MAU256 MAU256 komentáře u knih

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Kniha prodchnutá sexem, ale má také romantickou linku. Ale co ten konec? Nedá se nic dělat, vrhám se do dalšího dílu :-)

14.11.2022 5 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Alexa potřebovala peníze, aby zachránila dům rodičů. Nick potřeboval manželku, aby získal z dědictví rodinou společnost. Znají se již od dětství, neboť je to bratr její nejlepší kamarádky Maggi a taky kluk, který jí v době dospívání zlomil srdce, ale tentokrát to bude jinak. Hezká oddechová romantika.

13.11.2022 4 z 5

Knihomolka Knihomolka M. K. Hardy

Krásně čtivá romantická knížka. Bylo hezké, že bylo vyprávění z obou pohledů, jak od Luka, tak od Nikol. Musela jsem se usmívat, kde všude byla schopná Niki číst, nevynechat jedinou příležitost. Jsem ráda, že jsem na knížku v knihovně narazila.

13.11.2022 5 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

"Chci, abys mě zachránila dneska, zítra, za měsíc, za rok, za deset let. Zachraň mě. Dej mi ze sebe to nejlepší, to nejhorší a všechno mezi tím. Vždycky jsem sledoval, jak táta miluje mámu, a myslel jsem si, že se totálně zbláznil. Ale nezbláznil. Ukázalo se, že láska fakt může být takhle kurevsky silná."

Poslední díl série. Těšila jsem se na příběh Vaughnuna a "jeho" Lenny. Jablko u něj nepadlo daleko od stromu. Ubližovali si tak, že jsem si myslela, že to ani nechci dočíst, ale zajímalo mě, co vedlo k té "nenávisti". Je to příšerný, ale ani těm nejbohatším se kruté osudy nevyhnou. Litovala jsem Vaughnuna, jediná ani ne minutka dokáže změnit život. Ale taky jsem ho obdivovala, miloval své rodiče tak, že by se raději zničil sám. Jenže to netušil, co znamená rodičovská láska. A Lenny, jak může dívka bojovat se životem, když ten nejdůležitější človíček už tu pro ni není? Bojovala, nebylo to jednoduché. Ale nakonec to dokázali. Doporučuji přečíst si celou sérii a nenechat se odradit , je to krásně čtivé, smutné, romantické.

09.11.2022 5 z 5

Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Hezká romantická knížka. Birdie byla úžasná desetiletá slečna, která začala psát dopis Santovy a přála si pro svého otce Sebastiana a pro sebe kamarádku. Sadie, která měla tuto rubriku na starosti, měla tak velké srdce, že dopis nedokázala ignorovat, no a tím to vlastně celé začalo. Knížka je pohádkou pro romantické dušičky. Můžu jen doporučit.

06.11.2022 5 z 5

Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

Krásný příběh plný všeho - lásky, sexu, bolesti, zrady, smrti, odpuštění. Knight nebyl dokonalý, byl zlomený, chtěl Lunu tak moc ochraňovat, chtěl pro ni být vším, fandila jsem mu hned od začátku, kdy bylo jasné, že jí má nejen plnou hlavu, ale hlavně srdce. Jenže se choval úplně jinak, tak jak to ona měla vědět? Luna byla silná, milá, obětavá, se srdcem na správném místě, které bylo celé jen jeho. Jenže měla stále strach, když se choval tak, jak se choval, nebylo se čemu divit. Srdce mi krvácelo pro Deana a Rosie, přála bych jim "na věky", jenže někdy to prostě nevyjde.

"Já jsem se s Knightem nerozešla. Dali jsme si pauzu, zatímco řešil věci daleko důležitější než náš vztah. On je můj. Vždycky byl můj. Ne Poppyin. Ne tvůj, Arabello. Ničí A pokud ti to ještě nedošlo, tak ti to řeknu jasně: zničím každého, včetně tebe, kdo o něm řekne jedno křivý slovo."

Bylo to krásně čtivé, mohu jen doporučit.

06.11.2022 5 z 5

Dokonalá vášeň Dokonalá vášeň Raine Miller

Romantická jednohubka prodchnutá sexem. Nic neočekávejte, jen se nechte unášet láskou, kterou Darius cítí k Marianne. Nenáročné, pro romantická srdíčka jak dělané.

05.11.2022 4 z 5

Cosi o tobě Cosi o tobě Julie James

Tak tohle bylo super, krásně čtivé, hezká zápletka s trochou romantiky. Prostě dokonalé. Cameron byla neústupná, neúplatná, sexy, musela však kvůli šéfovi udělat rozhodnutí, které jí stálo tři roky života. Jack byl drsný, sexy, a myslel si, že kvůli jejímu rozhodnutí byl tři roky mimo. Ale osud je nevyzpytatelný a svede je zas dohromady, ovšem tentokrát to dopadne úplně jinak. Je to jednohubka, kterou mohu jen doporučit.

