michalka S. komentáře u knih
Bohužel me tato kniha nejak neoslovila dostala jsem se k ni jen diky čtenářské vyzve.
Jak uz tu bylo psano ze film je lepsi bez kniha a ha musím jen souhlasit.Ale zase tak spatna nebyla i jsem se parkrat zasmala.
No tak nevím co napsat ! od knihy jsem cekala vice konec je zvláštní opět otevřený ..... Tak jsem zvědava za jak dlouho se dočkáme pokračovaní H H . :)
Opět skvělá kniha :) a na podruhé se mi podařilo uhodnout kdo to je ( dřív než to tam bylo napsané ) :D
Knihu jsem dostal jako dárek , od tohoto autora jsem již četla dvě knihy , ale tato mě bohužel až tak moc nenadchla jako ty předchozí dve.4 * jen za ten nečekaný konec.
Kniha která nenadchne ani neurazí. A jak tu bylo řečeno spíše jako oddechovka - já ji četla při pobytu v nemocni na zaháněni nudy!
Mě se kniha libila , ale je pravda ze jsem od ni ocekavala více .
Na knihu jsem narazila v knihkupectvi a jsem rada ze jsem si ji koupila ,kniha mela spad a dej se mi moc libil. A taky mi byl sympaticky hlavni hrdina Nick :-)
Opet uzasna knizka !! Lisa proste umi psat a jeji knizky jsou skveli a ja nikdy neuhodnu kdo je vrah ani tentokrat se mi to nepovedlo.....
Tu to knihu jsem poslouchala jako audioknihu , moc se mi líbilo ze každá postava mela svůj hlas. Ale určitě si ji ještě přečtu v papírové podobě. Jinak Kniha proste skvělá jako vždycky!!
Tato kniha byla moje první od této autorky (samozřejmě jsem četla harryho...) , ale kniha se mi moc líbila . Protože mam moc rada detektivky !!!
Kniha mela zase uzasny dej.Moc se mi líbilo propojeni minulosti se současností!!
Kniha byla celkem zajímavá. Hlavně pro lidi kteří se zajímají o staré knihy a mapy.