michal3736

Těžko hodnotit první díl, když už jsem serii četl několikrat a viděl Anime taky několikrát. Prostě dechberoucí jízda až do konce

Trvalo mi to dlouho, protože jsem mezitím přečetl spoustu jiného. Přesto na mě z románu čiší nostalgie 80. let. Skoro jako film Jestřábí žena. Krásný svět, skvělý příběh. Přesně dané strany dobra a zla.

Za mě srovnatelné s předchozími díly. Postupně celý příběh graduje k velkému finále. Za mě prim mezi postavami stále Marcus Wester...Cithrin mě moc nebaví...uvidíme, kdo překvapí. Díky...

Zajímavý příběh, v tomto díle sem se zatím setkal nejvíc cestováním ve stínu a totálně mě to vyčerpalo. Tak jsem rád, že jsem se s Corwinem dostal na konec a dál asi nepokračuji. Přesto tento román hodnotím velice kladně, ale rozhodně se k němu už nikdy nevrátím.

Stále zápasím s tím, jestli to chci číst, či ne... Přesto mě hlavní myšlenka stále, žene dál a jdu číst další díl. Když Corwin cestuje skrz stíny, mám pocit jako bych jel na vlně způsobené LSD, což v podstatě době vzniku knihy, by nebylo tak zarážející... Corwin má moje sympatie, byť je to pěknej parchant...

Na to, že kniha byla napsána skoro před 50 lety, tak klobouk dolů. Nízké hodnocení, protože si nejsem jistý co si o knize myslím. Příběh se čte velmi dobře, rychle. Přesto autor stále dokola opakuje určité sekvence. Dám tomu ještě jeden díl a uvidíme... :)

Zajímavá vize Kotletovy budoucnosti. Dokonce je to i dost realisticky představitelný. Daniel Kalandra je klasickým představitelem autorovo hridnů. Konec knihy, byl takový hodně urychlený.

Parádní jízda Peklem, trochu mi to připomnělo Asfalt, trochu Vyhlídku na věčnost. Ale stále to bylo velmi originální. První kniha od tohoto autora co jsem četl a myslím, že is časem přečtu i více.

Kniha plná politických machinací, přesto je vidět, že Kip už není ten malý kluk co byl v prvním díle. No a Gavin/Dazen je za mě nejlepší postava příběhu. Těším se na čtyřku...

Přesně jako kniha, akorát trochu rychlejší :)

Kotleta opět nezklamal,ale ani nepřekvapil. Serie Tomáš Kosek patří k mým méně oblíbeným. Proto 4 hvězdy.

U této série to mám vždy úplně stejné. Ze začátku se hrozně namotivovaný a přečtu zrhuba 200 stran, potom se ale seknu a nemůžu se donutit číst dál. Nejhorší pro mě však je nechat něco nedokončené a tak sem se před měsícem rozhodl to dočíst a rozhodně jsem neprohloupil. Čím člověk pokračuje dál a dál, tak už mu některé věci přijdou už pochopitelné a postupně se v tom už neztrácíte. Pak se to ale záhy otočí a je tam zase zmatek. Rozhodně za mě Karsa Orlong je největší překvapení celé serie. Nemám rád spoilery, takže tím to končí. Pět hvězd je to skvělé, ale hrozně hutné a proto si vždy odskočím k něčemu jednoduššímu, takže teď si jdu odpočinout k Eleniu.

Takeshi V jiném hávu a naprosto dokonalé. Úplně jiné jako první dil, přesto velice zajímavé a nevadilo. Jsem zvědavý jak se s tím popere netflix s druhou sérii

Pro mě naprosto nečekaný začátek velice slibně rozjté trilogie. Líbí se mi, že ani jeden z hlavních hrdinů není sympaťák. Doufám jen, že další díly se nepokazí

Moje první "kniha" od Murakamiho a jedním slovem to bylo zvláštní ... k zamyšlení a místy velice zajímavé.

Heteša opět nezklamal a příběh skvěle graduje, sledujeme klasického autorova hrdinu, který stojí sám proti všem. 4 hvězdy standartně za konec knihy, který by snad mohl být jiný ale přesto palec nahoru

Jako jedním slovem Masakr, nejenom příběhově ale hlavně co se týče hutnosti textu. Četl jsem to hrozně dlouho a mezitím přečetl asi 20 jiných knih, ale jsem rad, že jsem to dočetl. Do doby než jsem začal číst Malazskou knihu, tak sem říkal, že S. King v některých románech moc děj opisuje,popisuje a chodí kolem horké kaše. Ale to sem neznal tohle. Doufám, že další díly mi nebudou trvat tak dlouho

Jako milovník knih S. Kinga, jsem na doporučení dobrého kamaráda začal číst i tuhle a musím říct, že mě čekalo zklamaní. Kniha není špatná, je velice pozoruhudné jak si King dokáže spojit spoustu malých informací, které vyústí k velkému finále. Ale kniha je zbytečně dlouhá a závěr je prostě opravdu moc nadnesený,

Přesně něco takového před nadcházející premiérou Star Wars jsem potřeboval, možná by se měli tvůrci filmů také jednou zaměřit čistě jen na záporné charaktery... první příběh ze světa Star Wars,který jsem četl a pecka!!! Vůbec me nelákají další knihy zabírající se Republikou či Rytíři Jedi. Proto za mě pět hvězd a kupuji další díly