04.11.2022 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Pěkné čtení, ale nějak mě to nenadchlo, určitě to umí líp. Landon a Rana byli jako děti nerozluční, pak se Rana s rodiči narychlo odstěhovala, aniž by se s Londonem rozloučili. Po jednom opileckém telefonátu se opět dali dohromady. Ani jeden tento mezičas, kdy byli bez sebe, neměl moc dokonalý, každý si nesl své temné tajemství. Až ho na sebe prozradí dokážou ho překonat? Námět byl hezký, ale nějak mě to nedokázalo vtáhnout.

04.11.2022 3 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Sklonil hlavu a zvážněl. "Bál jsem se, že máš zlomený vaz. Nic strašidelnějšího jsem v životě nezažil. Pak mi volal Franz a ptal se mě, jak se má moje schnecke. Moje schnecke. Víš, co to znamená? Šneček. Malý šnek. V mé zemi je to láskyplná přezdívka. Jako miláčku. Můj šnečku. Už nechci ztrácet čas. Nemám co skrývat a ty taky ne."

Zase krásný příběh od této autorky, tentokrát z prostředí ženského fotbalu. Sal je jedna z nejlepších hráček, která se už ve svých 7 letech zamilovala do Rainera Kultiho, který je přezdívaný "Král". A nyní se stal jejich trenérem. On je zlomený a zahleděný do sebe, trenérství ho nebaví, ale ona ho dostala, a to už ve svých 7 letech, jemu v té době bylo 19. A to už je příběh, který doporučuji přečíst.

31.10.2022 5 z 5

Bouřlivá noc Bouřlivá noc Elle Kennedy

"Já nemůžu být s duchem. Chci tebe, AJi - skutečného, každou tvoji část. Chci tě celou dobu, nejen v soukromí, ale před celým světem, a dokud se nepřijmeš takový, jaký jsi, nemůžu s tebou být. Je mi líto." A pak byla pryč.

Poslední díl série. Nevím, který se mi líbil víc. V tomto díle se AJ konečně stane sám sebou a k tomu mu dopomůže Brett - dívka, která ho upoutá natolik, že ji v baru sbalí na "jednu noc". Je to však tak dokonalé, nemusí předstírat, může být sám sebou, najednou zjistí, že jí nechce jen na jednu noc. Byla to taková krásná jednohubka, doporučuji přečíst celou sérii.

30.10.2022 5 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

Zase jeden krásně romantický příběh s nádechem sexu. Takovýchto knížek, kde on je milionář a ona nemá nic je na trhu víc než dost, ale i přesto v dnešní době není na škodu si takový příběh přečíst, i když za pár měsíců si nebudete třeba podrobnosti pamatovat. Ale i tak, příběh byl hezky psaný. Célian byl parchant, který na nikoho nebral ohledy a vzhledem k tomu, jaká rodina ho vychovala, není se čemu divit. Judith měla velké srdce, které se v jednu nešťastnou chvíli rozbilo. Vešla do baru a tehdy se začne odvíjet "jejich" příběh. Ani jeden z nich to neměl jednoduché a možná proto se k sobě tolik hodili. Romantický příběh, který můžu jen doporučit.

28.10.2022 5 z 5

Halton Halton Melanie Moreland

"Lhal jsem ti. Tehdy dávno. Nechci být tvůj jenom teď, Fee. Chci být tvůj navždycky. Jestli mi to dovolíš."

Opět krásný příběh, tentokrát o advokátovi Halovi, který zatvrdil své srdce s tím, že není schopen milovat. A přece ho měl plné tolik lásky, akorát si to prostě nechtěl připustit. Fee jsem litovala, že se nechala takovou dobu ovládat, ale nakonec se nedala a snažila se přesvědčit toho zatraceného advokáta, že on si zaslouží její lásku a ona jeho. Halton má štěstí, že má kolem sebe lidi, kteří ho milují a nenechají ho být, dokud to nedojde i jemu :-))). Kluci s BAM byli zase dokonalí, i když by tam o nich mohlo být trošičku víc vyprávění. Díky za epilogy, jsou k nezaplacení ;-).

27.10.2022 5 z 5

Van Van Melanie Moreland

Vytáhl jsem z kapsy malou krabičku a zvedl víčko. Uvnitř si hověl malý prstýnek a ve světle se třpytil ten nejmenší diamant na světě. "Když ti dám tenhle prstýnek a ty řekneš ano, je to navždycky, Myško."

Další krásný příběh rozvíjející se lásky jednoho člena společnosti BAM. Tentokrát se jedná o Vana, jeho minulost nebyla růžová, ale i přesto má velké srdce, do kterého se malými krůčky vkrádá láska. Je dokonalý, to jak se chová k "Myšce" a k Livvy, ale i k ostatním zaměstnancům. Líbilo se mi, jak se firma jako "rodina" za ně postavila. A nakonec mě dostal epilog, že do svého srdce vzali ještě Reeda. Už se těším na další část, doufám, že tam bude více slov o všech z BAMu. Romantickým dušičkám doporučuji :-).

