MAU256

"Zlato, chci se s tebou prostě jenom oženit," oznámím jí. "Když tě budu někomu představovat, chci moct říkat: Tohle je moje manželka Drew. Chci vidět na tvé ruce prsten a chci, aby celý svět věděl, že jsi moje. Je mi jedno, kde nebo kdy nebo jak se to stane. Ani to nejkrásnější počasí a nejlepší znamení na světě manželství nezachrání, pokud spolu ti dva nemají být. Ale my spolu být máme. I když ho uzavřeme v pátek. I kdybychom cestou domů měli sehnat smírčího soudce."
I tento díl se mi líbil stejně jako předchozí. Je to krásně čtivá kniha, pro odpočinkové čtení někde na lehátku při sluníčku mohu jen doporučit. Musím souhlasit s komentáři, že Josh tedy rozhodně žádný ďábel nebyl.

"Nestačí, když můj polštář voní jako ty," vyhrkl.
"Když jsem se předtím probudil a ty jsi tam už nebyla..." Ztěžka polkl. "Tvůj pokoj byl prázdný a tvé věci byly pryč a všechno, na co jsem dokázal myslet..." Zmlkl, zíral na zem. Na žvýkačku. Po celé věčnosti zvedl hlavu a podíval se mi přímo do očí. "Neodcházej."
Další díl z krásného městečka Green Valley, tentokrát jsme dostali romantický příběh Sama, který se stará s pomocí své mamky o svou dcerku, která je u něj na prvním místě a na osobní život mu nějak nezbývá čas, ovšem pouze do doby, než mu do cesty vstoupí Leonie. No co k tomu dodat, prostě krásně čtivá romanťárna, jako všechny předchozí díly.

"Chci to zařídit tak, abych tě už nikdy neztratil. Chci patřit mezi věci, co tě drží nad vodou, Tate. Chci, abys mě potřebovala. Takže... " ukázal na náramek, "to srdce jsem já. Jedna z věcí, co tě drží nad vodou. Dneska jsem ten náramek vybíral s Jaxem."
Krásné, bolestivé, romantické. Škoda, že zde nebyl příběh vyprávěn i z pohledu Jareda, vidět mu do hlavy, co ho pohánělo k tomu, že Tate takhle ubližoval. Ale nakonec se vše vysvětlilo a vyřešilo. Teď jsem zvědavá na příběh Madoca.

Ricci - další z jezdců, který se musel změnit ze dne na den, když mu byl předán nečekaný balíček - jeho syn Matteo. Takže potřeboval chůvu a zde přichází na řadu Nathalie. Dostala příležitost pro svou pomstu, jenže nic není tak jak se zdá. Jejich láska přišla nějak moc rychle, no ale proč ne. Už se těším na posledního z bratrů - Hectora a jeho životní příběh.

U této knihy jsem byla trošku rozpolcená, jestli se mi líbí nebo ne. Párkrát místy to bylo trošku zvrácené, ale nakonec se mi kniha velmi líbila. Ani jeden z nich to neměl jednoduché a když se člověk začetl, chápal je. A jsem ráda, že to nakonec pro všechny dobře dopadlo.

"Tak ti to řeknu jinak", prohlásil a stíny v jeho očích se míhaly. "Ty bys beze mě zvládla přežít. Dokázala by ses přes to přenést." Pokračoval ostřeji. "Já si ale vůbec nedokážu představit svět, ve kterém nejsi ani ty, ani ta tvá zatracená žlutá barva. Takže jestli zemřeš, tak umřu taky. Tvoje oběť by neznamenala nic, kaťónok, vůbec nic."
Další pokračování z mafiánského prostředí, tentokrát jsme dostali příběh Ronana a Mily a jejich cestu k lásce. Dostali jsme i malou dávku, jaký má nyní život Christian. V jednu chvíli jsem nechápala, jak může Mila nechat Ronana, aby jí tak psychicky ničil, ale ona byla prostě taková a on ji takovou rozhodně nečekal, proto jeho srdce nakonec převálcovala. Rozhodně každá kniha stojí za přečtení, můžu jen doporučit.

