Michaeles Michaeles komentáře u knih

Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Po prvnich dvou knihach od tohoto autora jsem se moc tesil i na tuto, ale... Uplne nejslabsi kniha jakou jsem letos cetl a myslim si ze horsi si uz snad neprectu. Kniha je temer o nicem. Kdybych se u toho alespon parkrat neusmal nedam tomu ani hvezdicku.

15.09.2018 2 z 5

Podsvětí Podsvětí Michal Šefara

Docela čtivá kniha až na některé pasáže, který bych z knihy úplně vymazal.

25.11.2017 4 z 5

Galveston Galveston Nic Pizzolatto

Kniha mě zaujala dobře se četla děj rychle ubíhal, nemám skoro co vytkout, až na příliš přímočarý příběh, žádné okliky prostě od začátku hned ke konci.

01.05.2017 4 z 5

Psycho: Sanatorium Psycho: Sanatorium Chet Williamson

Na knihu jsem se velice těšil, ať už proto že mě zaujal název a obálka knihy, tak i svým námětem. Bohužel kniha mě zklamala. Chvílemi jsem se nemohl vůbec začíst a mohutné popisy fungování sanatoria mi také moc nepřinesly. Ještě že to vylepšil alespoň ten konec, ten byl super!

06.01.2017 3 z 5

Vertigo Vertigo Patrik Girgle

Kniha která nenadchne, ale ani nezklame. Je to takové vyprávění kamarádů u piva v hospodě jaký to asi bylo když byli mladší a nic nemuseli řešit, kromě holek. Ale četla se mi opravdu dobře.

01.11.2016 4 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Kniha byla zpočátku psaná velmi poutavě a děj rychle ubíhal, ale asi v 1/3 nastal zvrat a chvíli se jakoby nic nedělo. Po té se začaly znovu rozlušťovat záhady. Knihu jsem koupil kvůli nálepce jen pro silné povahy a proto, že mám rád thrillery, ale nic kromě násilí na dětech vlastně děsivého nebylo. Velmi otevřený konec na než navazuje ihned další kniha.

03.04.2016 3 z 5

Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Ben Mezrich

Kniha mě moc nezaujala. velice pomalý rozjezd, určité kapitoly které by v knize ani nemusely být a nic by se nestalo

03.02.2015 2 z 5

Mechanický pomeranč Mechanický pomeranč Anthony Burgess

Trochu těžší jazyková struktura ale kniha se i tak četla velice dobře. Za jeden den byla přelouskaná. Početl jsem si opravdu výborně už dlouho jsem knihu takových kvalit neměl v ruce.

27.02.2014 5 z 5

Génius Génius Jesse Kellerman

Pěkná kniha až na závěr který byl až příliš useknutý.

30.09.2013 4 z 5