26.10.2022 5 z 5

Muž mých snů Muž mých snů Penelope Ward

"Takže jaké z toho plyne ponaučení? Že z nepěkných příběhů se můžou stát příběhy milostné. Všechno může být proti vám, ale nakonec to stejně vyjde, protože to tak má být. Láska není volba. Nenechte si od nikoho namluvit, že někoho nemáte milovat. A někdy ten negativní hlas, který musíte ignorovat, je ten váš."

Krásně psaný milostný příběh Farrah a Jace. Ona byla jen mladší sestra jeho kamaráda, on byl kamarád jejího bratra, kterého milovala už od dětství. Příběh, který nebyl jen procházkou růžovým sadem. Můžu jen doporučit, pro romantické dušičky v této době není takovýchto knížek nikdy dost :-).

24.10.2022 5 z 5

Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

Další krásná jednohubka. Reed byl super, marně se snažil zamaskovat, jak moc ho Darcy přitahuje. I její tehdejší přítel AJ, který je jeho kamarád, si toho všiml. Aj se s Darcy rozešli, ale jako přátelé, oba usoudili, že to bude lepší. Takže teď má Reed šanci dostat svoji lásku, ale nebude to jednoduché. Nechce zradit svého přítele AJe, když by si s ní začal. A dokázat Darcy, že on je ten pravý pro ni, zvládne to? Můžu jen doporučit, knížka je kraťoučká a čtivá.

23.10.2022 5 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Graham se zlehka dotkne mých úst a pomaloučku sleduje prsty úsměv, který se mi usadil na rtech. "Ani netušíš, co pro mě tenhle úsměv znamená, Quinn. Tolik mi chyběl."

Byla to šťastná i smutná knížka zároveň. Z pohledu TEHDY a TEĎ. Líbila se mi doba "tehdy", byla tak bezstarostná a šťastná, zato doba "teď" se stávala moc pochmurnou z důvodu nemožnosti mít dítě, na které se Quinn až nezdravě uplula. Z důvodu nekomunikace se ta nádherná láska řítila do propasti. Zamilovala jsem si Grahama pro to jaký byl. Miloval ji tak moc. Nedokážu si ani představit, co musela Quinn každý měsíc prožívat, ještě že měla po svém bohu jeho. Dostaly mne dopisy, které Graham pro ni napsal, přes slzy jsem jednu chvíli ani nemohla dál číst. Díky za epilogy v knížkách...

21.10.2022 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Zase další krásně čtivá knížka této autorky. Pilot a letuška - zakázané vztahy na pracovišti. Když se Gillian dozvěděla, že ji Ben podvádí, tak to ukončila. Její kamarádka Mer jí přemluvila, aby dorazila na "párty" a s někým se seznámila, aby se přenesla přes rozchod z Benem. Seznámení Gillian a Jake bylo dokonale vtipné. Jejich úlety byly někdy snad až nereálné, ale co, vždyť tak to přece v knížkách bývá, realita je přece někde jinde. Ze začátku jsem Jakea nechápala, ale nakonec se jeho chování dalo z toho, co prožil, pochopit. Co jsem nechápala byla rodina Gillian, jak se k ní chovali. Jsem ale moc ráda, že to nakonec dopadlo tak, jak mělo, nejen s Jakeovou rodinou, ale i s rodinou Gillian. No prostě romantika se vším všudy, určitě doporučuji si přečíst.

20.10.2022 5 z 5

Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

(SPOILER) Sveze se přede mnou na kolena a uchopí mé ruce do svých. "Byla jsi to ty, kdo mě volal skrze ty obrazy." Do očí se mi tlačí slzy a místnost se se mnou začíná točit. "Vždycky jsi to byla ty," zopakuje. "V hloubi duše jsem věděl, že mě to k nim táhne z nějakého důvodu. Byla jsi to ty, Kate, ty jsi ten důvod."

Tentokrát tu máme romantický příběh Elliota, navenek pracháč, muž, který může mít každou, na kterou se jen podívá, ale uvnitř, pod tím povrchem, kam se jen tak nikdo nedostane, je to romantik. Dostal Kate ze své ulity, ale pak to neskutečně pokazil. Podaří se mu napravit, co tak neskutečně zvoral? Odpustí mu? Nemohla jsem přestat číst, bylo to dokonalé. Líbila se mi konverzace mezi Pinkie a Edem. Stále jsem se musela uculovat, že se Kate také uměla ozvat. Už se těším na příběh Christophera. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

18.10.2022 5 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Další krásně čtivá romantická knížka, tentokrát příběhem o Deanovi a Allie. Allie po několikátém rozchodu se svým přítelem, který jí nedá pokoj, se uchýlí do domu ke své kamarádce Hanně, aby před ním byla v bezpečí, protože si sama nevěří, že by se k němu opět nevrátila. Hanna však není doma a jediný, kdo v domě zůstal byl právě Dean, který je ve škole za pěkného děvkaře, ten její příchod bohužel nečekal. A že by skončili oba spolu v posteli, tak na to ani nepomysleli, ale co myslíte, že se stalo? Doporučuji si knížku přečíst. Je v ní humor, spousty sexu, přátelství, láska, smutek, prostě vše, pro romantické dušičky jak dělaná. Už se těším na další pokračování této série.

16.10.2022 5 z 5