"Miluju tě," zašeptá. "Nikdy jsem nepřestal."
Krásná kniha - první přátelství, láska, zrada, odpuštění. V knize je popisován příběh v přítomnosti a minulosti. Percy a Sama jsem si ihned oblíbila. Důvod jejich odloučení jsem tak trošku tušila, bylo mi z toho smutno. Ale nakonec vše dobře dopadne. Pro romantické dušičky knížku určitě doporučuji.

Nutkání ji vlastnit mi bije pod kůží a drásá mi kosti. Je to víc než posedlost, nebo dokonce závislost. Je to světlo v temnotě, které mě spaluje zevnitř. Čím pevněji se mě drží, jako bych byl její kotvou, tím prudčeji propadám do jejího tepla. Být s Elsou je stále stejné jako před deseti lety. Vždy do mé chaotické mysli přinášela klid.
Další čtivá kniha této autorky. Tentokrát se zde odhalila minulost, kterou se Elsa snažila z mysli vytěsnit. A láska? Ta, která vznikla před 10 lety, co si kdysi slíbili, se nyní naplno rozjela, a oba splnili svůj slib. Tuto sérii mohu jen doporučit.

Třetí díl série a jak už je v komentářích uváděno, s nádhernou obálkou. Henryho jsem si zamilovala, byl bezprostřední, upřímný, vztah k dětem - dokonalost sama. Yumi jsem obdivovala za její odvahu. Strašně se mi líbilo, jak jí maminka oslovovala "Yumíčku". Autorka zde pár kapitolami zabloudí i do minulosti, abychom se dozvěděli, jak a proč... Díky za epilog, jsem ráda, že se maminka nakonec odhodlala a dokázala to. Knížky od této autorky mohu jen doporučit.

Další krásně čtivá knížka této autorky. Jedna společná noc v New Yorku, která jim změnila život. Ronan se po tragédii stal trenérem na střední škole v Blue Belle. Do města se také vrací Nova, která se musí postarat po smrti matky o sestru. Ani jeden v tu dobu netuší, že jsou sousedé. Knížka byla vtipná, romantická, erotická, prostě pro romantické dušičky jako stvořená, určitě doporučuji její přečtení.

"Mám pro tebe novinku, děvče. Rok nebyl nic. A hnal bych se za tebou třeba kolem celé zeměkoule. Myslel jsem, že tě nedokážu dostat z hlavy, ale bylo to moje srdce, které tě nechtělo pustit."
Nedivím se Hunterovi, že byl jaký byl, protože co si nesl v sobě, bylo těžké závaží. A Natalie na tom nebyla ve svém životě o moc lépe než on. Tady nebyly protiklady, a přesto je to k sobě táhlo. Určitě knížku mohu romantickým dušičkám doporučit.

Další krásně čtivá knížka této autorky. Mad byla super, trošku ztřeštěná, nerozhodná, ale s velkým srdcem, které nedokázalo říci ne, hlavně pro ty, které miluje. Chase, no co k němu dodat, ze začátku jsem ho nenáviděla kvůli tomu, co provedl Mad, ale postupem času, kdy jsem zjistila, proč to udělal, jsem si ho prostě zamilovala stejně jako Mad. Zato Amber a Juliana bych nejraději zašlapala do země. Co mě však dostalo, byly dopisy, které napsala Maddie maminka. Romantickým dušičkám by tato knížka neměla chybět v kolonce přečtených :-).

Přistoupil jsem k ní a s očima upřenýma do jejích, zatímco ona těkala pohledem mezi mou tváří a mýma rukama, jsem řekl: Jsi pro mě ta jediná. Vždycky. Budeš. Ta. Jediná. Zavřela oči, po tvářích jí stékaly další a další slzy.
Tak tohle byla zase nálož. Tak smutný a přeci krásný příběh Archera a Bree, zlomených duší, kterým osud dopřál cestu, aby se našli a vzájemně si pomohli vypořádat se se svými démony minulosti. Díky za epilog, tohle vždycky srdce potěší. Knížku mohu jen doporučit.

