melien | Komentáře u knih | Databáze knih

melien melien komentáře u knih

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Začátek knihy vypadal zajímavě, ale po dočtení, poněkud zklamaní. ..

11.09.2019 3 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Kniha byla ctiva, slyl autorcina psaní se mi líbí. Ale přesto jsem měla pocit, že uz jsem neco podobného četla.

01.06.2018 3 z 5

Provdaná proti své vůli Provdaná proti své vůli Lajla

Mám s knihy velmi rozporuplné pocity, na jednu stranu mi přišel příběh neuvěřitelný, na druhou stranu mě příběh velice zasáhl, těžko pochopit co vše a jak to mohou ty ženy vydržet, pro víru v rodinu. Kniha se ale jinak četla dobře.

16.05.2018 3 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Opravdu velmi silný příběh z dob o kterých by se mělo stále mluvit a stále je připomínat. I když při čtení knihy jsem měla pocit že čtu jeden z mnoha obyčejných románu který si autorka představovala, přišly vždy chvile kdy si uvědomíte reálný příběh ženy, co přežila koncentrační tábor, o to silnější pocit z knihy máte.

30.04.2018 5 z 5

Nevěsta ve sněhu Nevěsta ve sněhu Jan Seghers

Zajímavá dektektivka, trochu neco jiného než jsem v poslední době četla. I když jsem se knihy trochu bala a moc jsem od ní nečekala rozhodně mě překvapila. .

16.03.2018 4 z 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Úžasná kniha, která mě hodně milé překvapila, moc jsem od ní neočekávala, ale nemohu se zbavit dojmu, že by kniha hravě konkurovala bestselerum s touto tématikou. Rozhodně doporučuji.

13.02.2018 5 z 5

Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Závěrečný díl serie, se mi moc líbil, i když me dost mrzí zrychlený konec, myslím že by zasloužil vic péče. Ale jsem ráda, že se jim podařilo sladit svoje cesty a fungovat jako pár.

10.09.2017 4 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Prvni stránky jsem četla poněkud násilně, nemohla jsem se zacist, ale pak z věty na větu přišel zlom v ději a ja nemusela číst dál. . Opravdu zajímavé čtení.

02.03.2017 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

První přečtena kniha od této autorky a nějak se pořád nemohu rozhodnout zda se mi kniha libila, prvni polovinou jsem se vyloženě násilně prokousavala, ovšem druhá půle měla už nějaký spát. . Kniha mi celkově přišla jakoby těžkopádna, ale jsem ráda,že jsem knihu dočetla.

27.12.2016 3 z 5

Hlad jako žádný jiný Hlad jako žádný jiný Kresley Cole

Novela s Myst která je na začatku knihy, mě dost navnadila na čtení knihy,bohužel při čtení hlavniho příběhu mě nadšení trochu opustilo, ale nekonec mě i přiběh Emmy bavil, a rozhodně stál za přečtení.

17.06.2016

Lazar Lazar Lars Kepler

Jedná že slabších od autorů, ale četla se dobře. Nechybělo ani napětí až do konce.

19.10.2019 3 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

Milá oddechovka, libila se mi.

04.10.2019 5 z 5

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Příběhy z dob valky jsou vždy dech berouci, nikdo z nás si nedovede představit co vše museli prožít. Je dobré si to připomínat!!

30.12.2017 5 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Je to moje první kniha od této autorky, a celkem se mi kniha líbila, byla napinava, jen mi občas kniha přišla zbytečně dlouhá, ke konci knihy jsem si říkala, ať už to je proboha konec. . Ale četla se dobře.

17.02.2017 3 z 5