melien

Začátek knihy vypadal zajímavě, ale po dočtení, poněkud zklamaní. ..

Kniha byla ctiva, slyl autorcina psaní se mi líbí. Ale přesto jsem měla pocit, že uz jsem neco podobného četla.

Mám s knihy velmi rozporuplné pocity, na jednu stranu mi přišel příběh neuvěřitelný, na druhou stranu mě příběh velice zasáhl, těžko pochopit co vše a jak to mohou ty ženy vydržet, pro víru v rodinu. Kniha se ale jinak četla dobře.

Opravdu velmi silný příběh z dob o kterých by se mělo stále mluvit a stále je připomínat. I když při čtení knihy jsem měla pocit že čtu jeden z mnoha obyčejných románu který si autorka představovala, přišly vždy chvile kdy si uvědomíte reálný příběh ženy, co přežila koncentrační tábor, o to silnější pocit z knihy máte.

Zajímavá dektektivka, trochu neco jiného než jsem v poslední době četla. I když jsem se knihy trochu bala a moc jsem od ní nečekala rozhodně mě překvapila. .

Úžasná kniha, která mě hodně milé překvapila, moc jsem od ní neočekávala, ale nemohu se zbavit dojmu, že by kniha hravě konkurovala bestselerum s touto tématikou. Rozhodně doporučuji.

Závěrečný díl serie, se mi moc líbil, i když me dost mrzí zrychlený konec, myslím že by zasloužil vic péče. Ale jsem ráda, že se jim podařilo sladit svoje cesty a fungovat jako pár.

Prvni stránky jsem četla poněkud násilně, nemohla jsem se zacist, ale pak z věty na větu přišel zlom v ději a ja nemusela číst dál. . Opravdu zajímavé čtení.

První přečtena kniha od této autorky a nějak se pořád nemohu rozhodnout zda se mi kniha libila, prvni polovinou jsem se vyloženě násilně prokousavala, ovšem druhá půle měla už nějaký spát. . Kniha mi celkově přišla jakoby těžkopádna, ale jsem ráda,že jsem knihu dočetla.

Novela s Myst která je na začatku knihy, mě dost navnadila na čtení knihy,bohužel při čtení hlavniho příběhu mě nadšení trochu opustilo, ale nekonec mě i přiběh Emmy bavil, a rozhodně stál za přečtení.

Jedná že slabších od autorů, ale četla se dobře. Nechybělo ani napětí až do konce.

Příběhy z dob valky jsou vždy dech berouci, nikdo z nás si nedovede představit co vše museli prožít. Je dobré si to připomínat!!

Je to moje první kniha od této autorky, a celkem se mi kniha líbila, byla napinava, jen mi občas kniha přišla zbytečně dlouhá, ke konci knihy jsem si říkala, ať už to je proboha konec. . Ale četla se dobře.