MAU256 komentáře u knih
"Když jsem řekl, že jen chci abys byla šťastná ... myslel jsem se mnou."
Líbila se mi Willow, která byla odhodlaná splnit si svůj sen, i když při tom ztratí lásku. No a Cole, kdo by nechtěl chlapa, který je sexy, bohatý a hlavně umí vařit :-) ? Jsem ráda, že mu to nakonec taky došlo.
"Ušetřete mě těch lichotek. Mám tady jednu nabídku - můj přítel se se mnou dneska rozešel a pak odležel do Itálie se svou asistentkou, takže jsem čerstvě single. Nevím, o co vám jde, ale poslední, co chci, je, aby to na mě nějaký dvojník Dona Drapera zkoušel a pak mi dal košem."
To, co mělo být jen pouhá jednorázovka beze jmen, jedno náhlé rozhodnutí. Jenže osud se jim rozhodne dát ještě jednu šanci a život nabere najednou jiný směr. Druhá kniha od tohoto autora, kterou jsem četla, a nebylo to špatné. Nic náročného, romantika, pak trošku zádrhel, ale nakonec vše dopadne, tak jak má.
"Já vím, že jsem to podělal - " "Podělal!?" zaječela jsem. "Proč?! Řekni mi tohle, jenom tohle. Proč? Proč já?" "Protože jsi byla po ruce," odpověděl, a jeho upřímnost mě srazila do kolen ještě víc. "Protože to byla výzva. Já nevěděl, Tesso, že se do tebe zamiluju."
Knížka byla hezky čtivá. Ale trošku mi vadil jejich vztah, prostě mi přišel hodně toxický, samé hádky, pak zase usmiřování sexem, na tohle bych neměla nervy. Vím, že to Hardin podělal, ale i přesto mu fandím a doufám, že mu Tessa dá ještě jednu šanci. Vždyť i přes jejich rozdílnost se k sobě hodí. Jejich láska je ohromná, ale bohužel začala na lži. No a samozřejmě nedokončený závěr, takže budu muset sáhnout na další díl, protože mě samozřejmě bude zajímat, jak to s nimi bude dál pokračovat.
Romantická oddechovka. Hudson jako kreténský šéf, který dá Mari nabídku, na kterou se prostě nedá říci ne. Smlouva, zásnuby, svatba - jenže základ byla lež, která se vždycky projeví a vše se rozpadne. Láska, která byla ze začátku pouze lež, je najednou skutečná. Ale nic nemůže být jednoduché. Mari byla statečná a nakonec vše dopadlo nad očekávání velmi dobře. Hezky se to četlo, únik od reality, tak to můžu jen doporučit.
Příběh s vraždou Amandy a její rozuzlení. Když už jsem si myslela, že vím, kdo ji zabil, objevilo se zase něco nového. Vůbec jsem konec nečekala, bylo to pěkné čtení.
Jednoduchý příběh o první lásce, která dokáže zranit. Jemu bylo 18 a jí 16, stala se jedna chyba, o které ani jeden neví, že nebyla taková, jak si myslí a celých osm let jsou srdce zlomená a plná nenávisti. Letní oddechové čtení, nad kterým člověk nemusí nijak přemýšlet.
No nevím, co si o tom mám myslet. Mala - alkoholička, co nemůže přestat myslet na modrookého mafiána a na sex s ním. Co se mi na ní líbilo, že pro kamarádku Zuzku by udělala cokoli. A tím bude zřejmě pokračování, do kterého už se nepustím. Knihu jsem dočetla, ale s přemlouváním.
Byla to krásně čtivá knížka z prostředí modelingu a fotbalu. Oliver byl model, který by jen lusk prsty a měly by každou, ale on chtěl JI. Layla byla matkou, musela zapřít i syna, aby získala potřebnou práci a chtěla JEHO. Tessa byla mrcha, jenže chtěla taky JEHO, a to za jakoukoli cenu. Ještě tam bylo spousty přátel, které prostě člověk potřebuje. No a jak to všechno dopadlo? Tak to stojí za přečtení :-). Ráda si přečtu další knihy od této autorky.
