Mathiola8 Mathiola8 komentáře u knih

Okouzlení Okouzlení Helen Hardt

Tak tohle mě fakt nebavilo, neustále opakování situaci, pořád dokola

09.11.2023 2 z 5

Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba Anthony William

Spoustu zajímavých nápadů a vhledů. Určitě stojí za vyzkoušení.

08.09.2023 4 z 5

Kompletní průvodce půstem Kompletní průvodce půstem Jimmy Moore

Jelikož jsem zrovna teď držela půsty přerušované a spoustu věcí jsem si odzkoušela na sobě, tak mi tato kniha, kterou jsem měla ve formě audio, doplnila spoustu informací a moc se mi líbila. Už jsem ji poslouchala vícekrát.

15.05.2023 5 z 5

Aura, čakry a sebeléčení Aura, čakry a sebeléčení Hana Rakušanová

Až tak mě nezaujala. Příklady bez konce. Divné.

04.05.2023 3 z 5

Dva měsíce v Lisabonu Dva měsíce v Lisabonu Adam Gebrian

Nakonec jsem se začetla a našla v knize mnoho zajímavého. Hlavně ty odlišné pohledy, ty mě fakt bavily.

12.02.2023 4 z 5

Ať myši nepláčou Ať myši nepláčou Magda Váňová

I když občas byly skoky dosti divné, četlo se to dobře. Mělo to spád.

10.07.2022 4 z 5

Dostihové pikle Dostihové pikle Pelham Grenville Wodehouse

Lehká oddychovka.

21.05.2022 4 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

No tvl. Klobouk dolů. Na to, že to je prvotina. Tak to fakt tleskám. Jo možná by chtělo pár pasáži upravit, ale celkový dojem fakt dobrý

28.04.2022 5 z 5

Přestaňte řešit h*vna Přestaňte řešit h*vna Gary John Bishop

Některé pasáže dost podnětné a k zamyšlení.

24.02.2022 4 z 5

Největší obchodník na světě - jak to dopadlo Největší obchodník na světě - jak to dopadlo Og Mandino

Hezké, opět nabízející a pobízející k přemýšlení

25.12.2021 5 z 5

Zachráněné dopisy Zachráněné dopisy Sandra Brown

Taková oddychovka

18.12.2021 3 z 5

Mathildino tajemství Mathildino tajemství Corina Bomann

I druhý díl se mi líbil. Četl se stejně lehce jako první. Byli v něm jiné zvraty a jiné postavy. Jsem zvědavá na třetí.

26.09.2021 5 z 5

Agnetino dědictví Agnetino dědictví Corina Bomann

Moc se mi kniha líbila. Odpoutala jsem se zcela od přítomnosti a chvíli jsem ztrávila s paní ze Severu. Děj pokojně plyne, líbí se mi prostředí. Už se těším na další dil.

25.09.2021 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Na mě moc velký slaďák, některé popisy pořád dokola. Přečetla jsem, konec pěkný, ale neoslnila mě.

03.09.2021 3 z 5

Poslední příliv Poslední příliv Sandrine Collette

Tak to bylo dost slabé. Divný styl, divný námět, divný děj. Ne, to se mi fakt nelíbilo.

21.05.2021 1 z 5

Mistr úniků Mistr úniků Brad Meltzer

Místy zdlouhavé, celkový dojem dobrý, i když už jsem četla lepší. Určitě jsem se dozvěděla pár nových věcí. Připadalo mi to jako thriller ve stylu road movie, tak nějak pomalu plynoucí.

17.05.2021 4 z 5

Geneze Geneze Robin Cook

Zajímavé, někdy však zdlouhavé a vrah předvídatelný, i když jeho kroky občas ne. Ale četla se dobře.

02.05.2021 4 z 5

Když Nietzsche plakal Když Nietzsche plakal Irvin D. Yalom

Jo, zvláštní kniha, ale moc hezká.

07.09.2020 4 z 5

Ideální svět Ideální svět Theresa Hannig

Nebavila, nesympatická hlavní postava, děj nic moc.

04.04.2020 1 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Vůbec jsem se nemohla začíst, asi 10x jsem chtěla odložit a měla jsem udělat. Kniha mě nijak nenadchlo ani děj ani konec. Příští už nebudu číst. Styl povídky mi nevyhovuje. Celkově nuda.

27.08.2019 1 z 5