Michelleee

Miluju všechny filmy podle knih pana Sparkse. Tenhle film jsem viděla až po přečtení knihy a obojí se mi moc líbilo. Kniha má samozřejmě víc detailů a je víc napínavá než filmové zpracování. Spokojenost

Dávám *** , protože se mi některé knihy líbily více. Příběh zajímavý a čtivý. Netradiční seznámení Eden a Rydera. Hezká oddechovka a Ollie je prostě zlatíčko.

Kniha se četla dobře a konec byl překvapivý. Nejvíc mě dostalo setkání Ady s matkou. Opravdu za své chyby zaplatila a ne jen za ně, jak je psáno.

Knihu jsem přečetla v rámci povinné četby před maturitou, film byl pro mě lepší. Možná někdy znovu přečtu.

Miluju ten film, ale kniha tolik dobrá nebyla. Četlo se to dobře, bylo to vtipné a přečtené během dvou dnů. Ty postavy mám moc ráda a film si pustím ještě milionkrát, ale knihu číst znovu nebudu.

Zdlouhavé a méně napínavé než Dívka ve vlaku. Nebylo to špatné, ale jedno přečtení stačilo. Znovu bych číst nemusela. Koupila jsem kvůli hezké obálce.

Nádherná obálka! Kniha má necelých 500 stránek, ale díky čtivosti to vůbec nevadí. U Mikey se mi líbilo malování komiksů a taky miluju MARVEL. Naštěstí jsem si nevyhledala Julianovo tajemství a tím pádem jsem byla naprosto v šoku při odhalení. Úplně mi to vyrazilo dech a pořád nevím co si o tom mám myslet. Během čtení jsem měla hodně tipů. Určitě originální příběh a cením autorku za odvahu děje. Hodnotila bych spíš 4,5 hvězdičkami. Cassie a Auri - o nich bude další díl, který si určitě přečtu. Oni dva mě teda moc nezaujali se přiznám. Uvidíme... Určitě doporučuji všem přečíst.

Po slabém čtvrtém díle byl tento závěrečný díl opět lepší. Příjemná oddechovka. Za mě prostě nejlepší díly 1, 3 a 5. Znovu číst bych nemusela.

Moje první knížka od autorky a určitě né poslední. Moc hezké čtení ! Možná se budu opakovat, ale příběh mi ihned připomněl After. Jsem spokojená a už se chystám na druhý díl.

Oddechovka, která neurazí a ani pořádně nenadchne.

Pokračování je zbytečné, ale souhlasím s těmi, co psali, že kdyby autorka přidala do prvního dílu pár stránek, udělala by líp. Jinak oddechové, rychlé čtení..

Nejslabší díl, ale i tak jsem se zasmála dost během knihy.. A čtení utíkalo rychle

Totální úlet. Škoda, že nestihl napsat další díl.

Dostala jsem od kamarádky k Vánocům. Bylo to zajímavé a občas dost šokující.

Na poslední díl této série jsem se těšila. Christian Harper a Stella, další skvělý lidé z této partičky Twisted. Netflix chystá seriálovou adaptaci této série, takže se moc těším.

Klasika, hezká kniha. Jako audio se poslouchala hezky.