mejdlo komentáře u knih
Krásně napsaná pohádka. Příběh je čtivý. A v době dětských knížek, které jsou vydávány jako na běžícím pásu a jsou všechny s jednoduchým příběhem jako přes kopírák, jsem velice ocenila pohádku o tom, jak se objevila Lochnesská příšera.
Zatím asi nejlepší díl! Moc se mi i dceři líbila.
Dceři se moc líbila (6 let). Četli jsme jako první. V knihovně jsme se nevšimly, že má kniha víc dílů. Sama čtu také po večerech, ale v tomto případě jsem "dospělou četbu" vynechala a užívala si příběh s malou. Vyrostla jsem na Harrym Potterovi a je fajn, že teď jsou knihy také s dívčími hrdinkami. Příběh není nějak složitý, takže zvládnou i malé děti, ale je zajímavý a hezky napsaný, takže bude bavit i ty starší, ktěří už řeší první pusy atd...
Výborná knížka. Ráda jí čtu, pobaví se i dospělý. Kniha má velká písmenka, takže, jakmile se malá naučí číst, bude procvičovat i na této.
U některých knih si říkáte, že dočtete kapitolu. Jinde si slíbíte, že aspoň ještě stránku, protože ona kapitola skončí ještě napínavěji. Tady vám nepomůže ani jedno... jakmile se totiž Tobiáš dostane na loď je knížka napínavá až do konce... a ani tam nečekejte žádný zázrak, protože hned začnete číst druhý díl jako já. Nejsem čtenář české literatury (alespoň doteď). Ale toto se mi OPRAVDU líbilo.