Meda77

Podle mne lehce nadprůměrný příběh, žádný děsivý horor s Fredy Krugerem nečekejte, ale čte se to v pohodě. Kniha asi skalním fanouškům hororů moc nesedne, je taková trošku hůře uchopitelná, myšleno obrazně, jinak ji normálně držíte v ruce.

Lehce podprůměrná westernovka, psáno úplně běžně a děj hodně obehraný. Opět nevidím důvod to číst, lepší sáhnout po Zane Greyovi.

Průměrná ruská dobovka, kterou v té době samozřejmě za průměrnou označit nešlo. Čtení není nijak špatné, jen člověk nemá nějak důvod to číst.

Kniha mě vůbec neoslovila ani nezaujala. Průměrná záležitost své doby.

Mňoukovci jsou klasikou své doby, stejně jako Švandrlík a ilustrace pana Neprakty. Humorné vzpomínkové počtení na pohodu. Silné 4.

O dost lepší než ostatní díly, ale stále průměrná, víceméně obyčejná beletrie bez výrazného nápadu. Opět o nic nepřijdete.

Krásný příběh z prostředí zasněžené Kanady. Hromada přírody, sněhu a dobrodružství, velmi dobře napsáno a velmi dobře čteno.

Mnohokrát v dětství přečtená a nikdy neomrzela.

Stará Česká Klasika. Jedna z prvních knih, která se nám dostala do těch našich upatlaných ručiček. Krásné psaní a skvěle ilustrována.. Velmi silné 4.

Příběh téhle rezaté potvůrky si člověk pamatuje i po letech. Pan Nový má krásný vypravečský styl a kniha se čte sama. Silné 4starsy.

Jedna z nejlepších verneovek, poutavě a napínavě psaná a pěkné ilustrace ke zkouknutí. Z nostalgie bych je přečetl klidně všechny. Verne snad ani špatnou knihu nikdy nenapsal. Silné 4starsy.

Jedna z nejznámějších Stevensonových knih a dnes už klasika. Námořní dobrodružství o honbě za pokladem je krásně vyprávěno. V tehdejší době byla kniha oblíbená, jako dnes piráti z Karibiku. Poctivé 4starsy.

Taková ruská cesta do pravěku, která je velmi zdařile napsaná a po celou knihu nenudí. Jednotlivé postavy jsou sice poměrně strohé a moc se o nich čtenář nedozví, ale dobrodružné vyprávění chytí až do konce.

Silverberg je profík z 90tých let a tématem časových paradoxů se zabývá velmi rád. Kniha je jedna z jeho lepších a hodně nadprůměrných. Dějově i vypravěčsky zcela v pohodě. Poctivé 4starsy.

Mírně nadprůměrný scifi román v kombinaci s fantasy. Dějově vyvážená stará klasika. Autor psát umí a má mnoho kvalitních knih. Tato je lehce nad jeho průměrem, ale přesto nenudí a docela ubíhá.

Jak film tak kniha výborná záležitost. Pro milovníky westernové tvorby povinnost.

Zcela podprůměrná hororová sešitovka z 90tých let. Netřeba komentovat a ani číst.

Velmi povedený akční thriller od oblíbeného autora. Jedna z jeho nejlepších knih. Přečtete jedním dechem.

Jako povinná četba mě nebavila, ale s věkem člověk ocení. Velmi pěkně napsáno, vynikne zde české myšlení i jazyk.

Nádherná vzpomínka na pana Sekoru a na dětská léta, jak jsme byly z tohoto kousku nadšení coby totalitní kindouši.