Michelleee Michelleee komentáře u knih

Láska a jiná slova Láska a jiná slova Christina Lauren

Oblíbené slovo ? Ty ...
Macy a Elliot - spřízněné duše z mládí. Hezká, milá kniha. Macy umřela brzy matka a s otcem pořídili další dům v Healdsburgu. Kamaráda jí tedy dělá jejich soused, oba miluji knihy a společně dospívají. Střídání minulosti a přítomnosti se mi líbilo. Seznam věcí psaný matkou jak se chovat při výchově se mi také líbil.

20.05.2023 4 z 5

Vše, čím jsme nikdy nebyli Vše, čím jsme nikdy nebyli Alice Kellen

Bylo to moc příjemné čtení. Zajímavý příběh, mělo to od všeho trochu. Série má krásné obálky. Teď jen čekat na další díl, protože to má otevřený konec.

18.05.2023 4 z 5

Tajnůstkáři Tajnůstkáři Sandra Brown

První kniha od autorky a super. Příběh zajímavý, četlo se to samo. Na konci jsem byla překvapená, jak vše vlastně bylo a dopadlo.

18.05.2023 5 z 5

Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Začátek začal velice slibně. Nicméně pak už se to zamotalo, poznámky zbytečné. Oddechovka dobrá.

09.05.2023 4 z 5

Iskra Iskra Vi Keeland

Poprvé čteno ve slovenštině. Zase další pěkná od Vi.

04.05.2023 4 z 5

Výzva Výzva Elle Kennedy

Tato kniha mě bavila už od začátku. Skvělé zakončení série.

27.04.2023 5 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Úplně mě to neuchvátilo, ale byla to dobrá knížka.

22.04.2023 3 z 5

Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Zajímavá kniha. Kombinace pekelných princů, magie, čarodějek a Itálie byla fajn. Neměla jsem moc času na čtení a tak jsem četla na etapy. Druhý díl určitě přečtu.

20.04.2023 4 z 5

Babička Babička Božena Němcová

Čteno znovu kvůli čtenářské výzvě.

05.04.2023 3 z 5

Ramsay Ramsay Mia Sheridan

První kniha od autorky a nebude poslední. Moc se mi líbil příběh Lydie a Brogana. Spoustu emocí, hněvu, ale situace se změnila. Z mladého chlapce je úspěšný muž, který se chce pomstít. Stuart byl blázen, ale Eileen a Fionna bych ráda viděla spolu.

05.04.2023 5 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Velice temná postava, která se chce pomstít. Za tou zlou tváří se skrývá spoustu špatných událostí z minulosti. Je tu spoustu nenávisti a každému se to líbit nebude. Ve skutečnosti těžko říct, ale v knize jsem si Viciouse oblíbila. Jsem zvědavá na další..

01.04.2023 4 z 5

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Kniha přečtena za jediný den a byla krásná. Oslovení "Tulipánku" bylo roztomilé. Příběh se mi líbil. Od všeho něco.

27.03.2023 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

První kniha od autorky a její jediný thriller ? Škoda, protože to teda bylo něco!!! Verity je úspěšná autorka bestsellerové série a Lowen tuto sérii má dokončit. Nastěhuje se do sídla Crawfordových za účelem poznání tvorby autorky. Mezi poznámkami objeví autobiografii. Vždy jsem se těšila na další kapitolu od Verity a nemohla jsem přestat číst. Přečteno vlastně za jeden večer. Líbil se mi konec, že se čtenář sám musí rozhodnout čemu věřit. Určitě bych ponechala původní název - Verity. Doporučuji

27.03.2023 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Co by bylo kdyby? Příběh Marie Hajné a Magdaleny. Opravdu dramatická představa a mně se to líbilo. Nicméně Hana je Hana.

27.03.2023

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Zase další pěkná, čtivá kniha. Maddie Goldbloomová a Chase Black byli dříve partneři. Chase, ale rodině neřekl o jejich rozchodu. Naopak řekl, že jsou zasnobení a hodná Maddie to kvůli citlivé situaci bude hrát s ním.

20.03.2023 5 z 5

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Hodně kraťoučké čtení. Nejdřív jsem četla novou generaci hříšníků, takže mi přijde zajímavé číst teď o rodičích. Vzala jsem to od konce, těším se na Viciouse. Bylo to super!

20.03.2023 4 z 5

Ohníčky všude kolem Ohníčky všude kolem Celeste Ng

Ze začátku bylo těžké se začíst, ale od 100 stran mě kniha vtáhla do děje. Dvě rozdílné matky a velké tajemství. Těším se na seriál.

16.03.2023 4 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Tohle se povedlo! Skvěle napsané příběhy hrdinů. Dokonce se mi o tom už i zdálo. Je tu spoustu emocí, lásky a bolesti. Miluju fénixe a v tomhle případě se nakonec vyplatilo hrát si s ohněm..

14.03.2023 5 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Možná zatím nejslabší díl, ale pořád skvělý. Josie mám ráda a těším se na všechny knihy. Obálka je krásná, líbí se mi naše české vydání snad i víc. Tentokrát jde o sedmiletou Lucy, která je unesena. Nejvíc se těším na 8 díl , kde půjde o Trinity.

06.03.2023 5 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Dala bych 4,5 hvězd . Kniha byla čtivá a nemusíte u ní přemýšlet. Svobodná matka a topmodel.

06.03.2023 5 z 5