Mesič komentáře u knih
Sice jsem ze začátku tvrdila, že mě fantasy moc nebere, ale knihu jsem v krátkém čase přečetla, dvakrát jsem přejela ve vlaku stanici, kde mám vystoupit a čtu druhý díl.
Jakmile se zorientujete v množství postav (což je pro mě vždycky smrt), tak Vás kniha chytne.
Kniha se mi moc líbila. Měla víc dějových linií a to bylo fajn. Na konci mi přišla poněkud "utnutá", ale jakmile jsem zjistila, že má další pokračování, tak jsem to pochopila.
Knihu mohu doporučit a těším se na další díl.
Kniha byla čtivá, ale předvídatelná. V půlce jsem to prokoukla a těch pár detailů, co pak autorka poodhalila to moc nevytrhlo. 4* si ale zaslouží
Tak mě osobně se kniha moc líbil. Je zajímavé jak v některých dílech to King rozjede už od 5té strany a vy se nestačíte divit a nebo naopak, jako v této vás nechá se pomalinku seznámit s prostředím a postavami a pak to rozbalí. Jedna věc se mu ale upřít nedá, i když se knha rozjela až cca po třetině, tak jsem s tím asolutně neměla problém. Mám pocit, že kdyby napsal podřadnej milostnej románek bez valné zápletky, tak mě prostě jeho styl bude neskutečně bavit.
Kniha se mi líbila, místy měla ale slabší místa. Na mě tam bylo až příliš mnoho postav a při přeskakování mezi nimi v ději jsem se chvílemi ztrácela. Jinak zajímavé, člověk se mnohdy vžíval do postav a uvažoval, jak by se zachoval sám. Za přečtení rozhodně stojí :-)
Naprosto skvělá kniha, všem doporučuji, je psaná velice srozumitelně a je tam spousta tipů, které by člověka nanapadly. Hodně mi otevřela oči v přístupu k pozitivní motivaci!!
Kniha byla čtivá, přečetla jsem ji za týden. Spíš utekla až moc. Sice se mi líbila a nelituji, že jsem si ji přečetla, ale byla taková strohá. Děj člověk převykládá ve 3 větách. Den trifidů byl mnohem propracovanější a pro mě je to naprostá špička, toto bylo lepší než Pavučina, která ve mě žádný hluboký dojem neudělala. Téma zajímavé, ale mohlo být propracovanější