Maus komentáře u knih
Krásná knížka, jen mě trochu mrzí, že autor ma všechny knížky v podobném duchu. Jinak napínavé a moc čtivé.
Knížka se četla velice dobře, ale děj knihy nic moc.. Spíše taková oddechové knížka...
Wow! Jedná z nejlepších knih, kterou jsem za poslední dobu četla. Člověk během toho co čte tuto knihu přemýšlí jak to ve skutečnosti je a nakonec je to vše úplně jinak. Prostě pecka!
Krásná knížka, ale trochu zdlouhavá.... Scénky s Robin/Strike jsem měla nejraději.
Úžasná knížka.. Překvapila mě a takový konec jsem vážně nečekala... Doufám, že autor brzy napíše něco dalšího.
Knížka se mi moc líbila, ale pokud nebude mít pokračování budu zklamaná nad koncem...
Me se kniha libila az na ten konec. To s tim uplnym zaverem bylo uplne zbytecne... ale jinak krasne napinave cteni.
Já nemám slov. Knížku jsem začala číst včera a dnes dočetla... Tak krásnou oddechovou knihu jsem dlouho nečetla. Hltala jsem každou stránku a ted sem smutná, že jsem ji dočetla. Chci víc!
Moc pěkná kniha. Browna mám moc ráda, tak jako každou jeho knihu. Nemůžu říct, že tato kniha si získala moje Top v jeho knihách, ale příběh byl napínavý a pěkný. Dokonce jsem pořád přemýšlela, jak to je a vážně mě to překvapilo. Vážně úžasné!!
Mě se kniha hrozně líbila. Ze začátku jsem si říkala, že vím jak to celé bude a bylo to úplně jinak. Doufám, že autor napíše něco dalšího.
Erskinovou mám hrozně ráda, ale tato kniha se mi zatím líbí ze všech nejméně. Chybělo mi to napětí z ostatních knih.
Ve třinácti jsem milovala fantasy knihy, ale později mě přestali bavit. Jediné fantasy knihy, které mám teď ráda je série skleněný trůn, dvůr trnů a hněvu, Harry Potter a pán prstenů. Nyní můžu říct, že selekce se přidala do mého seznamu fantasy knih. Krásná kniha.