michaelaaa5 michaelaaa5 komentáře u knih

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Duchové rodiny Folcroftů byla moje první přečtená kniha z žánru hororů, takže jsem nevěděla co můžu od knihy očekávat. Nakonec se však nejednalo o žádný nervy drásající horor, ale příběh s duchy, na jehož konci dojde k odhalení rodinného tajemství Folcroftů.

21.02.2021 5 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Knihám od B. A. Paris se rozhodně nedá odepřít čtivost, čehož je důkazem i tato nová kniha. Celý příběh se odehrává během jednoho dne a je psán z pohledu obou manželů, kteří před sebou uchovávají bolestivá tajemství, aby nezničili toho druhého. Co jsem ale tentokrát postrádala, byl překvapivý zvrat na konci knihy, protože jsem si nevšimla, že se nejedná o thriller. Pokud mám tedy hodnotit jako psychologický román, nemám co vytknout.

29.12.2020 4 z 5

Hrob pro mého manžela Hrob pro mého manžela Catherine Steadman

Líbánky na Bora Bora, co se po nálezu mnoha peněz zvrhnou o boj o život. Touha po penězích, která vás ale připraví o všechno co máte..nebo nemáte?

27.10.2019 4 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Originální psychothriller se zajímavým námětem. S každou kapitolou je kniha napínavější a napínavější a nakonec vás příběh domu ve Folgate Street zcela pohltí.

14.04.2019 4 z 5

Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Nevěra, domácí násilí. Rodinné drama, určitě se nejedná o thriller.

05.04.2019 3 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

(SPOILER) Na knize byla čtivá první kapitola, poté mě kniha vůbec nebavila. Děj žádný, řeší se pouze téma manželské krize a neplodnosti. Nakonec vše vyřeší pouhé otevření krabičky uzamknuté před několika lety v den uzavření manželského slibu..

11.10.2024 1 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Přestože druhý díl knihy začíná přesně tam, kde končí první díl, nic nového v příběhu nepřináší ..

31.12.2023 3 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Další novinka od mé oblíbené autorky, kterou jsem přečetla během dvou dní. V knize se střídají kapitoly z minulosti, kdy se mladá Amelie seznámila se svým bohatým manželem Nedem a kapitoly ze současnosti, kdy jsou oba uneseni mlčenlivými únosci. Poslední zhruba třetina knihy je věnována zúčtování, v němž je celá zápletka vysvětlena. Vše do sebe sice zapadne, nicméně na konci jsem si neřekla to klasické wow tak to jsem teda nečekala..

19.06.2023 3 z 5

Myší díra Myší díra Simona Votyová

Každý má své tajemství, každý jiné, žijí v jednom domě a netuší, že jsou sledováni...
Příběhy lidí žijících v jednom domě psány z velmi neobvyklého pohledu myši, která žije s nimi. Originální pojetí příběhu, přečteno za jeden den a určitě mrknu i po dalších knihách této autorky.

16.01.2022 4 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Kniha 15 roků lásky je příběhem otce a jeho dvojčat popisující jejich výchovu od miminek až po odchod z domova. Kniha se dobře četla, ale některá místa byla zbytečně zdlouhavá a tak mohla být klidně kratší. Knížce tentokrát chyběl pověstný autorův humor, ale jinak je to oddechová kniha.

02.01.2022 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Romantický a nereálný příběh dvou mladistvých lidí, kniha vhodná spíše pro mladší čtenářky. Jako oddechovka mezi thrillery a detektivky to ale nebylo špatné.

24.04.2023 3 z 5

Poslední let Poslední let Lacie Waldon

Romantická dovolenková kniha, která ničím nenadchne, protože člověk přesně ví, co od takové knihy čekat. Nenáročné odpočinkové čtení a trochu romantiky.
Ava chce po letech skončit jako letuška, vdát se za svého snoubence a usadit se. Na posledním letu si však uvědomí, co ve skutečnosti od života chce a že se létání vzdát neumí.

16.07.2022 4 z 5