megamysl1901 komentáře u knih
Super kniha. Od autorky si určitě přečtu i ostatní knihy. Doporučuji. 5*.
Paráda. Krátké kapitoly, napínavé a plné zvratů. Doporučuji a hodnotím 5*.
Toto je má první zkušenost s autorem a naprostá spokojenost. Moc se těším na ostatní díly série. Těm, kteří mají rádi záhady, určitě doporučuji. Hodnotím 5*.
Nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla. Super psychologický román. Od příběhu jsem se nedokázala odtrhnout a konec byl naprosto parádní. Určitě doporučuji. Hodnotím 5*.
Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední. Velmi napínavé, zajímavé a strašidelné. Autorku řadím mezi mé oblíbené. Hodnotím 5*, doporučuji.
(SPOILER) Autorka patří mezi mé TOP a rozhodně ji budu číst dále ale za mě je Vermontské psycho slabší kousek i přesto, že je kniha neskutečně čtivá, mysteriózní a napínavá. Nápad proměny lidí v "přízraky/monstra" asi nebyl úplně pro mě, chvílemi mi to přišlo jako Young Adult fantasy. Každopádně i tak hodnotím 4*.
Kniha byla napínavá, bylo tam několik zvratů a byla velice čtivá. I přesto dávám čtyři hvězdy, jelikož konec, nechci říct, že nepřekvapil ale nebylo to takové to šokující odhalení, jak to vše doopravdy bylo. Ale i tak knihu doporučuji. 4*
Napínavé a čtivé, bohužel na mě to bylo moc překombinované a konec byl trochu nedotažený. I přesto stojí za přečtení. Dávám 3*
Super kniha, jen ten konec mě zklamal, čekala jsem ho jiný. 4*
Další super knížka. Napínavá a místy i strašidelná. Popisy útoků šelmy až brutální, za to velice povedené. Na 100% doporučuji. Hodnotím 5*.
Parádní. Můj nejoblíbenější autor. Doporučuji všem, kteří mají rádi záhady a tajemství. Hodnotím 5*.
Děj byl zajímavý i jeho zpracování. Knihu již číst znovu nebudu ale další autorčiny knihy i přesto zkusím. Ke Kingovi ji bohužel ale přirovnat nedokážu. I tak se mi kniha líbila a bavila mne.
Překvapuje mne nízké hodnocení. Kniha byla velice čtivá, napínavá a plná tajemství. Doporučuji. 5*
Kniha se četla velice dobře. Velmi zajímavé příběhy (proroctví). Doporučuji. Hodnotím 5*.