Michalkotea komentáře u knih
Velmi dobra kniha.Tesim sa na navstevu Banskej Stiavnice.Bez tejto knihy sa tam nepohnem.
Super kniha, mám rád knihy ktoré sa čítajú ľahko a táto bola bola jedna z nich.
Mňa to nudilo nemať to v čtenářske výzve tak to zabalím po 30 stranách. Myšlienka bola fajn,ale viac si to viem predstaviť ako poviedku a zbytočne by sa to toľko neopakovalo.
Sklamanie
Paolo Coelho také zvláštne pocity to vo mne vyvolalo.Nebolo to úplne zlé ale bolo to prehnané ezoterické.bol tam nádych tajomna a mystické pasáže som mal rád aj nejaké myšlienky.Ale čakal som viac.
Našťastie to malo len 200 strán a mám to za sebou.Mozem do darovať do nemocnice,tam sa to ľuďom bude páčiť ️
Kniha sa mi páčila.Oddych na večer v posteli
Pre mňa prvotina od tohto autora,kniha ma bavila ale akoby som to už čítal videl.Určite si prečítam aj niečo ďalšie od tohto autora
Zaujímavé rozuzlenie,chýbali mi tam viac strašidelnej atmosféry.
Perfektná knihy, úplne ľahko sa čítala.Ako všetko od tejto spisovateľky.
Náhodou som našiel túto knihu pivnici u mojej mamky.Ona knihy nečíta vôbec,nechapem odkiaľ.sa to tam nabralo ale má to dostalo.Budem naďalej hľadať knihy sudcu Ti.O odporúčam.
Je to zaujímavá kniha.Možno nám ukazuje veľkú pravdu.Treba si ju prečítať a urobiť si názor.Ježiš bol každopádne veľmi obdivuhodný človek.
Kniha je fikcia ale aj tak sa mi to páčilo.Mal som chuť ísť do Paríža a piť s Hemingwayom jeho drinky
Ach tento Ernest Hemingway.Mam rád jeho poviedky kde všetkému rozumiem ale tie kde poľuje alebo je na dostihoch veru nie
Knižku som si vybral náhodne v miestnej knižnici. Páčilo sa mi to len di to viem.predstaviť viac rozsiahle.
Velmi dobrá kniha. Chcem poznať viac kníh s takou témou.