Michelleee Michelleee komentáře u knih

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Úplně mě to neuchvátilo, ale byla to dobrá knížka.

22.04.2023 3 z 5

Babička Babička Božena Němcová

Čteno znovu kvůli čtenářské výzvě.

05.04.2023 3 z 5

Talisman Talisman Nicholas Sparks

Miluju všechny filmy podle knih pana Sparkse. Tenhle film jsem viděla až po přečtení knihy a obojí se mi moc líbilo. Kniha má samozřejmě víc detailů a je víc napínavá než filmové zpracování. Spokojenost

14.10.2022 4 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Dávám *** , protože se mi některé knihy líbily více. Příběh zajímavý a čtivý. Netradiční seznámení Eden a Rydera. Hezká oddechovka a Ollie je prostě zlatíčko.

12.09.2022 3 z 5

Švadlena z Dachau Švadlena z Dachau Mary Chamberlain

Kniha se četla dobře a konec byl překvapivý. Nejvíc mě dostalo setkání Ady s matkou. Opravdu za své chyby zaplatila a ne jen za ně, jak je psáno.

24.08.2022 4 z 5

Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol Ladislav Fuks

Knihu jsem přečetla v rámci povinné četby před maturitou, film byl pro mě lepší. Možná někdy znovu přečtu.

11.08.2022 3 z 5

Všechno nebo nic (I+II) Všechno nebo nic (I+II) Eva Urbaníková

Miluju ten film, ale kniha tolik dobrá nebyla. Četlo se to dobře, bylo to vtipné a přečtené během dvou dnů. Ty postavy mám moc ráda a film si pustím ještě milionkrát, ale knihu číst znovu nebudu.

11.06.2022 3 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Zdlouhavé a méně napínavé než Dívka ve vlaku. Nebylo to špatné, ale jedno přečtení stačilo. Znovu bych číst nemusela. Koupila jsem kvůli hezké obálce.

18.02.2022 3 z 5

Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Nádherná obálka! Kniha má necelých 500 stránek, ale díky čtivosti to vůbec nevadí. U Mikey se mi líbilo malování komiksů a taky miluju MARVEL. Naštěstí jsem si nevyhledala Julianovo tajemství a tím pádem jsem byla naprosto v šoku při odhalení. Úplně mi to vyrazilo dech a pořád nevím co si o tom mám myslet. Během čtení jsem měla hodně tipů. Určitě originální příběh a cením autorku za odvahu děje. Hodnotila bych spíš 4,5 hvězdičkami. Cassie a Auri - o nich bude další díl, který si určitě přečtu. Oni dva mě teda moc nezaujali se přiznám. Uvidíme... Určitě doporučuji všem přečíst.

17.02.2022 5 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Po slabém čtvrtém díle byl tento závěrečný díl opět lepší. Příjemná oddechovka. Za mě prostě nejlepší díly 1, 3 a 5. Znovu číst bych nemusela.

11.02.2022 5 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Moje první knížka od autorky a určitě né poslední. Moc hezké čtení ! Možná se budu opakovat, ale příběh mi ihned připomněl After. Jsem spokojená a už se chystám na druhý díl.

26.12.2021 5 z 5

Žhavé léto: Hříšné povídky Žhavé léto: Hříšné povídky * antologie

Oddechovka, která neurazí a ani pořádně nenadchne.

05.11.2021 3 z 5

Božská mrcha Božská mrcha Christina Lauren

Pokračování je zbytečné, ale souhlasím s těmi, co psali, že kdyby autorka přidala do prvního dílu pár stránek, udělala by líp. Jinak oddechové, rychlé čtení..

05.11.2021 2 z 5

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Nejslabší díl, ale i tak jsem se zasmála dost během knihy.. A čtení utíkalo rychle

18.10.2021 3 z 5

Hledání dokonalé lásky Hledání dokonalé lásky Jennifer Probst

Opět skvělý díl.

13.10.2021 5 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Kniha je perfektně čtivě napsaná. Bavila mě.

13.10.2021 5 z 5

Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy Ivan Jonák

Totální úlet. Škoda, že nestihl napsat další díl.

30.08.2021 5 z 5

Chci Chci Gillian Anderson

Dostala jsem od kamarádky k Vánocům. Bylo to zajímavé a občas dost šokující.

13.03.2025 2.5 z 5

Twisted Lies: Lži na ostří nože Twisted Lies: Lži na ostří nože Ana Huang

Na poslední díl této série jsem se těšila. Christian Harper a Stella, další skvělý lidé z této partičky Twisted. Netflix chystá seriálovou adaptaci této série, takže se moc těším.

25.01.2025 4 z 5

Cesta do středu Země Cesta do středu Země Jules Verne

Klasika, hezká kniha. Jako audio se poslouchala hezky.

22.01.2025 3 z 5