od A.CH. ty s H.Poirotem a J.Marplovou,ale i ty s amaterskou vysetrovaci dvojci nejsou vubec spatne,ikdyz maji tendenci hodne sklouzavat k cervene knihovne.Ale i tak to je fajn cteni.
Tak trochu jina A.CH.Knizka mi pripomina spise cervenou knihovnu,nez klasickou detektivku na ktere jsem od A.CH.zvykla.Ale pekne pohodove cteni.
Jak ja mu zavidela ze muze chodit do kouzelne skoly a ja musim do normalni:))
Pokud mate radi knihy pana Herrmanna o stare Praze,nebo jakekoli knihy o stare Praze,tak se vam knihy pana Wirtha budou urcite libit
Miluju Herrmanovi knihy o Praze a tato neni vyjimka, spojeni Herrmanna a Wintra je super a k tomu uzasne ilustrace.
Robatko jedna z mych prvnich platonickych lasek:)
Ja ji tak zavidela tu krasnou sukynku,skoro jako Amalce vlasy:)
Ne ze by to bylo spatne,ale po vsech nadsenych doporucenich jsem cekala vic,ze zacatku jsem to cetla fakt na silu.Od pulky o neco lepsi.
Oblibena knizka meho detsvi.Pytlik je proste rizek:-))tesim se,az ji budeme cist se synem.
Ac kolem mne bylo kolem tohoto autora velke silenstvi,kdy ho kazdy cetl a zboznoval,nejak mu nemuzu projit na chut.Ne ze by kniha byla spatna,ale nejak me neohromila.
Kdybych je nedostala jako povinnou cetbu v 6 tride,tak si myslim,ze bych si je zamilovala.Bohuzel takhle me to naprosto odradilo:-(doted nechapu proc to bylo v povinne cetbe pro takhle male decka.Cist to o nekolik let pozdeji tak si z toho odnesu mnohem vice.Takhle bohuzel zustala jen nechut to znovu otevrit a verim,ze to je velka skoda:-(
Dobra knizka,bavila me,ale proste ten konec
s rozuzlenim mi uplne nesedel.U vetsiny detektivek pri odhaleni vraha jsem prekvapena a napnuta a tady se to uplne nepodarilo.Jinak knizka super.Jdu na treti dil:-)