michalka S. michalka S. komentáře u knih

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Skvělá severská detektivka , dej mě sice ze začátku nebavil - sekty ale ten konec mi vse vynahradil. Takže doporučuji . A my oblíbence Carla Morlock a Asad :-)

08.09.2014 5 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Opet uzasna knizka !! Lisa proste umi psat a jeji knizky jsou skveli a ja nikdy neuhodnu kdo je vrah ani tentokrat se mi to nepovedlo.....

06.09.2014 5 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Tu to knihu jsem poslouchala jako audioknihu , moc se mi líbilo ze každá postava mela svůj hlas. Ale určitě si ji ještě přečtu v papírové podobě. Jinak Kniha proste skvělá jako vždycky!!

31.08.2014 5 z 5

Už mě vidíš? Už mě vidíš? Sharon J. Bolton

Úžasná kniha , moc se mi líbil dej a ten konec nemel chybu. Doufám ze autorka napíše vice takových skvělých knih !!!

20.08.2014 5 z 5

Pavučina Pavučina Karin Slaughter

Zase skvělá kniha teda až na ten konec !! Jefferyho jsem mela rada.

10.08.2014 5 z 5

Hřbitov nadějí Hřbitov nadějí Karin Slaughter

Opět skvěla kniha od Karin .Jen mě mrzí ze jsem nečetla nejdříve Pavučinu , protože se potom divíte co se tam udalo :-(

20.07.2014 5 z 5

Sběratel dětí Sběratel dětí Sabine Thiesler

Tato kniha byla skvela dejove ,ale vrazdy malich chlapcu uz tak super nebylo.Ale byla to detektiva a ja mam rada tento zandr.

12.07.2014 5 z 5

Bohužel mě tato kniha příliš nenadchla (čekala jsem od ni vice)sice jsem se párkrát zasmála ,ale jinak nic takže jsem ji v pulce odložila.

21.06.2014 1 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Další skvělá severská detektivka !!! :-) opět jsem neuhodla kdo byl vrah.
Těším se na další knihy této autorky !!

19.06.2014 5 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Do této knihy jsem se nemohla začíst.......ale ke konci mě to opět dostalo skvělý závěr. Čtyři hvězdičky jen za ten začátek!!!

09.06.2014 4 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Tato kniha byla moje první od této autorky (samozřejmě jsem četla harryho...) , ale kniha se mi moc líbila . Protože mam moc rada detektivky !!!

28.04.2014 5 z 5

Zlý úmysl Zlý úmysl Lisa Jackson

Lisa opět nezklamala !!! její knížky mam moc rada i když jsem tuto knihu četla o něco déle než obvykle, ale určitě stala za to .....Měla jsem dva typy kdo by to mohl dělat a do jednoho jsem se strefila takže za mě plny počet bodu!!!

06.04.2014 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Tato kniha me ze zacatku moc nenadchla to duchovno a tak , ale nevzdala jsem to a jsem rada .Perektni konec !!!

20.03.2014 5 z 5

Zběsilost Zběsilost Karin Slaughter

Opet skvela kniha od této autorky!!! ke konci jsem si tipla spravne kdo je vrah :-)

10.03.2014 5 z 5

Šmírák Šmírák Charlotte Link

Tato kniha mě nenadchla takže sem ji odlozila

06.03.2014 1 z 5

Stigma Stigma Karin Slaughter

Kniha mela zase uzasny dej.Moc se mi líbilo propojeni minulosti se současností!!

01.03.2014 5 z 5

Tikot Tikot Dean Koontz

Bohuzel me tato kniha vůbec nezaujala , nemohla jsem se do ni zacist jako do jinych knizek tohoto autora a proto jsem ji nedočetla

28.02.2014 1 z 5

Game Game Anders de la Motte

Od této knihy jsem čekala vice ! ale dej byl celkem zajímavý a netradicni od toho co ctu !!

10.02.2014 3 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Zase skvela kniha!!!Opět jsem neuhodla kdo je vrah . :-)

05.02.2014 5 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Kniha se mi celkem libila , ale ze bych si z ni sedla na p...l to urcite ne !!!

29.01.2014 3 z 5