Byl to velmi čtivý příběh dvou lidí, kteří to neměli v životě jednoduché. Oba měli tajemství, která chtěli nechat pohřbená. Tohle by nikdo neměl zažívat. Díky za epilog, jinak by mi asi balení kapesníčků nestačilo.

Stočil jsem se kolem ní a na zadní část stehna jsem jí napsal - Svět je výjimečný pro ty, kdo jsou sami výjimeční. Tiše jsem doufal, že pro ni budu moc být výjimečný já, uzdravený z divokosti, napravený hráč.
Musím říci, že kniha byla zas báječně čtivá. Ziggy byla super, líbila se mi její nezkušená stránka, kterou s Willem postupně odkrývala. A Will, hráč, který se nechtěl vázat, tak i jeho nakonec dostihla láska.
Romantickým dušičkám můžu jen doporučit, je to krásný únik od reality všedních uspěchaných dnů.

Krásná romantická knížka. Carter i Kandall mi sedli hned od začátku, i když jejich láska byla sakra rychlá, no ale proč ne. Líbilo se mi, že se zde autorka malou zmínkou vrátila k Aubrey a jejímu "domácímu mazlíčku", bylo to super. A aby nebyla láska tak jednoduchá, musela zde být nějaká zápletka, která jí alespoň trošku ublíží.
Bylo to hezky čtivé, romantickým dušičkám můžu doporučit.

Romantická knížka, která vás nutí nepřestat, dokud nejste na konci. Chemie mezi Sofii a Westem byla nepřehlédnutelná. Chyba, kterou však West udělal, ho málem stála vše, co pro svůj život potřeboval. Ale naštěstí tu máme romantickou knížku, takže můžeme čekat ten správný konec. Romantickým srdcím můžu jen doporučit.

Hezky čtivá romantická knížka, byla vtipná ale i smutná zároveň. Mrzelo mě, co se stalo Anně, ze začátku jsem na ni byla naštvaná, ale jak čas odhaloval, obdivovala jsem ji za její rozhodnutí, ačkoli jí to muselo zlomit srdce. U hlášek, které pronášela Hailey, jsem se neskutečně bavila. Chápu Hollise, že si vytvořil kolem svého srdce hradby. A když se dozvěděl po tolika letech pravdu, jak byl ukončen jeho vztah s milovanou osobu, kterou si chtěl vzít, že to vlastně byla lež, prostě se s tím nedokázal jen tak vyrovnat. Ale jelikož je to romantická knížka, nakonec vše dopadne tak, jak má. Knížku určitě doporučuji přečíst.

Jdi do nich, Batmane, za nás za všechny. A dej na sebe pozor. S tebou je svět krásnější. Můj svět je s tebou krásnější. Budu tu na tebe čekat, až se vrátíš domů. Ať to trvá jak dlouho chce. Ty za to čekání stojíš.
Tak tohle bylo smutné a krásné zároveň. Tragická nehoda rozdělila školní utajovanou lásku a po dvanácti letech je ta samá nehoda dala opět dohromady. Ovšem tentokrát už to nebude láska tajná, ale skutečná, jenže má být jen časově omezená. To si oba mohli namlouvat, jenže srdce to vidí jinak. Liv si nakonec začala plnit své sny a konečně žít život, jaký kdysi dávno měla v plánu. A Finn si díky Liv uvědomil, že život je víc než pomsta, na kterou se posledních dvanáct let upnul a na jejímž konci by byla zřejmě smrt.

"Miluju Jamie a miluju Tuckera, a jestli někdy - kdykoli - Harvard nebo práce nebo cokoli jakkoli ohrozí jejich štěstí, bez váhání se toto vzdám."
Poslední kniha ze série Off-campus. Tentokrát byli hlavními aktéry Sabrina a Tucker. Ona měla plán, avšak jeden okamžik a vše se změní. Ač si o ní všichni myslí, že je mrcha, on věděl své, viděl totiž JÍ, nejen tu vrchní schránku. A Tucker, ten byl prostě dokonalý, vytrvalý a milující. Rozhodně jsem si tento díl, jako i všechny předešlé, užila, můžu jen doporučit.