Mikiem Mikiem komentáře u knih

Hrob mé sestry Hrob mé sestry Robert Dugoni

Kniha se mi moc líbila stejné tak jako 2 díl musim si přečíst ješte 3 a 4 díl

09.12.2024

V pokušení V pokušení J. D. Hawkins

Kniha se mi dobře četla,trochu té erotiky tam bylo a hlavné lásky a porozuméní,dávám plus

01.12.2024 5 z 5

Pan Náladový Pan Náladový Penelope Ward

Kniha se mi moc líbila zatim první od této spisovatelky,ani mi nevadilo,že to skončilo zase stejné,jak předchozí knihy,za 3 dny přectená,byla dechberoucí,srdcervoucí a dojemná,toť můj názor,dávám plus

26.11.2024 5 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Četla jsem od této autorky Láska mého života,Až léto skonči a tuhle knihu a musim řict,že mi to přijde na jedno brdo,ale jinak kniha přečtená za 3 dny a líbila se mi,dávam plus

24.11.2024 5 z 5

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus

22.11.2024 5 z 5

Influencer Influencer Renáta Navrátilová

Kniha se dobre cte davam plus

21.11.2024 5 z 5

Síla okamžiku Síla okamžiku Daniela Delf

Kniha se dobre cetla davam plus

18.11.2024 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Kniha se mi moc líbila,moc erotiky tam nebylo,ale o to tady nešlo,svůj účel kniha splnila,dávám plus

18.11.2024 5 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Příbéh se mi moc líbil,byl zajímavý od začátku do konce a byl celkem napínavý plný hodné napétí a zápletek,a ke konci dojemný,akorát té erotiky jsem čekala víc,ale i přesto dávám plus

11.11.2024 5 z 5

Šéf, co tě nadzvedne Šéf, co tě nadzvedne Winter Renshaw

Kniha se mi moc líbila,dobře se četla,až na to že tam nebylo moc erotiky,nevadí tak třeba příštē i tak byla záživná a dobrá

09.11.2024 5 z 5

Pod kůží Pod kůží Julie Kenner

3díl nezklamal,stejnak jako 2 a 1díl,a byl hezky zakončen,dávám plus

04.11.2024 5 z 5

Na kolenou Na kolenou Julie Kenner

2dil zajimavý,tak jako 1díl,jsem zvēdavá na 3díl jak to vše dopadne,dávam plus

01.11.2024 5 z 5

Vražedná vášeň Vražedná vášeň Markéta Harasimová

Kniha se mi líbila, až na ty podrobné detailnosti vraždy a únosů, ale ten konec byl krásný tak to má být:)))

13.10.2024 5 z 5

Mrazivé hry Mrazivé hry Markéta Harasimová

Kniha se mi docela líbila,akorát jsem čekala víc zápletek,to mi tam chybělo,už v půlce jsem věděla kdo to je a bylo to znát až ke konci knihy,dávám plus i tak

03.10.2024 5 z 5

Pro jednu noc Pro jednu noc Andrea Rimová

Kniha byla docela dobrá až na moc dějů a zápletek, stačila by mi klidně jedna zápletka,ale jinak dávám plus

27.09.2024 5 z 5

Nymfomanka Nymfomanka Sonia Rosa

Kniha se mi líbila až na některé poměry dopadla docela ještě Anita dobře,dávám plus

20.09.2024 5 z 5

Moje velké řecké léto Moje velké řecké léto Sue Roberts

Příjemné pohodové letní čtení,příběh se mi moc líbil a nakonec byl dojemný, láskyplný a plný něhy a porozumění,dávám plus

17.09.2024 5 z 5

Řekni mé jméno Řekni mé jméno Julie Kenner

Kniha se mi libila nebyla tak erotická jak jsem si myslela,ale těšim se na další díly ze série jak to nakonec dopadne mezi Sylvii a Jacksonem

13.09.2024 5 z 5

Nejlepší přítelkyně Nejlepší přítelkyně Mary Bard

Kniha na mě byla až moc dětinská,ale i tak se dala přečíst, některé vzpomínky z dětství tam byli,dávám plus

01.09.2024 5 z 5

Madisonské mosty Madisonské mosty Robert James Waller

Kniha se mi moc líbila byla trochu smutná,ale i to se stává,určitě si přečtu i pokračování,dávám palec nahoru a sto %

25.08.2024 5 z 5