Mathiola8 komentáře u knih
Nádherná kniha, příběh, srdce. Někdy potřebujeme ve svém životě něco co nás dovede zpět, někdy něco co nás dovede vpřed. Moc dobře se četla, určitě si od spisovatelky ještě něco přečtu.
Moc hezké vzpomínání a hezky naplněný život, který pan Gott žil hlavně pro své posluchače.
Četla se velmi dobře i přes nelehké téma. Určitě si od autorky přečtu další.
Trochu jsem čekala že bude pokračovat příběh první a ne že to bude úplně jiná kniha, ale také se mi líbila.
Líbila se mi. To, že pěkně popisuje život i před válkou. Nikomu bych toto nepřála. Je moc fajn, že pak byla šťastná.
Jako vždy kniha od této spisovatelky nemá chybu. Opět mi rozšířila obzory o historii jiné země. Kniha je čtivá, na konci už jsem se od ní nemohla odtrhnout.
No zpočátku mě to moc nebavilo. Říkala jsem si že Emily je teda hloupá. Pak jsem se začetla a konec tedy mě vážně překvapil.
Knihu jsem si vybrala jen ke splnění čtenářské výzvy a musím říct, že jsem ráda, že jsem sáhla právě po této. Zajímavé čtení, které mě vtáhlo. Jelikož nemám TV tak jsem tyto kauzy nesledovala. Vnímám pana Šlachtu jako člověka na svém místě. Víc takových.
Úžasná kniha, jedná z těch, které čtěte pořád a přesto ji nechcete dočíst. Děj se stálými zvraty. Velmi čtivá. Určitě doporučuji :)
Toto mě vůbec nenadchlo. Divně psané, zdlouhavé. Konec fakt divný. Už nikdy více.
Skvělá oddechovka, konec je možná trochu moc sladký. Kniha je však čtivá, příjemná oddechovka.
"nestresovat se z neznámého a katastrofy řešit,až když se skutečně stanou"
Moc pěkná kniha. Zezačátku mě trochu štvalo, jak se některé věci opakovali dokola, ale pak už mě kniha naplno pohltila a já už běžím číst další dil.
Princip 20/80 naplněn, 20 % využitelných informaci, zbytek, no posuďte sami.
Myslela jsem, že odložím nedočtené, nakonec jsem dočetla, no jsem ráda, že ji již “můžu odložit.
Forma podání mi taktéž neseděla. Za mě jsem již o těchto věcech četla daleko lepší a milejší knihy.
No tuto knihu jsem musela trochu vydýchat. Na rovinu jsem vůbec nevěděla do čeho jdu.
Kniha je moc dobře psaná, líbila se mi. Jen byla pro mě velmi překvapivá a nečekaná.
Laskavost ️ Můj nový příteli jsi laskavý člověk. Děkuji ti za tuto knihu, za naději . Krásná kniha
Místy zajímavé, místy zvláštní, čekala jsem jiný konec.