Merlin_CZ komentáře u knih
Další klasický Reacher. Příběh docela rychle odsejpá, správná dávka akce. Prostě klasika ;)
fajn díl. Tentokrát z Reacherovy minulosti v armádě, dozvíme se více o jeho matce, bratrovi a spiknutí generálů v době pádu berlínské zdi.
Četlo se to dobře, není to žádná "vyšší literatura" ale prostě fajn oddechovka, docela napínavá.
Paráda :) zabíjení mě bavilo asi o malinko víc, ale tady to zase vylepšuje ta neskutečně byrokratická šroubovaná mluva. Pochechtával jsem se i ve dvě ráno a to už manželku poněkud rozladilo :) holt nebyla po ruce žádná jehla na špíz, abych subjekt ležící vedle posteli tiše a nenápadně eliminoval ....
Každopádně masakrální akce, přečteno jedním dechem :) doporučuju, Kulhánek, Kotleta, Kopřiva tři velká K v literatuře, které mě prostě baví :)
jak už tu psali dříve, občas jsou v termínech spíše termity :D ale na druhou stranu, je to oddechové čtení, chyby v překladu se dají prominout. Mě to bavilo, četlo se to lehce, dobře a docela zábavně. Je to moje druhá kniha serie, a těším se na další :)
pět hvězdiček za nostalgii :) prostě kultovní příběh, kultovní film.
asi dvě slabší povídky, Franta a Kristýna zase pobavili (i když Kristýna s Gerasimem za zrcadlem asi víc :D)
Lehké oddechové čtení, které neurazí, ale ani uplně nenadchne.
Výborně napsáno, nečekaný konec, svižný děj a dobře se to četlo.
jen tam nemuseli neustále omílat to zvolení Trumpa.
Fajn detektivka, sice by tam mohlo být víc akce a míň rozebírání vnitřních pocitů, ale zase to psala ženská, takže ... :D
Další fajn Kingovka, tahle byla sice trošku mimo obvyklé témata co jsem zatím četl, ale dobrá :)
Postapokalyptický svět, kde všichni co měli mobil u ucha skončili jako zombie :D do toho telepatie, levitace a všechno možné dohromady.
Jediné co mě trošku mrzí, že nevíme co se stalo s klukem :(
nebylo to úplně špatné, docela jsem se bavil, jen ... jaksi jsem čekal něco lepšího :)
Není to špatné, ale občas to "drhne", už jsem od autora četl lepší.
Sice mi malinko chyběl Cotton, ale Luke je taky fajn :)
mimochodem výborně napsáno, tohle téma mě hodně baví :)