Michaeles komentáře u knih
Po prvnich dvou knihach od tohoto autora jsem se moc tesil i na tuto, ale... Uplne nejslabsi kniha jakou jsem letos cetl a myslim si ze horsi si uz snad neprectu. Kniha je temer o nicem. Kdybych se u toho alespon parkrat neusmal nedam tomu ani hvezdicku.
Docela čtivá kniha až na některé pasáže, který bych z knihy úplně vymazal.
Kniha mě zaujala dobře se četla děj rychle ubíhal, nemám skoro co vytkout, až na příliš přímočarý příběh, žádné okliky prostě od začátku hned ke konci.
Na knihu jsem se velice těšil, ať už proto že mě zaujal název a obálka knihy, tak i svým námětem. Bohužel kniha mě zklamala. Chvílemi jsem se nemohl vůbec začíst a mohutné popisy fungování sanatoria mi také moc nepřinesly. Ještě že to vylepšil alespoň ten konec, ten byl super!
Kniha která nenadchne, ale ani nezklame. Je to takové vyprávění kamarádů u piva v hospodě jaký to asi bylo když byli mladší a nic nemuseli řešit, kromě holek. Ale četla se mi opravdu dobře.
Kniha byla zpočátku psaná velmi poutavě a děj rychle ubíhal, ale asi v 1/3 nastal zvrat a chvíli se jakoby nic nedělo. Po té se začaly znovu rozlušťovat záhady. Knihu jsem koupil kvůli nálepce jen pro silné povahy a proto, že mám rád thrillery, ale nic kromě násilí na dětech vlastně děsivého nebylo. Velmi otevřený konec na než navazuje ihned další kniha.
Kniha mě moc nezaujala. velice pomalý rozjezd, určité kapitoly které by v knize ani nemusely být a nic by se nestalo
Trochu těžší jazyková struktura ale kniha se i tak četla velice dobře. Za jeden den byla přelouskaná. Početl jsem si opravdu výborně už dlouho jsem knihu takových kvalit neměl v ruce.