Mikiem komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila stejné tak jako 2 díl musim si přečíst ješte 3 a 4 díl
Kniha se mi dobře četla,trochu té erotiky tam bylo a hlavné lásky a porozuméní,dávám plus
Kniha se mi moc líbila zatim první od této spisovatelky,ani mi nevadilo,že to skončilo zase stejné,jak předchozí knihy,za 3 dny přectená,byla dechberoucí,srdcervoucí a dojemná,toť můj názor,dávám plus
Četla jsem od této autorky Láska mého života,Až léto skonči a tuhle knihu a musim řict,že mi to přijde na jedno brdo,ale jinak kniha přečtená za 3 dny a líbila se mi,dávam plus
Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus
Kniha se mi moc líbila,moc erotiky tam nebylo,ale o to tady nešlo,svůj účel kniha splnila,dávám plus
Příbéh se mi moc líbil,byl zajímavý od začátku do konce a byl celkem napínavý plný hodné napétí a zápletek,a ke konci dojemný,akorát té erotiky jsem čekala víc,ale i přesto dávám plus
Kniha se mi moc líbila,dobře se četla,až na to že tam nebylo moc erotiky,nevadí tak třeba příštē i tak byla záživná a dobrá
3díl nezklamal,stejnak jako 2 a 1díl,a byl hezky zakončen,dávám plus
2dil zajimavý,tak jako 1díl,jsem zvēdavá na 3díl jak to vše dopadne,dávam plus
Kniha se mi líbila, až na ty podrobné detailnosti vraždy a únosů, ale ten konec byl krásný tak to má být:)))
Kniha se mi docela líbila,akorát jsem čekala víc zápletek,to mi tam chybělo,už v půlce jsem věděla kdo to je a bylo to znát až ke konci knihy,dávám plus i tak
Kniha byla docela dobrá až na moc dějů a zápletek, stačila by mi klidně jedna zápletka,ale jinak dávám plus
Kniha se mi líbila až na některé poměry dopadla docela ještě Anita dobře,dávám plus
Příjemné pohodové letní čtení,příběh se mi moc líbil a nakonec byl dojemný, láskyplný a plný něhy a porozumění,dávám plus
Kniha se mi libila nebyla tak erotická jak jsem si myslela,ale těšim se na další díly ze série jak to nakonec dopadne mezi Sylvii a Jacksonem
Kniha na mě byla až moc dětinská,ale i tak se dala přečíst, některé vzpomínky z dětství tam byli,dávám plus
Kniha se mi moc líbila byla trochu smutná,ale i to se stává,určitě si přečtu i pokračování,dávám palec nahoru a sto %