mazlak komentáře u knih
Líza, Bulík i doktor Proktor prostě dokáží pobavit. Proto jsem se k této trojici zase vrátil, aby mne pobavila a zahnala chmury všedních dní. Je to prostě moderní pohádka, ale zdařilá.
Díky pozvolnému tempu knihy mne tato kniha místy i přestávala bavit. Od Kinga očekávám víc, ale našla se místa kde to bylo i vtipné. Za mne střed.
Spíše bych tuto knihu označil, jako dochování. Veršů je zde pramálo, ale kdo hledá moudro, ten si zde přijde na své.
Za mne, plný počet bodů. Dílo bylo sice trochu moc rozsáhlé, ale jinak krásné. A vůbec ten závěr. Chvíle napětí, až dojetí a pak sladká tečka. Určitě se k autorovi ještě vrátím.
Skvělá a oddychová kniha. Přitom plná napětí a zvratů. Děj má spád.
I já jsem si tuto knihu vybral do splnění čtenářské výzvy pro rok 2018. I přes to, že zrovna tento žánr příliš nevyhledám (romány ze současnosti), mne kniha zaujala a místy i pobavila. Za sebe mohu jen doporučit.
Tato kniha mne dost zklamala. Spousta pasáží v knize byla zdlouhavě protahována a tak celý děj neměl spád. Jen s velkými obtížemi jsem tuto knihu dočítal. Což mne přivedlo k zamyšlení, zda se pustit do dalšího pokračování, kerým to však (dle recenzí) zdaleko nekončí.
Také tuto knihu jsem již v minulosti viděl ve filmové podobě a tak, když se mi náhodou dostala do ruk i v knižním provedení neodolal jsem si jí přečíst. Opět se potvrdilo, že v knižní podobě je tento příběh daleko lépe zpracován. Děj vtáhne čtenáře do událostí tehdejší doby a takřka na vlastní kůži prožije jak zoufalství a beznaděj, tak i starosti a radosti všech postav.
Hrozný příběh. Nejhorší pro mne asi bylo vyznat se ve všech těch osobnostech hlavní hrdinky. Celé pojednání knihy se zdá až nesmyslné a vymyšlené, ale opak je pravdou.
Knížka se mi moc docela líbila, ale první kniha byla z mého pohledu nejlepší. Zajímavá byla zápletka, ale děj mne nikterak neoslovil. Chyběla mi nějaká akčnější scéna třeba s matkou nebo někým takovým. Třeba se dočkáme pokračování s Nicol.
Tentokrát musím v hodnocení maličko ubrat na chvále. Osobně si myslím, že první díl byl o dost lepší. Některé postoje a výroky hlavních postav mi přišly dost nepřirozené a přitažené za vlasy. Každopádně další díl si přečtu. Snad už se to zase zlepší.
Pro mne byla tato kniha daleko lepší než s ní srovnávaných padesát odstínů šedi. Je to však pouze můj pocit a moje domněnka. Určitě se v brzké době pustím do dalšího pokračování.
Jen velice těžko se dá uvěřit tomu, že se tento příběh odehrává takřka v dnešní době.
Skvělá detektivka. Tento autor dokáže zaujmout. Toto je již druhá kniha, kterou jsem od něj přečetl, a opět nezklamal. Určitě to nebyla poslední kniha, rostou jsem četl.
Dobré. Mohu však říct, že prvnímu dílu se to nevirovná. Dávám tedy čtyři hvězdičky a jdu si přečíst třetí díl. Snad se to ještě nezhorší.
Kniha byla sice velmi zajímavá, ale dosti často se děj vracel a byl okamžitě převyprávěn z pohledu jiné osoby. Tím to na mne působilo jako opakování v mateřské škole a děj ztrácel na pružnosti. Jinak velmi zajímavý příběh.
Pěkný příběh. Kniha mne zaujala hned na začátku a tak mi nedovolovala čtení přerušit. To se mi stává jen zřídka. Některé situace byly velmi zábavné. Už se těším na další díl.
Detektivka ze starých časů. V této době snad měli i zločinci svou čest. Ale překvapivé je, že Sherlock užívá kokain.
Moc krásná kniha. Na jednu stranu mne mrzí, že příběh končí, ale na druhou stranu jsem rád. Mohlo by se stát, že by pak celý příběh stratil na své kráse. Už jsou manželé a láska dosáhla svého maximálního bodu. Snad autorka najde inspiraci pro jiný příběh takto strhující.