Krásná oddechová romantická jednohubka. Venetia byla nejen krásná ale také chytrá, jak se dokázala se svou situací, do které ji otec dostal, vyrovnat. A Rock vévoda z Lynbrooku se zřejmě její kráse a chytrosti hravě vyrovnal. On měl obrovské štěstí, že získal právě jí. Prostě dvě osůbky, které byly pro sebe stvořeny a hvězdy jim přály. Ráda si od této autorky ještě nějakou knížku přečtu.
Krásně romantický příběh Rhyse a Juliany, plný lásky, zrady, sexu, odpuštění. Jak snadné je zničit lásku dvou lidí a zasít zrnko nenávisti, bolesti a zrady. A jak těžké je uvěřit v lásku a začít znovu důvěřovat. Ale nakonec, kdo by čekal něco jiného, prostě šťastný konec :-). Knížka se četla sama, pro romantické dušičky doporučuji.
Jsem ráda za další knížku od této autorky, která se mi dostala do knihovny. Je to krásně čtivá kniha s nádechem romantiky, detektivním příběhem a paranormálnem. No samozřejmě v knížce nemohl chybět účastník rodiny Jonesů, jsem ráda, že zase další z potomků Sylvestera Jonese našel svou druhou půlku srdce. Knížku mohu jen doporučit.
Tak tohle bylo přesně to, když se člověk ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě a nevěra se prostě nevyplácí. Ale i to, že člověk může dostat druhou šanci. Bylo to zajímavé čtení.
Od této autorky další romantická knížka. V této uspěchané době je třeba trošku té romantiky. I přes zákeřný plán utvořený v hlavě staré dámy měla štěstěna se Shemaine jiné plány. Přes veškeré útrapy, které si jak Shemaine tak Gage, který si jí koupil pro výchovu svého synka, museli projít, oba nalezli lásku.
Krásné čtení pro letní dny. Pro romantické duše mohu jen doporučit. Člověk se snadno stane součástí děje, od kterého se nedá odtrhnout.
Zase další krásné čtení od této autorky. V jednu chvíli jsem se bála, že Jones a spol. bude v této knížce jako záporák, ale pak se mi ulevilo. Sice už od začátku bylo jasné, jak to s Chloe a Jackem dopadne, ale to neodradí. Oba dva se silnými talenty, prostě to nemohlo dopadnout jinak. Knížku mohu jen doporučit.
Krásná odpočinková knížka, jsem romantická duše a v jednu chvíli jsem měla strach, že to špatně skončí. Bála jsem se, že Sloanino srdce se roztříští a Carter bude navěky odsouzen k nenaplněnému nešťastnému manželství. Nakonec jsem s potěšením dočetla posledních pár stránek.
Moc pěkné čtení. Příběh nejen hlavních postav byl krásně romantický a dobrodružný, do posledního jsem netušila, jak tohle klubko vražd bude rozmotáno. Amity je velmi odvážná se svou zbraní a v romantice jsem se vrátila do začátku knih této autorky, skoro jsem očekávala, že první zkušenost bude v kočáře :-), prostě krásné uvolňující čtení.
Knížka se mi líbila, i když ze začátku tam bylo mnoho postav, které se mi trošku pletly, ale když se do toho člověk začetl, tak se to pak vyvíjelo dobře. Zase nechyběla nějaká ta romantika, zápletka super, do posledka jsem netušila, jak to skončí, nečekala jsem jen tolik mrtvolek, ale už se těším na další čtení.
"Co takhle kafe v posteli zítra ráno?" zeptal se. "To by šlo." Držel ji, aby se nehýbala. "Vezmeš si mě?".
Knížku musím zase označit pěti hvězdičkami, bylo to super. Konečné rozuzlení, kdo vraždil a kdo byl na koho nasazen, jsem netušila až do konce. Ideálně romantiky, no prostě mohu jen doporučit.