megamysl1901 megamysl1901 komentáře u knih

Štvanice Štvanice Lucy Foley

Super kniha. Od autorky si určitě přečtu i ostatní knihy. Doporučuji. 5*.

16.06.2022 5 z 5

Imaginární přítel Imaginární přítel Stephen Chbosky

Super kniha, originální příběh. 5*. Doporučuji.

09.04.2022 5 z 5

Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Paráda. Krátké kapitoly, napínavé a plné zvratů. Doporučuji a hodnotím 5*.

19.11.2021 5 z 5

Zapomenutý pokoj Zapomenutý pokoj Lincoln Child

Toto je má první zkušenost s autorem a naprostá spokojenost. Moc se těším na ostatní díly série. Těm, kteří mají rádi záhady, určitě doporučuji. Hodnotím 5*.

Chlapec v parku Chlapec v parku Ashley J. Grayson

Nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla. Super psychologický román. Od příběhu jsem se nedokázala odtrhnout a konec byl naprosto parádní. Určitě doporučuji. Hodnotím 5*.

Schody do temnoty Schody do temnoty Jennifer Fawcett

Moje první kniha od autorky a určitě ne poslední. Velmi napínavé, zajímavé a strašidelné. Autorku řadím mezi mé oblíbené. Hodnotím 5*, doporučuji.

19.10.2024 5 z 5

Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

(SPOILER) Autorka patří mezi mé TOP a rozhodně ji budu číst dále ale za mě je Vermontské psycho slabší kousek i přesto, že je kniha neskutečně čtivá, mysteriózní a napínavá. Nápad proměny lidí v "přízraky/monstra" asi nebyl úplně pro mě, chvílemi mi to přišlo jako Young Adult fantasy. Každopádně i tak hodnotím 4*.

09.02.2024 4 z 5

Pokřivená zrcadla Pokřivená zrcadla Diana Urban

Kniha byla napínavá, bylo tam několik zvratů a byla velice čtivá. I přesto dávám čtyři hvězdy, jelikož konec, nechci říct, že nepřekvapil ale nebylo to takové to šokující odhalení, jak to vše doopravdy bylo. Ale i tak knihu doporučuji. 4*

07.02.2023 4 z 5

Let 305 Let 305 A.G. Riddle

Napínavé a čtivé, bohužel na mě to bylo moc překombinované a konec byl trochu nedotažený. I přesto stojí za přečtení. Dávám 3*

08.01.2023 3 z 5

Jessičin slib Jessičin slib Jill Childs

Super kniha, jen ten konec mě zklamal, čekala jsem ho jiný. 4*

12.01.2022 4 z 5

Ledová kletba Ledová kletba Lincoln Child

Další super knížka. Napínavá a místy i strašidelná. Popisy útoků šelmy až brutální, za to velice povedené. Na 100% doporučuji. Hodnotím 5*.

09.08.2021 5 z 5

Hlubinná bouře Hlubinná bouře Lincoln Child

Parádní. Můj nejoblíbenější autor. Doporučuji všem, kteří mají rádi záhady a tajemství. Hodnotím 5*.

10.07.2021 5 z 5

Vzorný syn Vzorný syn Čong Judžong

Děj byl zajímavý i jeho zpracování. Knihu již číst znovu nebudu ale další autorčiny knihy i přesto zkusím. Ke Kingovi ji bohužel ale přirovnat nedokážu. I tak se mi kniha líbila a bavila mne.

24.06.2024 4 z 5

Dcera někoho jiného Dcera někoho jiného Amy Gentry

Překvapuje mne nízké hodnocení. Kniha byla velice čtivá, napínavá a plná tajemství. Doporučuji. 5*

09.07.2022 5 z 5

Naplněná proroctví Naplněná proroctví Jaromír Jindra

Kniha se četla velice dobře. Velmi zajímavé příběhy (proroctví). Doporučuji. Hodnotím 5*.